Тут викладаю Відео (ссилки), яке має художню цінність (IMHO). Також викладайте "своє Відео, яке має художню цінність" (на Ваш смак, але ВІДЕО (з Великої літери): кліпи, художні фільми, документальні фільми, інше).
Додано (07-Гру-2008, 01:49) --------------------------------------------- Bjork - All is full of love (не звичайне відео, але вважаю, що воно представляє художню цінність).
Шановний пане musiccat, а тепер, будь ласка, поясніть детальніше, зрозумілими словами, хто таке (IMHO), де воно росте, як його готують і з чим його їдять ?
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
Ну, тут існуе ризик заблукати в критеріях і смаках. В суперечках про художні цінності. Чи ця тема для спілкування кінокритиків?
Я не боюсь умереть. Просто противно присутсвовать при этом...
Повідомлення овідредагував РК-86 - Середа, 31-Гр-2008, 20:32
на вкус и цвет товарисчей нет (завжди повторюю це). бажаю, щоб кожен викладав (висловлював) в цій темі свої смаки. те, що він (вона) вважає для себе цінним відео матеріалом. без ніяких суперечок. особисто я приймаю будь-які смаки. ці смаки я завжди намагаюся зрозуміти.
Додано (10-Тр-2009, 00:58) --------------------------------------------- чомусь подобається цей кліп: Dj Nil & X-mode - Животные http://www.youtube.com/watch?v=jASEiLLYz9c
Додано (22-Вер-2010, 23:19) --------------------------------------------- Marilyn Manson - The Nobodies. але в ютубі не найшов орігінальну версію цього кліпа
Додано (22-Вер-2010, 23:28) --------------------------------------------- Океан Ельзи - Без бою
Повідомлення овідредагував musiccat - Середа, 22-Вер-2010, 22:29
По Торренту, чи інакше, рекомендую фільм 12.(Dvenadcat).2007.XviD.DVDRip.KVAZAR Мене особисто "зачепив".
Я не боюсь умереть. Просто противно присутсвовать при этом...