| Село Сенча | | root | Дата: Четвер, 06-Бер-2008, 08:09 | Повідомлення # 1 |
Адмін
Група: Администраторы
Повідомлення: 399
| Село Сенча
| |
|
| | | grigori37 | Дата: Середа, 26-Бер-2008, 18:06 | Повідомлення # 2 |
Група: Пользователи
Повідомлення: 533
| Сенча це місце де пройшло моє дитинство і юність. Хотілося б знати, що в селі твориться зараз, які починання, че є новобудови. чи функціонують лікарні, школа бібліотека, будинок культури? Може хтось знаючий Сенчу читає це, то, будь ласка, напишіть, проінформуйте заждущого. ГДР
Radcenko
| |
|
| | | luba | Дата: П'ятниця, 28-Бер-2008, 11:08 | Повідомлення # 3 |
Повідомлення: 64
| А коли ви були в Сенчі останній раз? лікарня,поліклініка школа,буд.культури працює.Але кажуть що на екологічних картах України такого села не існує,так як перед відкриттям газопереробного заводу біля станції Сенча всі жителі населеніих пунктів в радіусі 20 км повинні бути переселені. а фактично трохи запустіння хоч дуже багато бурових і пара газопереробних заводів люди працюють в основному там.Сула тече і влітку там багато відпочиваючих.
| |
|
| | | grigori37 | Дата: Середа, 02-Кв-2008, 13:01 | Повідомлення # 4 |
| Мені про Сенчу відповіла Люба. Щиро вам вдячний, Люба. Жаль що Сенчу ігнорують, не наносять на якісь карти. Думаю, що то нестрашно, Сенча буде існувати довго. по крайній мірі мені так хочеться. Я був на батьківщині в 2005 році, ходив по рідним містям, говорив з людьми. В минулому році переніс інфаркт, в цьому - складну операцію, так що тепер приїзд в ріді містя проблематичний. В Німеччині з нічев*я написав дві невеличкі книжечки про родичів і про своє життя для онуків. В обох згадується Шахов Данило Миколайович (1902 -1985). Ця людина родом із наших мість, не простого роду, в 14,5 років командував полком, воював у гомадянську, а потім жив у Москві. Із його біоргафії мені мало що відомо. Може хрось із тих хто про це читає що- небудь знає як налагодит пошук. То напишіть. Радченко.
Radcenko
| |
|
| | | root | Дата: Четвер, 03-Кв-2008, 10:10 | Повідомлення # 5 |
Адмін
| Quote написав дві невеличкі книжечки про родичів і про своє життя для онуків. Так чому не публікуєте їх тут? Якщо вони у Вас є в "електронному" вигляді, виложіть на будь який файлообмінник, або пришліть мені на lohvitsa@gmail.com я прикріплю їх до цього сайта. Думаю багатьом буде цікаво прочитати їх.
| |
|
| | | grigori37 | Дата: Середа, 09-Кв-2008, 13:01 | Повідомлення # 6 |
| Радченко Quote Обидва моїх "витвори" есть в електронному варіаті. Але я не письменник, боюсь... А можна зробити так: я відправлю Вам текст і малюнки "Моєї Кононівки", Ви переглянете і сами зробете висновок, чи варто розміщувати на сайті чи ні? Тобто прошу вас бути видавником. Дайте знати чи згоден.
Radcenko
| |
|
| | | root | Дата: Середа, 09-Кв-2008, 18:18 | Повідомлення # 7 |
Адмін
| Згоден
| |
|
| | | grigori37 | Дата: Вівторок, 15-Кв-2008, 18:08 | Повідомлення # 8 |
| Радченко Guote Що, не підходить МК?
Radcenko
| |
|
| | | root | Дата: Вівторок, 15-Кв-2008, 19:29 | Повідомлення # 9 |
Адмін
| Створено тему для Кононівки у розділі проза
| |
|
| | | VIKTOR_ | Дата: Неділля, 20-Кв-2008, 00:58 | Повідомлення # 10 |
Повідомлення: 37
| Доброго дня grigori37, я проживаю в Сенчі, але зараз працюю в Києві. Інколи буваю. Село змінилося в гіршу сторону. Экологічний стан села жахливий (хоча краще ніж в Києві ). Хотілося б частіше приїжджати до батьків та відпочивати від міста насолоджуючись чистим повітрям
"... точно знают только тогда, когда мало знают. Вместе со знанием растет сомнение" (Гете)
| |
|
| | | grigori37 | Дата: Неділля, 20-Кв-2008, 07:48 | Повідомлення # 11 |
| Дякую, земляче! Приємно знати, що не одного турбують справи села. Та жаль шо не можемо впливати на їх окращення.
Radcenko
| |
|
| | | VIKTOR_ | Дата: Неділля, 20-Кв-2008, 21:29 | Повідомлення # 12 |
| Шановний grigori37, якщо можете, то вкажіть свою електронну адресу. Я можу прислати фото Сенчі
"... точно знают только тогда, когда мало знают. Вместе со знанием растет сомнение" (Гете)
| |
|
| | | root | Дата: Понеділок, 21-Кв-2008, 07:50 | Повідомлення # 13 |
Адмін
| VIKTOR_, можна їх виложить в фотоальбомі, і тоді всі зможуть їх побачити
| |
|
| | | VIKTOR_ | Дата: Понеділок, 21-Кв-2008, 08:27 | Повідомлення # 14 |
| Выкладываю в разделе "ДОДАТИ" файл не прикрепляется
| |
|
| | | root | Дата: Понеділок, 21-Кв-2008, 11:26 | Повідомлення # 15 |
Адмін
| Жмем Додати фотографію, вибираємо кнопочкою Обзор файл, вписуємо назву і кнопка додати. Тільки-що перевіряв все робе!!!
| |
|
|
|