Каково названия, такова и улица. Названия улиц в Лохвице и в Червонозаводском - вот это ганьба!
Уважаемые хохлы! Разорвите с советско-совковым прошлым и перестаньте сосать русскую сиську!
Повідомлення овідредагував Yanushevich - Субота, 04-Жов-2008, 21:19
tolik286, На феєрврк в день міста випарувася асфальт.
Додано (05-Жов-2008, 12:15) --------------------------------------------- Yanushevich, Отнюдь не согласен с Вами. Есть, правда, теория об именах и о судьбе...
У вас має бути голова вуличного комітету. Нехай з"ясує ватість цих робіт. Можливо скоріше це зробити кооперативом ?
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
Бабай, Багатьом жителям цієї вулиці слово "комітет" нагадуватиме про дещо інше, ніж орган, призначення якого є єдино у боротьбі з вуличними калюжами і вимогами упорядкування покриття. Це бувша глибоко сільська місцевість, яку "Перемога комунізму" викинув на призволяще з своєї шиї і теріторіального поділу.
Питання: Як швидко вам з любими "аусвайсами" нададуть вотум довіри, скільки часу потрібно на це, які слова підібрати, як повернути довіру?
Шановний tolik286, по питанню асфальтування вулиці є лише два вирішення: 1 - коли нині діючий мер купить на Вашій вулиці бкдинок. 2- коли хтось(бажано Ви) з жителів Вашої вулиці стане мером.
gsv, Інує довгий, кропітливий шлях. Організувати запити до Місцевоі Ради від фізичних осіб, мешканців цієї вулиці, про надання фінансового звіту, в частині витрат на цю вулицю... І запросити звіт про заяви надані від мешканців вулиці, зареєстровані ДІЙСНО . Про весь час існування назви, або при винекненні назви вулиці від часу творіння...
Може хтось згадає випадок з одержанням фізичної травми, пов"язаний з освітленням, чи станом покриття вулиці?
Тоді зовсім житлове питання і питання прописки зникне, як Атлантида...
Пане РК-86, Ви мрійник. Який там фінансовий звіт в частині витрат на цю вулицю ? Про що Ви ? Скільки в місті вулиць ? І скільки треба звітів ? І за кожен рік ? І хто це робитиме ? Не чудіть, будь ласка.
Бабай, Це не мрії. Це елементарна вимога Закону в більш-менш цивілізованому суспільстві. Не виконуючи елементарних вимог законодавства відповідні структури ПРОВОКУЮТЬ інші засоби і способи вирішення виникаючих проблем...
Додано (11-Лис-2008, 20:02) --------------------------------------------- Yanushevich, Тут і в м.Червонозаводському бувють випадки, коли не знайдеш де відлити... Про Лохвицю - відливаємо на відповідному місці...
Хотілося добавити від себе наболіле ганьба нашого міста, це нечищені вулиці (які снігу було містами майже по коліна) а тепер такоїж глибини калюжі, які залили вибоїни на дорогах не проїхать не пройти, а про вулиці на окраїнах міста і говорити нічого
Sana, Ви можете відтворити в уяві графіки синусоїди і косинусоїди? Уявили? А тепер накладіть на них час перед виборами, інтенсивність юбіцянок, кількість зробленого, інтенсивність імітації роботи перед наступними виборами... Коли все інтегруєте - одержите горизонталь поверхні згаданих Вами калюж.
Я не боюсь умереть. Просто противно присутсвовать при этом...
Чим ближче підїзжаєш до Червонозаводського зі сторони Лохвиці, тим більше сміття на узбіччі дороги. Це дуже велика загадка, чому? Мабуть тому що в районі Брисі немає жодного контейнера для сміття. Що скаже мер. Нема грошей на контейнер? Нема грошей на бензин для вивозу?
Що скаже мер. Нема грошей на контейнер? Нема грошей на бензин для вивозу?
Та років три тому при винекниненні проблеми вивозу сухого сміття постало питання: Був поряд контейнер у дворі багатоквартирного будинку і раптом... зник. Спроби були використовувати контейнери сусідів. Лаються. Мов ми платимо за вивіз сміття, а ви - ні. Роз"яснення в міськраді. "А ви знаєте, скільки контейнер коштує?". Чемно, спокійно. На питання, де подівся попередній контейнер спроба відповідати як у російського гумориста: "Вы видите какая плохая погода на улице? А уменя плащик прохудился и зарплата маленькая...". Ну була б не підвідомча райсанепідемстанція місцевим кумівським зв"язкам? Або при інспектуванні на сан, або міськ, або комусь іншому наступили на пальця? Розберуться між собою. Отримуватимуть платню з бюджету, голосуватимуть за підвищення податків і сопітимуть в дві дірочки. А так - дійсно ганьба. Самоповагу втратили і сіли в...
Пане РК-86, Ви мрійник. Який там фінансовий звіт в частині витрат на цю вулицю ? Про що Ви ? Скільки в місті вулиць ? І скільки треба звітів ? І за кожен рік ? І хто це робитиме ? Не чудіть, будь ласка.
Ви робили спробу? На руках маєте звичайну відписку? НЕ ЧУДІТЬ. ЗРОБІТЬ СПРОБУ.
Чи уникаєте конфліктних ситуацій?
Ви робили спробу? На руках маєте звичайну відписку? НЕ ЧУДІТЬ. ЗРОБІТЬ СПРОБУ. Чи уникаєте конфліктних ситуацій?
Я не вважаю за потрібне морочити голову людям документами, які мені без потреби. Це марно витрачений мій час, і вкрадений в людей робочий час. Не бачув цьому ніякого сенсу.
Я не вважаю за потрібне морочити голову людям документами, які мені без потреби. Це марно витрачений мій час, і вкрадений в людей робочий час. Не бачув цьому ніякого сенсу.
Та ні. Це нагадування про поверненння до виконання службових обов"язків. А відсутність звернень - дозвіл витрачати робочий час на екскурсію по ... Бабай, повірте, коли Ви звертаєтесь ДІЙСНО по справі, яка в компетенції того чи іншого столоначальника - він зробить все: 1. Відфудболити Вас. 2. Завантажити Ваш час і нерви для збору непотрібних довідок у таких же самих держиморд. 3. Оптимальна ситуація. Спитайте офіційну відповідь по рішенні Вашої проблеми чи питання.
Не на словах. "БАМАЖКОЙ"
Доводилося досить часто звертатися в різні інстанції у справах. І результати були різні. І відфутболювали, і посилали за довідками, і офіційну відповідь давали "БАМАЖКОЙ", але лише на запит в писмовій формі. Бувало по всякому.
Доводилося досить часто звертатися в різні інстанції у справах. І результати були різні. І відфутболювали, і посилали за довідками, і офіційну відповідь давали "БАМАЖКОЙ", але лише на запит в писмовій формі. Бувало по всякому.
Так і користуйтесь такими правилами, які де-факто прийнято в їхньому "мирку". Зрозумійте правила і вигравайте. В цей монастир зі своїм повним уставом не треба ходити. Вам же ніхто не відмовляв офіційно в проведенні матчу? Коли Ваш набір фігур переважає - Ви виграли. Партію і пропонувати ніхто не буде. Ну життя у них таке. І підхід до вирішення завдань. Пунктом першим завжди постає питання: "Куди б відфудболити потихеньку і не придбати головного болю на власну голову, сідницю, начальника".
Бабай, Ну а хто буде вступати до гри, не знаючи правил. Просто беріть власну екіпіровку на поле.
Додано (06-Чер-2009, 16:16) --------------------------------------------- Більшість подач за межами загальноприйнятих норм, правил, здорового глузду і будете так відбивати. Десь вже казав. Керуйтесь в цьому хаосі юриспуденцією. Не диктатом. Права. А доцільністю використання. І сама юристдикція Вам якраз і буде підмогою.
Ні, не буде. В нашій державі той прав, в кого більше прав. Ну не виконуються в нас закони. І Конституція в тому числі. Особливо керівними органами, в першу чергу. А самі законотворці взагалі на все плюють.
"Превышение служебных полномочий" - это один из официальных государственных эвфемизмов выражения "безудержное воровство".
Ні, не буде. В нашій державі той прав, в кого більше прав.
Буде той "прав" в кого більша мамула. Той, хто вже втовкмачив в Вашу голівоньку головенство сили, а не здорвого глузду і доцільності. Принципи самозбереження ще не відмінялися...
На всю країну заявляють, що суди судять не по совісті, а по закону. Вдумайтесь, і зрозумійте різницю.
Ну а я Вам про що? Правове поле любої держави у світі пожовтіє і зачахне без інтенсивної участі юристів у створенні і прополювання власного поля. Ну хіба це не очевидно? Коли порушуються корпоративні правила і хтось здуру порушує прийняті умови - тоді і з"являється шпаринка відстояти ітереси пересічного "лоха".
Лох - это человек, который верит, что все остальные люди бескорыстнее, наивнее и глупее чем он. <_<