Як вже всім ясно в нас ДУЖЕ багато "табуретчиків" (сам такий), ділимось досвідом, вносимо пропозиції, ну і звичайно як же без групових поїздочок на шашличок)))
Було б непогано, перед тим як сідати за кермо мокіка, хоча б ознайомитися з правилами дорожного руху, і ні в якому разі не сідати за кермо випивши !
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
Бабай, Починав на велосипеді ХТЗ з Д-3. І мав на увазі не вершника, а коня. Хіба в нас, в Україні, відсутня промислова база для "табуреток"? Чи вимерли спеціалісти? Чи загнано все у віробництво олії та цукерок? Про оці два колеса я і сказав...
Як вже всім ясно в нас ДУЖЕ багато "табуретчиків" (сам такий), ділимось досвідом, вносимо пропозиції, ну і звичайно як же без групових поїздочок на шашличок)))
А на рибалочку е бажаюч1?
Возлюби ближнього свого,як себе самого.
Лохвицький, На рибалку зараз проблемно, майже всі ставки приватні, а те що не приватне - то толку мало буде .
Згадую дитинство. Навідь у копанку, на вигоні, закинули пару карасів. Згадую москвича, який приїхав погостити до сусіда-студента. Спочатку не зрозумів пр що він запитує. Ми проходили, скорочуючи шлях, через садок сусідів. Старий садок. Антонівка вродила рясно... І він питає: "Можно я это яблоко съем?". "Мужики ругать не будут?" Остовпів. Падалиця згодовувалась ... Самі знаєте кому... Доконав він мене пізніше. Побачивши шовковицю він запитав: "А шкурку снимать?". Коли нам захотілося рибки, на закуску, звісно, гость дуже здивувався, коли ми в канаві позичиною гардіною за 10 хвилин витягли десь з пів-відра рибки. Тепер тільки дійшло, чого це нас так люблять декотрі. І рибку, звісно...
Та коли реально дивитись на речі, то наш старий Харківський велосипед Україна, був звичайно не такий наворочений, як сучасні, але був дуже надійний, з надзвичайним запасом міцності. А мопеди Рига, Верховина, ЗИФ, - голосно дирчали, диміли, але вони були зроблені з натурального заліза, і навіть досі їздять. Що буде з сучасними пластиковими "табуретками" через 10-20 років - невідомо . Правда роблять вони тихіше, пального беруть менше, і диму від них теж менше. Та віддавати 200-300 гр за новий пластиковий щиток ....
Ну... що буде з ними через 10 20 років, зрозуміло.... будуть їздить і далі))))) моїй хонді вже 14))) хто сумнівається в надійності, хай прокатається))) П.С. а на рахунок рибалочки.... це хороша думка)))))
SPARTA4ok, По хайвею - так. З таким діаметром коліс - лише до найближчого пивбару. Проіхати в заповідне місце до річки, чи до "знайомого" ставка - проблематично. Все це створено для урбанізованого середовища. Згадайте грунтовку після дощу...
Згоден.... їздити на них бажано по асфальту..... але 60-70 км/год, досить для того щоб зїздити будь куди по району, чи навіть по області ( в радіусі 100-150км))))))
SPARTA4ok, Те, що випускалося 14 років тому, і те що робиться зараз - небо і земля ... Тоді і якість металу була вища, і якість виробу була на рівні. Та й китайці ще Хонди не клепали. А тепер і Хонду справжню проблемно найти. Та й метал заміняють дешевим сілуміном. Тільки от надійність від цього не виграє.
Лохвицький а что? Я хочу на рыбалку. Немного не в тему... А кто ловил рыбу на море? Я с лодки ловила бычков. Незабываемо, когда бычка вытягиваеш то на пальце такое натяжение от лески, будто там 1 кг бычок.
Учора раки були великі, але по 5 гр, а сьогодні маленькі, але по 3 гр. І взагалі, народ, тут про колеса чи про рибалку ???