Хоча що ми хочимо, коли зараз в кріслах сидять дітки п*яних доярок та невідомих трактористів, що ця біомаса з комплексом неповноцінності може дати? такіж неповноцінні дії, як і вони самі.
Вона хронічна до часу\\а потім -читаемо *Гонта в Умані* Треба кров'ю домальовать, Освітить пожаром; Сонця мало, рясту мало, І багато хмари. Пекла мало!.. Люде, люде! Коли-то з вас буде Того добра, що маєте? Чудні, чудні люде!
Ґонта в Умані“Сини мої, сини мої! На ту Україну Дивітеся: ви за неї Й я за неї гину. А хто мене поховає? На чужому полі Хто заплаче надо мною? Доле моя, доле! Доле моя нещаслива! Що ти наробила? Нащо мені дітей дала? Чом мене не вбила? Саме страшне, що тут родились наші діти!
Повідомлення овідредагував ZARAZA - Четвер, 04-Лис-2010, 12:19
*Треті півні* Гомоніла Україна, Довго гомоніла, Довго, довго кров степами Текла-червоніла. Текла, текла та й висохла. Степи зеленіють; Діди лежать, а над ними Могили синіють. Та що з того, що високі? Ніхто їх не знає, Ніхто щиро не заплаче, Ніхто не згадає. Тілько вітер тихесенько Повіє над ними, Тілько роси ранесенько Сльозами дрібними Їх умиють. Зійде сонце, Осушить, пригріє; А унуки? їм байдуже, Панам жито сіють.
Вона хронічна до часу\\а потім -читаемо *Гонта в Умані*
Для поєзії є відповідна гілка на форумі Тепер в Ч/З після руйнації кабельного телебачення появився дифіцит супутникового обладнання. Може наступним кроком влади буде налог на супутникові антени?