| Новини міста | | root | Дата: Четвер, 06-Бер-2008, 08:58 | Повідомлення # 1 |
Адмін
Група: Администраторы
Повідомлення: 399
| Тимчасово призупинено фінансування будівництва школи.
| |
|
| | | Світлана | Дата: Середа, 26-Бер-2008, 16:32 | Повідомлення # 2 |
Група: Пользователи
Повідомлення: 80
| Тому що коштів на обладнання школи немає. А отже і призупинене будівництво.
| |
|
| | | katya | Дата: Вівторок, 20-Тр-2008, 07:36 | Повідомлення # 3 |
Повідомлення: 68
| Наверное мой киндер до окончания школы не побывает в новой школе(( Додано (20-Тра-2008, 07:36) --------------------------------------------- Уже во всю дети купаются в бассейне.
| |
|
| | | Taras | Дата: Четвер, 12-Чер-2008, 02:24 | Повідомлення # 4 |
Повідомлення: 125
| root, Які причини, ким, на якій підставі? Кошти ж були, мабуть, виділені? Хто може дати роз'яснення? (БОЖЕ спаси - не відповісти).Додано (12-Чер-2008, 02:24) --------------------------------------------- Світлана, БУДІВНИЦТВО і ОБЛАДНАННЯ --- ДУЖЕ різні речі. Прошу вибачення за роз'яснення...
| |
|
| | | root | Дата: Четвер, 12-Чер-2008, 08:55 | Повідомлення # 5 |
Адмін
Група: Администраторы
Повідомлення: 399
| Причина-відсутність фінансування
| |
|
| | | Taras | Дата: Вівторок, 17-Чер-2008, 05:08 | Повідомлення # 6 |
| Хто що знає про розвиток кабельних мереж у місті? Як каже Адмін, по "чуткам", і я чув, і бачив, бо оптоволоконний кабель прокладений і через мій будинок. По "чуткам"-це не УкрТелеком, а навіть навпаки... По "чуткам" і ТБ, і ІНЕТ. ХТО ЩО ЩЕ ЧУВ???
| |
|
| | | mikhail | Дата: Субота, 21-Чер-2008, 02:18 | Повідомлення # 7 |
Повідомлення: 151
| сайтик http://ch-zavodska-mr.at.ua
Dolinny
| |
|
| | | Taras | Дата: Субота, 21-Чер-2008, 02:51 | Повідомлення # 8 |
| Дякую, дуже, Михайле.  Додано (21-Чер-2008, 02:51) --------------------------------------------- Сайт міськради м.Червонозаводське: ch-zavodska-mr.at.ua
| |
|
| | | SPARTA4ok | Дата: Четвер, 26-Чер-2008, 13:30 | Повідомлення # 9 |
Повідомлення: 9
| якщо порводять оптоволокно, то це добре...... а про будівництво школи, то в мене питання.... а чи не бачили ви парочки новеньких гарненьких іномарочок, які катаються по місту???? ))))
| |
|
| | | Sana | Дата: Четвер, 07-Серп-2008, 16:01 | Повідомлення # 10 |
Повідомлення: 138
| А я володію такою інформацією, що бувідництво школи продовжується, на даний час проводяться косметичні роботи в класах та коридорах (шпаклівка, рівняння стін та фарбування)
| |
|
| | | claps | Дата: Вівторок, 14-Жов-2008, 10:37 | Повідомлення # 11 |
Повідомлення: 52
| Дійсно у місті вже досить давно діє кабельне ТБ, в якому сигнал поряд з аналогом "іде в цифрі" тобто використовується оптика, таким чином "скоро" зявиться ще один інтернет провайдер. - інформація з надійних джерел.
| |
|
| | | РК-86 | Дата: Неділля, 19-Жов-2008, 01:48 | Повідомлення # 12 |
Повідомлення: 1462
| claps, Волокно висить над вікном... Хто і до кого звертатись? Координати?
Я не боюсь умереть. Просто противно присутсвовать при этом...
| |
|
| | | Alex | Дата: Четвер, 30-Жов-2008, 23:22 | Повідомлення # 13 |
Повідомлення: 59
| Привіт! А що це за газета така виходить: Моє місто Лохвиця-Червонозаводське e-mail:moemisto@yandex.ru Ні де вона видається - не написано; ні - ким;який тираж... де купить можна... ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? газета-примара??????????????? ????????????
Все предопределено, но свобода выбора дана..." раби Акива
| |
|
| | | РК-86 | Дата: Вівторок, 04-Лис-2008, 18:18 | Повідомлення # 14 |
Повідомлення: 1462
| Alex, То може не газета? Бо інформаційну листівку видати можете і Ви, і я. На підставі Закону пр розповсюдження інформації. Але треба буде поставити СВІЙ, справжній підпис фізичної особи, а не віртуальний... "И хто это и куда смотрит?"  Додано (04-Лис-2008, 18:18) --------------------------------------------- Вчора, 03.11.08 за адресою вул. Робітнича, 12, забилася каналізація. Звернулиули на це увагу ввечері. Сьогодні з ранку, за словами мешканців, повідомили відповідну комунальну службу (ту, в яку платять за послуги). Віз і нині там, сьогодні, в кінці дня. Комунальщиків не є... Проти того з"являються "дяді", згодні зайнятися проблемою... Може це черговий "лохотрон"? Сценарій для лохотронщиків: 1. Вибрати спосіб для примусу комунальних службовців не виконувати свої обов"язки (поділитися зібраним). 2. Вибрати багатоквартирний будинок (невеликий), де майже не проживають люди, які спроможні власноруч вирішити проблему. 3. Створення проблеми. а; Полова тряпка, спущена через унітаз з великою кількістю води (Забивається колодязь) б; ... в; ... Пропоную подумати і споживачам послуг коунальників, комунальникам (стосовно санкцій за не своєчасне усуненя аварії), лохотронщикам (статті за шахрайство, рекет, підкуп).
| |
|
| | | tolik286 | Дата: Середа, 18-Лют-2009, 19:47 | Повідомлення # 15 |
Повідомлення: 435
| Хто що чув на рахунок бойових дій на спиртокобінаті 17.02.2009. Ходять слухи що якісь сумські гопники приїзжали щоб забрать устаткування по виготовленню біотоплева.
| |
|
|
|