root, Які причини, ким, на якій підставі? Кошти ж були, мабуть, виділені? Хто може дати роз'яснення? (БОЖЕ спаси - не відповісти).
Додано (12-Чер-2008, 02:24) --------------------------------------------- Світлана, БУДІВНИЦТВО і ОБЛАДНАННЯ --- ДУЖЕ різні речі. Прошу вибачення за роз'яснення...
Хто що знає про розвиток кабельних мереж у місті? Як каже Адмін, по "чуткам", і я чув, і бачив, бо оптоволоконний кабель прокладений і через мій будинок. По "чуткам"-це не УкрТелеком, а навіть навпаки... По "чуткам" і ТБ, і ІНЕТ.
якщо порводять оптоволокно, то це добре...... а про будівництво школи, то в мене питання.... а чи не бачили ви парочки новеньких гарненьких іномарочок, які катаються по місту???? ))))
А я володію такою інформацією, що бувідництво школи продовжується, на даний час проводяться косметичні роботи в класах та коридорах (шпаклівка, рівняння стін та фарбування)
Дійсно у місті вже досить давно діє кабельне ТБ, в якому сигнал поряд з аналогом "іде в цифрі" тобто використовується оптика, таким чином "скоро" зявиться ще один інтернет провайдер. - інформація з надійних джерел.
... не вірю в силу Слова Я, а вірю в силу піз...лін страшних. Подерев’янський Лесь
Привіт! А що це за газета така виходить: Моє місто Лохвиця-Червонозаводське e-mail:moemisto@yandex.ru Ні де вона видається - не написано; ні - ким;який тираж... де купить можна... ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? газета-примара??????????????? ????????????
Все предопределено, но свобода выбора дана..." раби Акива
Alex, То може не газета? Бо інформаційну листівку видати можете і Ви, і я. На підставі Закону пр розповсюдження інформації. Але треба буде поставити СВІЙ, справжній підпис фізичної особи, а не віртуальний...
"И хто это и куда смотрит?"
Додано (04-Лис-2008, 18:18) --------------------------------------------- Вчора, 03.11.08 за адресою вул. Робітнича, 12, забилася каналізація. Звернулиули на це увагу ввечері. Сьогодні з ранку, за словами мешканців, повідомили відповідну комунальну службу (ту, в яку платять за послуги). Віз і нині там, сьогодні, в кінці дня. Комунальщиків не є... Проти того з"являються "дяді", згодні зайнятися проблемою... Може це черговий "лохотрон"?
Сценарій для лохотронщиків: 1. Вибрати спосіб для примусу комунальних службовців не виконувати свої обов"язки (поділитися зібраним). 2. Вибрати багатоквартирний будинок (невеликий), де майже не проживають люди, які спроможні власноруч вирішити проблему. 3. Створення проблеми. а; Полова тряпка, спущена через унітаз з великою кількістю води (Забивається колодязь) б; ... в; ...
Пропоную подумати і споживачам послуг коунальників, комунальникам (стосовно санкцій за не своєчасне усуненя аварії), лохотронщикам (статті за шахрайство, рекет, підкуп).
Хто що чув на рахунок бойових дій на спиртокобінаті 17.02.2009. Ходять слухи що якісь сумські гопники приїзжали щоб забрать устаткування по виготовленню біотоплева.
Хто що чув на рахунок бойових дій на спиртокобінаті 17.02.2009. Ходять слухи що якісь сумські гопники приїзжали щоб забрать устаткування по виготовленню біотоплева.
Cаме так і було,тільки на чолі сумських гопників,стояв Щуров! Цікаво який інтерес? Невже ідеї майдану відстоював придставник призидента?????
Повідомлення овідредагував ZARAZA - Середа, 18-Лют-2009, 21:38
Sana, На скільки мені відомо, на території ЛСК примусово-добровільно було створено спільне підприємство по випуску обезводженого етанолу. Бо етанол з примішками води - то вже всім відомий продукт під назвою "етиловий спирт". Етанол, як домішка до палива ДВС, підвищує антидетонаційні властивості низькосортних видів бензинів. Це замість використання тетраетилсвинцю... У нас - етильовані сорти бензину... Купували, як вище було відмічено, частину акцій у добровільно-примусовому порядку працівники новоствореного підприємства. Sana, Це не біопаливо, лише компонент топлива, здатний значно знизити загрозу довкіллю. tolik286, Ви знєте, коли більше водичку мутять, тим більше рибка не бачить, думає тільки про жабри...
Укрспирт начал промышленное производство биотоплива
Концерн “Укрспирт” начал промышленное производство биотоплива. Об этом УНИАН сообщили в пресс-службе концерна.
Сообщается, что ДП “Лохвицкий спиртовой комбинат” производит в сутки уже 10 тыс. дал компонента моторного топлива активного (КМТА) на основе флегмового компонента. КМТА – продукт, разработанный специалистами концерна “Укрспирт” совместно с отраслевыми научными работниками. Конечный продукт: бензин Био-100.
Quote Хто що чув на рахунок бойових дій на спиртокобінаті 17.02.2009. Ходять слухи що якісь сумські гопники приїзжали щоб забрать устаткування по виготовленню біотоплева. Cаме так і було,тільки на чолі сумських гопників,стояв Щуров! Цікаво який інтерес? Невже ідеї майдану відстоював придставник призидента?????
Ідучи з базару, возню бачив і пізніше. Хаммери там моталися проти електромонтажних вишок.
Де рідненький мер? Виробництво добавок до моторного топлива пора забрати у Укрспирта, або заборонити на території міста. Це не є продуктом виробу похідного продукту горільчяної гілки діяльності цього подихаючого державного монстру. Скільки люди будуть ще без платні і скільки стоятимуть ці виробничі потужності? Думаю, витрачені на аудит кошти себе оправдають. Навіть перепрофілювання підприємства не потрібно. Може сусід, у вигляді власника цукрокомбінату, ризикне в"їхати зі своїми інвестиціями в цей "шкандаль"?
Я не боюсь умереть. Просто противно присутсвовать при этом...
Сьогодні чув таку новину - кабельне телебачення зруйнували в місті. Йшов в аптеку, по дорозі кабель висів якраз на рівні шиї, добре що в обід його видно було, а в вечірній час точно хтось підчепиться.
Додано (03-Лис-2010, 09:29) --------------------------------------------- Чув що зруйнували кабельну мережу РЕСовці, поки крім ТВ по кабелю нічого нейшло - нікому ті кабелі незаважали, коли вони запланували пустить по кабелю ще й інет - їх зруйнували, це вже наштовхує на роздуми про зговір.
Повідомлення овідредагував tolik286 - Середа, 03-Лис-2010, 08:30
Ламать не строїть -душа неболить\\ имхо -хтось десь комусь непроплатив\\як зараз кажуть конфлікт інтересів-а люди як завжди в дупі і кому їм тепер скаржиться????
, такі дії називають вандалізмом! хоча, що ви хотіли, в якій ми країні живем, рівня раннього феодалізму, закону zero, як місцеві васали скажуть, так і буде. Мені цікаво одне, якщо їм заборонили транслювати, то хто їм дозволяв? Сумно те, що так живе вся країна - сьогодні дозволяю, а завтра, якщо нема откату, забороняю . Ми по рівню корупції обігнали КОЛУМБІЮ !!! Хоча що ми хочимо, коли зараз в кріслах сидять дітки п*яних доярок та невідомих трактористів, що ця біомаса з комплексом неповноцінності може дати? такіж неповноцінні дії, як і вони самі.