| Мобильние операторы | |
| | | АЛЕКС | Дата: Вівторок, 02-Вер-2008, 14:38 | Повідомлення # 1 |
Група: Пользователи
Повідомлення: 234
| Сделайте свой выбор
Я УКРАЇНЕЦЬ! Я знаю багато таємниць, але я не знаю усіх відповідей...
| |
|
| | | Bad | Дата: Неділля, 21-Вер-2008, 17:24 | Повідомлення # 2 |
Повідомлення: 182
| На мою думку в Лохвиці краще мати МТС оператора, ним користується принаймі 90 відсотків абонентів.
Делать то, что доставляет удовольствие, - значит быть свободным.
| |
|
| | | КОРИЦА | Дата: Неділля, 21-Вер-2008, 18:23 | Повідомлення # 3 |
Повідомлення: 150
| Я пользуюсь лайф потому, что дешевле чем все остальные!)))Проблема только в том, что ловит не везде, а так норм!)))
Мужчины всегда правы, а женщины никогда не ошибаються! А.Екзюпери
| |
|
| | | Бабай | Дата: Понеділок, 22-Вер-2008, 19:04 | Повідомлення # 4 |
Група: Модераторы
Повідомлення: 3174
| 90 процентів всих знайомих - МТС, і Джинс , тому користуюсь МТС
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
| |
|
| | | Sana | Дата: Вівторок, 23-Вер-2008, 08:40 | Повідомлення # 5 |
Повідомлення: 138
| Quote (Бабай) 90 процентів всих знайомих - МТС, і Джинс , тому користуюсь МТС аналогічно, приходиться із запропонованих тарифів цього оператора вибирати той що максимально підходить, періодично міняти, слідкувати за акціями.
| |
|
| | | VIKTOR_ | Дата: Середа, 24-Вер-2008, 15:51 | Повідомлення # 6 |
Повідомлення: 37
| Пользуюсь Utel. Приезжаю в Лохвицу-Beeline на том же пакете Utel.
"... точно знают только тогда, когда мало знают. Вместе со знанием растет сомнение" (Гете)
| |
|
| | | | | Sana | Дата: Четвер, 25-Вер-2008, 08:11 | Повідомлення # 8 |
| Quote (АЛЕКС) Мен1 вигодно а детальніше будьласка чим?
| |
|
| | | | | Sana | Дата: Четвер, 25-Вер-2008, 15:39 | Повідомлення # 10 |
| АЛЕКС, дякую, поки що мені вистачає Джинсмікссера, бо я говорю по телефону то густо то пусто.
| |
|
| | | Bad | Дата: П'ятниця, 26-Вер-2008, 01:05 | Повідомлення # 11 |
Повідомлення: 182
| Активація "Супер МТС" коштує 32 грн., і не обов'язково кожні 25 днів поповнювати рахунок, після сроку дії "0 в сєті" на дзвінки МТС, Джинс, ЮМС - 0,25 грн. можна використати ці кошти на любому протязі часу і з новим поповненням в 25 грн. активується "0 в сєті" - 6000 с. То і в цьому випадку шановна Sana, можна говорити по телефону то густо то пусто.
Делать то, что доставляет удовольствие, - значит быть свободным.
| |
|
| | | elipol | Дата: Понеділок, 26-Січ-2009, 09:09 | Повідомлення # 12 |
Повідомлення: 74
| Маю 3 карточки і 2 телефони. МТС супер -90% розмов. На КИївстар звонять мені хто хоче зєкономити, і я, якщо говорити довго. Карточку Білайн 29 вставляю коли треба дзвонити в Росію.
Олександр
| |
|
| | | stryzhko | Дата: Четвер, 19-Бер-2009, 10:55 | Повідомлення # 13 |
Повідомлення: 4
| Користуюся UTEL. Найдешевший інтернет 5коп/1Мб. А ще дзвінки на всі міські по Україні 25коп. Інтернет завжди під рукою. Рекомендую.:-) В нас працює в роумінгу Вееlіne.
| |
|
| | | Бабай | Дата: Понеділок, 15-Чер-2009, 15:14 | Повідомлення # 14 |
Група: Модераторы
Повідомлення: 3174
| Специальное предложение для клиентов GSМ - "Ненавистный номер". Теперь все звонки ваших недругов вам тарифицируются для них как международные.
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
| |
|
| | | Obers | Дата: Понеділок, 15-Чер-2009, 22:07 | Повідомлення # 15 |
Повідомлення: 174
| Для меня на первом месте в выборе опeратора стоит качество предлагаемых услуг, а именно связи - возможность звонить и принимать звонки везде и всегда, а также быстрый и качественный доступ к сети интернет. А потом уже дешевизна. Например я трачу от 100 uah в месяц на связь от КиевСтар, и для меня это лучший оператор. Паралельно пользуюсь МТС. Оператор нечестный, в чём имел 'радость' убедиться. Потому моя оценка 4-. Лайф некоторое время' поюзал '.Связь отвратительная, интернет ну просто груз 200 и 300 вместе. Оценка 3+. Остальных не знаю и не знаком / КиевСтар 5-ёрка, твёрдая, для меня уже более 6-ти лет!Додано (15-Чер-2009, 22:07) --------------------------------------------- Справедливости ради признаюсь, что большинство моих мобильных контактов тоже пользователи сети КиївСтар )))
Мир спасут красота и массовые расстрелы.
Повідомлення овідредагував Obers - Понеділок, 15-Чер-2009, 21:17 | |
|
|
|