Nokia 7390!))Потому что люблю жабки, нравиться начинка телефончика и дизайн!)))А еще таки долго держит батарею!))))
Мужчины всегда правы, а женщины никогда не ошибаються! А.Екзюпери
)))А кто то в Эвросети был?Незнаю как в Лохвице...но в столице если зайдешь то можешь полюбить любой телефон..)))сама лично впаривала ситрониксы
NULLA LEX SATIS COMMODA OMNIBUS EST
Nokia 3100 Користуюся уже три роки і ніяких проблем, і зарядку довго держе і меню нормальне. Хочу придбати 6500, в кого які думки по цьому питанню
Делать то, что доставляет удовольствие, - значит быть свободным.
Нокиа вообще по себе надежные аппараты, потому прослужит долго, главное чтобы производитель был Финляндия. Но и не без того что за брэнд переплатишь около 40% если не больше...
Переплата себе оправдовую, тому, що купляєш на декілька років, а не в рік по декілька телефонів ті що подешевше. І як кажуть в народі : "Ми не настільки багаті, щоб купляти дешеві речі"
Делать то, что доставляет удовольствие, - значит быть свободным.
но ты же понимаешь что и самый дорогой телефон можно так заэксплуатировать что он за пол года может глюкнуть на форэва....
Основные характеристики Nokia 6500 Classic Тип устройства Мобильный телефон Тип корпуса Моноблок Стандарт GSM GSM 850/900/1800/1900. 3G: HSDPA, UMTS/ W-CDMA, 850/2100. 3G: UMTS/ W-CDMA, 850/1900/2100 Антенна Встроенная Вес, г 94 Ударостойкий Нет Водостойкий Нет Размеры, мм 109.8x45x9.5 мм Год выпуска Май 2007 г. Аккумулятор Nokia 6500 Classic Тип, объем Li-Ion 830 mAh Режим разговора до 5.30 ч Режим ожидания до 300 ч Время зарядки до 2 ч Основной дисплей Nokia 6500 Classic Общая информация Цветной TFT-дисплей, разрешение экрана 240х320 пикселей, 16 млн. цветов. Память Nokia 6500 Classic Общая информация 1 Gb, 920 Mb доступны пользователю Сообщения Nokia 6500 Classic SMS Есть EMS Есть MMS Есть Передача данных Nokia 6500 Classic GPRS Есть GPRS подробнее GPRS: class 32 , 53.6 kbps. EDGE: class 32, 296 kbps EDGE Есть Bluetooth Есть Bluetooth подробнее версия 1.2 WAP Есть WAP подробнее версия 2.0. HTML-браузер Специальные возможности Nokia 6500 Classic MP3-плеер Есть MP3-плеер подробнее stereo Java Есть Java подробнее MIDP 2.0 Диктофон Есть Голосовые функции Nokia 6500 Classic Громкая связь Есть Цифровая камера Nokia 6500 Classic Встроенная камера Есть Особенности Встроенная UXGA-камера 2.0 MPx, максимальное разрешение 1600 x 1200 пикселей. Вспышка. Видео: QCIF (176x120), Sub QCIF (128x96). Возможность записи видео со звуком. Стандартные возможности Nokia 6500 Classic Полифония Есть Полифония подробнее 64-тональные, MP3, WMA, AAC, AAC+, eAAC+, AMR, MIDI Редактор мелодий Есть Вибровызов Есть Будильник Есть Калькулятор Есть Конвертер валют Есть Календарь Есть Блокировка клавиатуры Есть Автодозвон Есть Дополнительная информация Цвета: black, bronze.
Додано (21-Вер-2008, 23:47) --------------------------------------------- Самая крутая деталь телефона - крышка аккумуляторного отсека!!! Она ПЛАСТИКОВАЯ!! Корпус увесистый металлический... но крышка ....Спустя месяц царапины на крышке становятся ОЧЕНЬ заметны (так или иначе кладешь телефон на стол, иногда небрежно). Мелочь, но все равно неприятно((( Может быть, если стоимость телефона увеличить тысячи на 3 или 4, то можно будет это исправить))) Поэтому телефончик не плохой но есть один такой минус....да и стоит около 2х тыс.
Додано (19-Лис-2008, 11:59) --------------------------------------------- купив його бо в кишені було менше 300 грн, кажуть перший мобільний зробила також моторола.
... не вірю в силу Слова Я, а вірю в силу піз...лін страшних. Подерев’янський Лесь
у мене Nokia 1101 . Користуюсь з 14.01.2005 р. . після декількох падінь об бетонну поверхню (телефон розлітався "в дребезги") почав "глючить". Я його розібрав "до последнего болтика", добряче погепав об стіл (є очевидці), бо вже думав викидать у мусорку (втрачати то нічого), протер спітром усі контакти, зібрав, після чого працює вже 2 роки "без питань" і жодного "глюку".
Ну тут прям рекламні агенти "NOKIA" зібрались. я думаю, що першим критерієм для пересічного Лохвичанина є ціна, а вже потім.... всякі "навороти"
... не вірю в силу Слова Я, а вірю в силу піз...лін страшних. Подерев’янський Лесь
Як правило, то якість - визначає ціну. Дуже рідко зустрічається якісний товар по дармовій ціні. Що до телефонів, то не дорого можна купити лише застарілі моделі. Та ці моделі теж бувають досить надійні.
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
Не рекомендую зараз купляти Сіменс,компанія майже банкрот, запчастин до телефона немає, у мене була проблема купити батарею,пришлось впихнути якусь не зовсім стандартну, телефон постійно глючить здати в ремонт немає сенсу, говорять що також немає запчастин. Хоча старі моделі кажуть нічого..... працюють. Стало зрозуміло що самі надійні НОКІА "неубиваемые".
БАБАЙ! Самі дорогі телефони саме часто глючать, чим більше "наворотів" тим більше зависає. Потрібно визначитися для чого телефон потрібен. Старі моделі в основному надійніші за модерні, тільки розуміють це тільки після купівлі крутого. А ще якщо він дорого коштує і його хтось у мене вкраде,то кошеня здохне з ростройства!
БАБАЙ! Самі дорогі телефони саме часто глючать, чим більше "наворотів" тим більше зависає.
А я що пишу ?
Quote (Бабай)
Що до телефонів, то не дорого можна купити лише застарілі моделі. Та ці моделі теж бувають досить надійні.
А за глюки - то я цілком згодний. Чим більше наворотів, тим частіше бувають глюки. Якщо там крім телефона і плейер, і фотоапарат, і міксер, і швейна машинка і навіть зонтик та холодильник, то глюки неминучі ... Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
А ну всі, без винятку, дайте відповідь на просте питання: Зручний засіб комунікації Вам потрібен чи навороти для "кічу"?. Десь мав інформацію, що деякі телефонні компанії для ділових людей, які прибувають з діловим візитом до їхньої держави, пропонують "паперові мобілки" з дією 1-2 тижні. Вартістю 2,5 - 5 ує. Без роуімінгу, без застережень зони дії дзвінків. Вигідно. Завдяки масовості покупок. Стримування розповсюдження мобілок у нас, в Україні, штучне. Укртелеком здохне за кілька місяців при низьких цінах на мобільні телефони. Ну зараз середній апарат з "середніми" наворотами, які декому і не снилися, у Польщі коштує на порядок дешевше, ніж у нас. Наживаються і продавці, і держкомпанія не чухається в напрямку розширення переліку послуг і їх здешевлення. Всі задоволені і всі сміються. Компанії мобільного зв"язку підхіхікують...
Додано (07-Січ-2009, 22:13) --------------------------------------------- Додаю. В Україні відсутня система персональної реєстрації мобільного засобу зв"язку при покупці. І хоча у випадку викрадення Вашого "навернутого" мобільного телефону вартістю з кольоровій телевізор технічно можливо вирахувати його місцезнаходження, правоохоронці не звертаються до компанії де Ви реєструвалися. Цей "бізнес" дуже популярний і процвітає. Хоча технічно дуже просто перетворити Вашу вкрадену "мобілку" в купу брухту, з якого можна витягти хіба що аккумулятор. Так можна створити і на них дефіцит...
Я не боюсь умереть. Просто противно присутсвовать при этом...
І хоча у випадку викрадення Вашого "навернутого" мобільного телефону вартістю з кольоровій телевізор технічно можливо вирахувати його місцезнаходження, правоохоронці не звертаються до компанії де Ви реєструвалися. Цей "бізнес" дуже популярний і процвітає.
Це вигідно самим телефонним компаніям. Ті, хто не може купити телефон, користуються краденими ... Міняють сім-карту, і користуються .
Ті, хто не може купити телефон, користуються краденими ... Міняють сім-карту, і користуються .
А знаєте як це повідомлення кваліфікувати? Використання неоплаченої реклами. Заклик до насильницьких дій з метою заволодіння чужим майном і одночасною інструкцією уникнення покарання. Заклик до скуповування краденого... Саша, продовжити? Грайтеся, та оглядайтеся...
Я не боюсь умереть. Просто противно присутсвовать при этом...
М"ясорубкою мелять мясо, сало і т.п. А кілька років назад жінка чоловіка вбила м"ясорубкою. Давайте забороняти продажу м"ясрубок, як розповсюдженя зброї ...
Quote (РК-86)
Заклик до насильницьких дій з метою заволодіння чужим майном і одночасною інструкцією уникнення покарання. Заклик до скуповування краденого...
Ви чудово розумієте, що любий телефон при бажанні відповідних служб легко прослідити. А можна і заблокувати. Ви самі про це писали (повідомлення № 25) Забули ? Нагадую !