А колись один чоловік з "марголіна" використав майже всю обойму по власній жінці. Останній, (10-й) - у власну скроню... Ревнував покійний, бідолаха... Дружина вийшла з лікарні через два тижні. Я про якість.
Додано (10-Січ-2009, 21:51) --------------------------------------------- І про ефективність, і про доступність. Останнє особливо підкреслюю. Телекому буде "гайка" при цінах на мобільний десь у розмірі в 100 грн. Вони, в основному, більше 15-20 долярів і не варті.
Я не боюсь умереть. Просто противно присутсвовать при этом...
Крім вартості телефонів, важливу роль грає покриття звязку ... Я чомусь ввжав, що Ви це знаєте ...
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
Крім вартості телефонів, важливу роль грає покриття звязку ... Я чомусь ввжав, що Ви це знаєте ...
Та існує величезна купа провайдерів і самий різноманітнй пепелік послуг. Впирається все у вартість засобу зв"язку... Знову Ви про... , ну, як тут делікатніще висловитись не знаю...
Самі прості моделі телефонів зараз коштують до 300 грн. Ділим на курс 9,0 - отримуєм приблизно 33 $ Це в двічі дорожче ніж Ви бажали ...
Не бажання моє, а розумна цінова і економічна політика виробників і товарів і послуг. При собівартості самого тупого мобіли в $10 реалізують за 12. Розширення ринку для фірм-провайдерів мобільного зв"язку - очевидне. (Хоча 10 собівартості я завищив).
Додано (22-Січ-2009, 00:18) --------------------------------------------- Забув, Ви говорили про покриття. Обмеженість пропускних характеристик мережі компенсуємо доступністю по вартості первинних засобів... Десь ця, чи подібна схема проходила вже на форумі... Чи в мене дежавю?
Додано (22-Січ-2009, 00:30) --------------------------------------------- Дефіцит палива для ДВС підвищенням цін на авто?
Вважав і вважаю кращими телефонами марку Ericsson, Sony- Ericsson. На жіль, останнім часом почали підводити очі. А в останніх моделях цієї марки з регулюванням розмірів шрифту погано. Тому доведеться, певно, переходити на Нокію. З іншими марками ризикувати не хочу. Для телефону основне - надійність. Ще рекомендую звернути увагу не дешеві моделі (alcatel) для першокласників. Вони дешевші за Нокію, а набір функцій достатній і надійність та сама.
Додано (26-Січ-2009, 09:20) --------------------------------------------- Ще хочу звернути увагу, що в останніх моделях Нокії досить високий коєфіцієнт випромінювання (про це вже почали забувати). В 2004-2006 роках моделі, з цієї точки зору, були кращі.
Перечитав всі три сторінки. Хто збагрить задешево подержаний, самий примітивний ТЕЛЕФОН, з мінімумом "наворотів", просто ТЕЛЕФОН? Мобільний, звичайно.
Повідомлення овідредагував РК-86 - Понеділок, 23-Лют-2009, 23:47
З 1 жовтня можуть відключити 80% мобільних телефонів З 1 жовтня 2009 року всі мобільні телефони, які були ввезені в Україну нелегально, будуть відключені від мереж операторів. За даним експертів, таких – 80% усіх мобільних, якими користуються українці. Якщо до 1 жовтня 2009 року власники нелегальних апаратів не зареєструють їх в Українському державному центрі радіочастот (УДЦР), їх відключать і підключити таку незареєстрованну "трубку" буде в Україні неможливо, повідомляє газета "Сегодня". Легальні мобільні телефони реєструвати не потрібно. Інформацію про те, що вони потрапили в країну законним шляхом, митниця передасть мобільним операторам. У митниці, за даними УДЦР вже є повний список мобільних телефонів, легально завезених у країну, до кожного з яких прикріплений спеціальний код (ІМЕІ). За ним до 30 червня і буде здійснюватися звірення з операторами. Після цього оператор має розіслати усім власникам нелегальних телефонів SMS з інформацією про те, що їм потрібно узаконити апарат, інакше він буде відключений від мережі. Тож якщо вам на початку липня не надійде повідомлення про те, що потрібно зареєструвати мобільний, ваш телефон - легальний. Нелегальні мобільні можна буде "легалізувати" тільки якщо вони куплені до 28 березня цього року. Джерело Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
Sony Ericsson, без вариантов( на мой субъективный взгляд. Как говорят имею мнение- не оспоришь ). У меня SE W700i, скоро 3 года. 40 минут в речке( Сула, на рыбалке), с десяток падений на кафель и асфальт( в том числе с 2-го этажа). В общем для меня это не только способ коммуникации, но и верный друг( не жалею вот только бедненького). Менять не собираюсь, и если решусь( деньги не вопрос, а причина именно нежелание), то без вариантов только Со ерик. Для инет-серфинга, общепризнанно, лучше марки нет. А воистинну народной Sony Ericsson делает цена( естественно в сравнении с единственным конкурентом- Nocia).
Мир спасут красота и массовые расстрелы.
Я не спец по нокиям, но не сомневаюсь, что это надёжный телефон, особенно произведённый в Суоми, а не на всемирном чайна-конвеере. Повторюсь, при прочих равных условиях SE всё же более доступен по цене чем Nokia. Это трудно оспорить.
Мир спасут красота и массовые расстрелы.
SE всё же более доступен по цене чем Nokia. Это трудно оспорить.
Але ж і якість відрізняється дуже помітно. А це впливає на надійність зв"язку. Та й таке явище як глюки, для Нокії практично не знайоме.
Бабай, якість відрізняється? Звісно ж так! Sony Ericsson безумовно якісніший - сучасна нокія це китайський конвеєр. Сонєрік має максимально якісну збірку- бо ж ціль концерну знищити конкурентів. Та й імена Соні( Японія)-Ерікссон( Швеція) кажуть самі за себе без лишніх слів( то лише я багато балакаю ). Я повторю вже сказане- при інших рівних умовах( якість збирання, якість сигналу, функціональне та програмне забезпечення, таке інше) Сонєрік безумовно виграє перед Нокіа за ціною! Безумовно за зручністю серфінгу в інтернеті. Меломанам- найкращий мп3 програвач, рівного якому безумовно намає. А надійність зв"язку? Моя порада- користуйтесь КиївСтар і це питання перестане Вас турбувати навіть серед лісу з Флай Я не рекламую і не категоричний в цьому питанні. Це лише мій вибір. І взагалі Фінська чи Німецька Нокіа то просто бомба, але ж дорога, та де її взяти? В такому вигляді моя позиція більш ясна? Мир спасут красота и массовые расстрелы.
Повідомлення овідредагував Obers - Середа, 29-Кв-2009, 13:08
якість відрізняється? Звісно ж так! Sony Ericsson безумовно якісніший
В моєї дочки був Соні Еріксон, протримався два роки, отім пішли глюки. В моєї дружини й зараз Соні Еріксон. Мучиться з глюками від першого місяця покупки. (куплялис обидва телефони в спеціалізованих фірменних магазинах.) В мене Нокія, працює з перших днів появи мобільного зв"язку в Лохвиці. За цей час лише один раз замінив батерею. Поставив з більшою ємність. Що таке глюки - не знаю. В сина більш сучасна Нокія (з блютузами, фото, плейерами, та ін. вже два роки. Що таке глюки - не знає.
Я завжди кажу- якби ми мали однакові погляди на речі, то ходили б в однаковій одежі( або ж взагалі без неї ) , пили б одне й те ж пиво, користувались би тими ж самими телефонами, та й були б собі клонами. Так, що- скільки людей стільки й думок. Принаймні стосовно неглобальних речей ця різноманітність поглядів і кольорів мабуть і робить нас тими хто ми є- а саме Людьми. Тому- Самсунг рулить! Ура, товарищи! Мир спасут красота и массовые расстрелы.
Повідомлення овідредагував Obers - Четвер, 30-Кв-2009, 08:42
У кожної моделі свої глюки. В моєї дочки Самсунг четвертий рік, жодних нарікань (вона б і рада була, щоб зламався, а він працює). В мене Самсунг заглючив через рік. У чоловіка Сонік працює добре. Зараз кажуть и LG стали робить гарні надійні телефони.
Обираємо серцем!!!!
Кому интересно - клоны мировых брендов, модифицированы под 2 симки в металлическом корпусе. Здесь решать каждому, могу обозначить только +/-: + стильный дизайн 99%соответствует бренду + сенсорный экран + металлический корпус + широкий спектр функций (FM, TV, WI FI) в т.ч. на базе java (Opera, MSN, Facebook, twitter и т.д.) + в комплекте автозарядка и 2Гб-карта + два аккумулятора + смешная цена
уважніше пройдімося по інтернету-те що ви пропонуете -повне лайно- Таку відповідь отримаете на якому завгодно мобільному форумі. Краще придбати угорську Нокию чим китайську Verty
Зрозуміло ж , пане jafar , що “мобільні клони” не можуть являтися якісним продуктом брендового виробника. Але ж, більшість функцій відповідають оригіналу, та навіть мають лишні, іншими словами кажучи “нафаршировано далі нікуди” - 2 сімки, телевізійний тюнер, та інші дрібнички які навіть немає оригінал. А головне ціна, яка менша приблизно на 50% відсотків від оригіналу. Як то кажуть, дешево - та несоромно на людях показатись. Грубо кажучи для “понтів потягне”.
сьогодні, ради інтересу зайшов до супермаркету вибрати старенькій мамі мобільника - у неї накрився акумулятор старої моделі (нового не знайшов) . Вимоги: 1. Хороший акумулятор 2. Чіткий звук 3. мінімальна ціна.
Мама сама майже не звонить. Я звоню їй.
В ніші до 200 грн було 3 моделі: алкатель, LG і Samsung. Nokia вже дорожча. Вдома почитав в інтернеті відгуки про кожну модель. Як думаєте - хто виявився переможцем? Правильно. Алкатель. 330 годин в режимі очікування і хороша якість диинаміка. Слабенький дісплей і ламкі кнопки погоди не роблять. На них майже не нажиматимуть, а якщо й щось зламається то можлива відповідь любою клавішею. Самсунг, звісно, зроблений явно добротніше, але якумулятор у нього удвічі слабший - 120 годин. LG - взагалі позиціонується як молодіжний, з новітнім дисплеєм, додатковими функціями, але теж, мінімальний час очікування та ще й звук як із бочки. Дешеві Nokia, до речі, теж, принаймі останнім часом, економлять на якості звуку з динаміка (металевий). Так що кожному покупцеві потрібна своя модель.