Є детальна карта всього району у JPEG. Загальний розмір близько 180 Мб. Можу залить в любий файлообмінник. Якщо цікавлять конкретно якісь вулиці кажи які виложу.
Зробіть ласку, залийте детальні всі карти Лохвицького району на любий файл обмінник, якщо можливо, де є можливість докачки. Буду дуже вдячний.
Доброе - это прекрасное в действии. Жан Жак Руссо
Розпочато закачку. Все зжато в RAR, і порізано на 8 частин по 19 Мб. Закачка буде проведена на Ibox, з можливістю докачки, враховуючи якість надання послуг основного провайдера Лохвиччини - ВАТ "Укртелеком" Качати звідси: http://ibox.org.ua/~lohvitsa/ В даний момент там тільки перша частина, інші 7 туди попадуть згодом, так як інет у мене не резиновий, і є деякі обмеження.
Ті в кого нема можливості качать з інета, а дуже хочуть і бувають в Лохвиці можуть отримати карту на CD. Для цього необхідно написати мені повідомлення.
В мене нажаль трафік дуже обмежений. Я цього зробити поки що не можу . До кінця тижня постараюсь долить остальні 5 частин, а потім уже нехай користувачі з безлімітом допомагають. Цікаво чому тебе не влаштовує ibox. Швидкість вроді нормальна, є докачка.
Із переговорів фахівців компютерного діла, я не зрозумів чи можна буде дивитися на сайті міста його карту і як скоро? Поясніть, будьласка, яку "адресу" треба набрати щоб її побачити?
Radcenko
До речі, за допомогою Google Earth можна роздивитись всі вулиці Лохвиці і навіть автомобілі на них, села району теж досить детальні, на відміну від сусідніх районів і навіть більших міст. Майте на увазі, з ВЕРХУ на нас дивляться, ведіть себе як люди Вся жизнь - игра! Задумана хреново, но графика обалденная!
При перегляді за допомогою Google перевіряйте зображення, були нарікання що фото показують 1-2 річної давності. Легко виявити якщо дивитися на будівлі, що з`явилися не досить давно.
Збираня, налагодження, обслуговування та ремонт комп`ютерної техніки.
На Google карта очень даже ниче. Месяца два назад вообще все в квадратиках было видно, а вот сейчас даже смог дом родителей найти Кто рано встает...тот не высыпается
Подскажите сылку на спутниковую карту лохвицкого району
Досить поставить Google Earth 4.3.7191 Final ("важить" 7,5 метрів) і можна досить комфортно себе почувать. Якраз Лохвиця досить добре видна. (Наприклад Харків видно не весь неохоплена більша частина Салтівки)
Топографічна карта Лохвиці (1,8 Мб) http://mapm36.narod.ru/map1/im36055.html Генеральний штаб СРСР (для регіону Ізюм співпадає навіть нумерація лісових квадратів)
Мы не получаем жизнь короткой, но делаем ее таковой. Сенека.
Вже підмічено за Google, що "свіжість" знімків залежить від кількості звернень з конкретного регіону. Десь пів року тому, може трохи білше, зніки були 3-4 років давнини... Не я один це примітив. Навіть дещо поліпшилась якість... =:))
Додано (25-Чер-2008, 01:34) --------------------------------------------- Маю на увазі Google-Планета Земля...
Додано (25-Чер-2008, 02:35) --------------------------------------------- Прошу вибачення... Зараз заглянув google.erthe. супутникові зйомки літо, 2008 року, судячи по тіням-полудень.
Я вже лазив по всх посиланнях - а карти Лохвиці не знайшов, допоможіть, будь-ласка, пришліть на avlevada@mail.ru Буду дуже вдячний!
Бери вершину - отримаєш середину...
Я заходив на сайт Миргорода, там дуже зручно все зроблено, карта є, кожну вуличку видно з номерами будинків, добре було б аби Ми мали таку ж...
Бери вершину - отримаєш середину...
Натискаєш Тут, потім в пошуку набираєш; Lokhvitsa, воно запитує, та що в Росії, чи та, що в Україні ? Ставиш ту, що в Україні. Потім натискаєш кнопку "Супутникова" . І маєш супутниковий знімок Лохвиці. По опціям розберешся. Там можна збільшувати, зменшувати, рухати в усі сторони.
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
Дякую за супутникову карту. Я, по правді кажучи, вже всю її обдивився. Мені потрібна карта з назвами вулиць. А якби ще й з номерами будинків - було би зовсім добре... Бери вершину - отримаєш середину...