| Карта Лохвиці | | | | Dima | Дата: Вівторок, 22-Кв-2008, 23:30 | Повідомлення # 16 |
Група: Пользователи
Повідомлення: 31
| На Google карта очень даже ниче. Месяца два назад вообще все в квадратиках было видно, а вот сейчас даже смог дом родителей найти
Кто рано встает...тот не высыпается
| |
|
| | | VIKTOR_ | Дата: Середа, 23-Кв-2008, 17:28 | Повідомлення # 17 |
Повідомлення: 37
| Подскажите сылку на спутниковую карту лохвицкого району
"... точно знают только тогда, когда мало знают. Вместе со знанием растет сомнение" (Гете)
| |
|
| | | Dima | Дата: Середа, 23-Кв-2008, 19:02 | Повідомлення # 18 |
Повідомлення: 31
| Quote (VIKTOR_) Подскажите сылку на спутниковую карту лохвицкого району www.maps.google.com Именно лохвицкого района нет, есть большая карта, которую можно двигать, увеличивать или уменьшать
Кто рано встает...тот не высыпается
| |
|
| | | awocado | Дата: П'ятниця, 25-Кв-2008, 21:10 | Повідомлення # 19 |
Повідомлення: 36
| Quote (Dima) Подскажите сылку на спутниковую карту лохвицкого району Досить поставить Google Earth 4.3.7191 Final ("важить" 7,5 метрів) і можна досить комфортно себе почувать. Якраз Лохвиця досить добре видна. (Наприклад Харків видно не весь неохоплена більша частина Салтівки)
| |
|
| | | musiccat | Дата: Субота, 26-Кв-2008, 14:47 | Повідомлення # 20 |
Повідомлення: 48
| Карта Лохвицького району (кольорова, 20 Мб) нажать на слово РИСУНОК білими буквами
Повідомлення овідредагував musiccat - Субота, 26-Кв-2008, 14:49 | |
|
| | | Raven | Дата: Понеділок, 26-Тр-2008, 11:49 | Повідомлення # 21 |
Повідомлення: 3
| Топографічна карта Лохвиці (1,8 Мб) http://mapm36.narod.ru/map1/im36055.html Генеральний штаб СРСР (для регіону Ізюм співпадає навіть нумерація лісових квадратів)
Мы не получаем жизнь короткой, но делаем ее таковой. Сенека.
| |
|
| | | musiccat | Дата: Неділля, 01-Чер-2008, 21:30 | Повідомлення # 22 |
Повідомлення: 48
| http://map.meta.ua
Повідомлення овідредагував musiccat - Неділля, 01-Чер-2008, 21:36 | |
|
| | | Taras | Дата: Середа, 25-Чер-2008, 02:35 | Повідомлення # 23 |
Повідомлення: 125
| Вже підмічено за Google, що "свіжість" знімків залежить від кількості звернень з конкретного регіону. Десь пів року тому, може трохи білше, зніки були 3-4 років давнини... Не я один це примітив. Навіть дещо поліпшилась якість... =:))Додано (25-Чер-2008, 01:34) --------------------------------------------- Маю на увазі Google-Планета Земля... Додано (25-Чер-2008, 02:35) --------------------------------------------- Прошу вибачення... Зараз заглянув google.erthe. супутникові зйомки літо, 2008 року, судячи по тіням-полудень.
| |
|
| | | PaZ | Дата: Неділля, 29-Чер-2008, 15:15 | Повідомлення # 24 |
Повідомлення: 3
| Quote (musiccat) Карта Лохвицького району (кольорова, 20 Мб) нажать на слово РИСУНОК білими буквами Нажаль вже незаавнтажується
| |
|
| | | avlevada | Дата: Середа, 11-Бер-2009, 17:27 | Повідомлення # 25 |
Повідомлення: 5
| Я вже лазив по всх посиланнях - а карти Лохвиці не знайшов, допоможіть, будь-ласка, пришліть на avlevada@mail.ru Буду дуже вдячний!
Бери вершину - отримаєш середину...
| |
|
| | | root | Дата: Четвер, 12-Бер-2009, 11:02 | Повідомлення # 26 |
Адмін
Група: Администраторы
Повідомлення: 399
| В мене карти вже немає. Просіть у тих хто вже скачав.
| |
|
| | | avlevada | Дата: Четвер, 12-Бер-2009, 11:31 | Повідомлення # 27 |
| Я заходив на сайт Миргорода, там дуже зручно все зроблено, карта є, кожну вуличку видно з номерами будинків, добре було б аби Ми мали таку ж...
| |
|
| | | Бабай | Дата: Четвер, 12-Бер-2009, 12:05 | Повідомлення # 28 |
Група: Модераторы
Повідомлення: 3217
| Натискаєш Тут, потім в пошуку набираєш; Lokhvitsa, воно запитує, та що в Росії, чи та, що в Україні ? Ставиш ту, що в Україні. Потім натискаєш кнопку "Супутникова" . І маєш супутниковий знімок Лохвиці. По опціям розберешся. Там можна збільшувати, зменшувати, рухати в усі сторони.
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
| |
|
| | | root | Дата: Четвер, 12-Бер-2009, 13:39 | Повідомлення # 29 |
Адмін
Група: Администраторы
Повідомлення: 399
| Я раніше викладав детальну карту по вулицях, ну посилання вже "мертві"
| |
|
| | | avlevada | Дата: Четвер, 12-Бер-2009, 16:47 | Повідомлення # 30 |
| Дякую за супутникову карту. Я, по правді кажучи, вже всю її обдивився. Мені потрібна карта з назвами вулиць. А якби ще й з номерами будинків - було би зовсім добре...
| |
|
|
|