З роками прийшло розуміння, чому в окремих людей руки з задниці ростуть,- Вони ними за крісло тримаються ...
Quote (grigori37)
А таке теж може бути. Гумільов навіть слово придумав "апоссионарность", це коли у великої кількості народу зуд воявляється, робити щось або дуже хочеться, або дуже нехочеться.
Quote (Бабай)
І таке можливо в ПРАВОВІЙ державі ?
ВСІ ВСЕ розуміють... А далі смальцю (чи бажання) не вмстачає. Я єсмь. Я живе... Це не апосіонарність, це совкова блювотина і послід. Це така обмеженність у поглядах на оточення, якої не побажаєш і нижчому з приматів. Там три робочих програми: поїсти, або з"їсти(ближнього); зайнятися продовженням популяції; відпочити... Про кількість з"їденого думати не треба. На конкретний вік вистачить. Навіть, може і дітям. От онукам і правнукам?... Ну яка мавпа про це замислюється?...
Я не боюсь умереть. Просто противно присутсвовать при этом...
Сьогодні День учителя. Майже сім сотень учасників форуму згадали про це? Спробував розмістити поздоровлення на головній сторінці сайту, але "Потрібна згода модератора". Модераторе, Ви не з "Главліту"?
Я не боюсь умереть. Просто противно присутсвовать при этом...
є - Це один з представників ради?
Листопад "... в каждом из нас живут ангел и демон,и голоса их порй неразличимы". "Ангел же заставляет нас размышлять о наших поступках, и ему иногда нужны чьи-нибудь уста,чтобы высказатся."
Районна рада на місці. І депутати там ті самі з року в рік. Хіба хто вже відійшов. Або деяким нащадкам вже пора бути депутатом. І кожного року при розгляді бюджету вони пітніють сердешні, як грамотно вкрасти через самими створені структури
"І депутати там ті самі з року в рік. Хіба хто вже відійшов." - так хоч вкажіть тих хто відійшов у вічність , пухом їм земля.
Листопад "... в каждом из нас живут ангел и демон,и голоса их порй неразличимы". "Ангел же заставляет нас размышлять о наших поступках, и ему иногда нужны чьи-нибудь уста,чтобы высказатся."