А я ось тільки-но відкрив газету "Зоря" від 8 липня 2008 року: на другій сторінці фотографія працівників слідчого відділення Лохвицького райвідділу. На першому плані фото "крупного представителя" цієї компанії - це людина, яка попадалась на розкраданні конденсату і деякий час переховувалась в Москві від правосуддя, це людина, яка нехтуючи правилами дорожнього руху і нормами поведінки збиває людину на переході і тікає з місця події. А тепер про нього пишуть : "для цих мужніх професіоналів немає непосильних завжань" . ГАНЬБА ГАНЬБА ГАНЬБА газеті "Зоря" і всім нам
Вся жизнь - игра! Задумана хреново, но графика обалденная!
Народ, а що ви думаєте про нашу об"їздну дорогу, яку будують - будують, і ніяк не збудують. Коли нарешті 40 та 60 - тонні каністри перестануть їздити через центр ? Коли нарешті транзитні фури не пертимуться через місто, а спокійно зможуть їхати по окружній ? Невже не ганьба для міста, за сільки років будівництва, не зробити й частини дороги ? Поки наші діти тікатимуть як курчата від транзитних сумських джипів, які летять центром мов перелякані ? А "лежачих поліцейських" біля Полтава банку так і не кладуть ...
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
На днях у лохвицькій рда було проведено конкурс на заміщення посади начальника відділу культури. Серед конкурсантів були різні люди: один - освіта вища денна, досвід керівної роботи років з десять, лауреат республіканських конкурсів, другий - освіта вища , досвід керівної роботи величезний (директор сільського будинку культури), третій - односелець голови РДА, лабух на весіллях. Перемагає третій. ГАНЬБА лохвицькій рда. На культуру в районі їм на.....ть. Пишу тут, а не в розділі "Лохвицька РДА" тому, що ту закладку взагалі ніхто не відвідує. Людям теж нас....ть на лохвицьку рда - саме з маленьких букв треба писать назву цієї мафії, люди там маленькі .
Народ, а що ви думаєте про нашу об"їздну дорогу, яку будують - будують, і ніяк не збудують
На паперы вона вже збудована давно. Сам в урядовому кур'єрі читав статтю до 60-річчя нині покійного Заболотного, що лише за його управління жителі нарешті перестали бачити потік фур та інших авто які до цього часу їздили через центр міста, і весь рух тепер йде по новозбудованій об"їздній.
Та нічого, "співає" - це Ви насмішили , тай очолюваний ним ВУЗ тільки Поплавком і називають.
Quote (tolik286)
Може якраз це і свідчить про більший професіоналізм
- так, на весіллях він грає добре, весело. Але грати на весіллях і керувати культурою району - це дещо інше.
ivanovic, Тоді я обурений що мене не обрали керувати культурою району, хоч і невмію співать. Я вмію ключі носить як директор ДК та матюкаться на худруків.
Добрий вечір шановні лохи! Лохи не тому, що ми з міста Лохвиця, а тому, що самі себе зробили такими. Перший раз, коли обрали існуючого президента, який призначив представником президента в нашому районі вчителя фізкультури, "хвермера" Щурова В.С. Вдруге, коли обрали народних депутатів райради, які на нещодавній сесії районної ради голосували за звіт - бред голови РДА, який в своему звіті хвалився "великими" досягненнями та першим місцем в області, але вони залишились в меншості. Знайшлись "здравомислящие" депутати, які не підтримали звіт голови РДА. На цій сесії звіт голови не прийняли, тим самим показавши йому, що не всих ще купив. Також було цікаво слухати звіт керівника нашої культури,односельця голови РДА - лабуха на сільському весіллі - краще б він заспівав. Тому давайте спитаємо себе: "Хто нами керує? Кого ми обрали?"
Обираємо серцем!!!!
Тому давайте спитаємо себе: "Хто нами керує? Кого ми обрали?"
Справд1,ц1каве питання,хто ж нами керуе? Можливо нам вдасться знайти в1дпов1дь на поставлене питання?Можливо??? Це питання в мене виникло ще набагато ран1ше.А в 1987 роц1 воно мене захопило серйозно 1 надовго. Це мен1 було 26 рок1в здаеться ) В1д молод1 не раз чув,що м1л1ц1я забороняе в РБК танцювати брейк-данс,пересл1дують за це,забирають в райв1дд1л 1 нав1ть були випадки побиття.Молод1 взагал1 мало прид1лялося уваги.З*явилися перш1 наркомани,а гор1лку вже багато хто вживав.В м1ст1 часто в1дбувалися массов1 б1йки.Деградац1я.Я нав1ть в1рша написав по тем1,хлопц1 сп1вали п1д гитару. Наш город совсем небольшой, Но нет в нем веселья и смеха. Здесь душно с открытой душой, А ум для народа потеха. П1зн1ше я д1знався, що в РБК сто1ть в сховищ1 польська апаратура для дискотеки.11 не встановлювали,бо хтось сказав,що вона стац1онарна,а для цього немае м1сця та умов. Я сам не раз нудьгував на р1зних м1роприемствах 1 диву давався убог1стю нашо1 культури. Якось мене ос1нило,чому так,що в1дбуваеться?Адже вже почалася перебудова.Горбачов виступаючи по телебаченню пояснював,що якщо ми в низу,а вони в Москв1, в1зьмемося за реформи,то зможемо зм1нити життя на краще. Незабаром вдалося згуртувати групу молод1 р1зного в1ку 1 положення в сусп1льств1 для вир1шення молод1жних питань,таких як дозв1лля та 1нш1.Звернулися до райкому комсомолу 1 знайшли начебто розум1ння 1 п1дримку. Зв1сно все було погоджено л1дерами комсомолу з райкомом КПУ. Ми нав1ть влаштували на т1 часи нечуване зухвальство,ходили значною групою в той райком 1 вимагали вир1шити питання молод1.
Додано (16-Сер-2008, 13:37) --------------------------------------------- На зустр1ч1 можу розпов1сти подробиц1.А зараз скажу,що нам вдалося добитися значних усп1х1в на той час в цьому питанн1.Коли вперше в РБК танцювали брейк,молодь дерлася на ст1ни,щоб подивитися ).Почала працювати дискотека з польською апаратурою,почали на високих ск1бцях ,в бувш1й пивнушц1 облаштовувати перший молод1жний бар,в якому планувалося проведення тематичних вечор1в,конкурс1в,вечор1в в1дпочинку 1нтелектуального направлення. Але Тарасенку дойшло,що це може бути небезпечним в майбутному.Вже тод1 зароджувалося так зване "ГКЧП". Незабаром все почали забороняти 1 згортати д1яльн1сть молод1жного клубу.В один час нас просто не пустили до будинку культури,де ми пост1йно збиралися.
Додано (16-Сер-2008, 13:55) --------------------------------------------- Неформали.Так комун1сти охрестили наш молод1жний рух.1 це в1дбувалося по всьому Союзу. В 1989 роц1 заговорили про Народний Рух Укра1ни.Казали що в Лохвиц1 е значна група вчител1в,л1кар1в та 1нших людей ,що ц1кавляться тим Рухом. Зац1кавився 1 я. ))Ходив читати в б1бл1отеку Л1тературну Укра1ну,де була надрукована програма НРУ. Йшов час,але в м1ст1 було тихо.Н1хто н1чого не орган1зовував,лише кухонн1 балачки ходили по м1сту.Тод1 в мене на квартир1 з1бралася група молод1 1 домовилися про створення осередку Народного руху в Лохвицькому район1. Незабаром,в Киев1, трое чолов1к зареестрували той осередок на Музейн1й,8 в прим1щенн1 всеукра1нсько1 орган1зац11 НРУ..Саме там,де зараз знаходиться пам*ятник Чорноволу - Герою Укра1ни. Згодом обрали першого голову райорган1зац11.Ним став молодий вчитель французсько1 мови. В т1 роки в1дбулося багато значних под1й.Павловська реформа,яка позбавила багатьох старих людей невеликих кошт1в,в1дкладених на похорон.1 п1д час яко1 вся номенклатура зробила соб1 стартовий кап1тал
Возлюби ближнього свого,як себе самого.
Повідомлення овідредагував Лохвицький - Субота, 16-Серп-2008, 12:59
Був в т1 роки в Лохвиц1 створений клуб виборц1в,про який ти також памятаеш.Це було при Б.Предр1ю.Його роботу не блокували по його вказ1вц1.А починалося все з нашо1 з ним домовленност1 про роботу того клубу.Звичайно розраховували в райком1, використати Клуб як ширму демократизац11 в район1.Та не вдалося.Клуб вийшов з п1д 1хнього контролю 1 на його баз1 була створена опозиц1я комун1стам. Пот1м московське ГКЧП.В Лохвиц1 був створений ком1тет того ГКЧП.Мене особисто було попереджено про судову в1дпов1дальн1сть за всяку критику Влади )).Десь до цого часу збер1гаеться диктофонний запис тих погроз. А незабаром ми багатотисячним загоном оточили Верховну зраду 1 примусили п1дняти укра1нський нац1ональний прапор на 11 купол1.
В Лохвиц1 був проведений м1тинг,проти д1й ГКЧП.Була прийнята резолюц1я,де одним 1з пункт1в була вимога зам1нити редактора газети "Зоря".Редактором став В.Гиржов.Газета д1йсно стала ц1кавою 1 б1льш демократичною.Незабаром район очолив В.Ф.Заболотний,який потроху почав згортати громадську активн1сть. В той час,ставши членом м1жнародно1 сп1лки укра1нських п1дприемц1в в Киев1,отримав повноваження представництва в Полтавськ1й област1.Зв1сно що почав створювати сп1лку п1дприемц1в в Лохвиц1.Але влада(система) розум1ла небезпечн1сть для 11 1снування неп1дконтрольно1 б1знес структури в район1.Хоча б1льш1сть п1дприемц1в не усв1домлювали до к1нця важлив1сть такого об*еднання. Сп1лку вдалося створити.Але система провела в1дпов1дну роботу в середовещ1 п1дприемц1в 1 ман1пулюючи сво1ми можливостями нейтрал1зували орган1зац1ю, протянувши на голову одного пана,що був готовий лизати де треба.На мою думку сьогодн1 сп1лка так 1 не запрацювала по своему призначенню. Коли не стало В.Чорновола,НРУ розтягли остаточно.Кучм1зм та його система набивали кармани народними гр1шми.Почалося значне розшарування народу.Виник клас ол1гарх1в та клас б1дняк1в з невеликим прошарком малого та середнього б1знесу. Я з родиною ви1хав за кордон.П1зн1ше в1дбувся Майдан.Зм1нилася влада на всих р1внях. Але як бачимо мало що зм1нилося в житт1 на краще.Ще на додачу напружена ситуац1я з великим сус1дом. Ось тепер читаю ваш1 думки про под11 в РДА.Трохи неприемно чути таке.Але що хочеться сказати? Вище намагався змалювати картину,як система влади (комун1стична,кап1тал1стична,демократична) не зац1кавлена в активност1 народу.Н1хто не любить конкурента чи опозиц1ю.Але вс1 негаразди в сусп1льному житт1 я вважаю в б1льш1й м1р1 в1д пасивност1 людей.Т1льки орган1зована громадськ1сть може в1дстоювати сво1 1нтереси. 1 якщо виникають проблеми в житт1 м1ста чи району,треба розгортати громадську активну д1яльн1сть 1 вир1шувати питання не дивлячись хто при влад1.Критика це добре.Але треба проявляти активн1сть на всих р1внях нашого життя. Щиро бажаю лохвичанам перейти до нового этапу розвитку громадського сусп1льства в район1 1 буду радий при нагод1 сприяти тому розвитку. З повагою Ю. Емаков.
Повідомлення овідредагував Лохвицький - Субота, 16-Серп-2008, 21:59
Я вмію ключі носить як директор ДК та матюкаться на худруків.
І у Вас, напевне, вища стаціонарна освіта, Ви лауреат республіканських конкурсів, Ви працюєте на керівній посаді 10 років ????????????????????? Чи Ви теж односелець пана Щурова і ВСЕ.
Перечитав останні спогади-откровення не-Лохвицького Ємакова з цікавістю і ностальгією, дещо і мені з того часу памятається, хоч безпосереднім учасиком подій і не був. Цікаво, чи знає колишній очільник місцевого осередку Руху, що у тій же чудній нашій адміністрації працює і його соратник пан Середін, до того ж від демокра у нього не залишилося й натяку. Там же зараз пан Сидоренко, який лаяв владу завжди на всі заставки. Забули й всі інші землячки, усівшись у високі крісла, про те, з якими ідеями вони жили до приходу у білий дім. Невже це доля усіх, хто туди потрапляє? Хто назве керівника будь-якого рівня, який не змінився після набуття статусу?
Додано (18-Сер-2008, 12:59) --------------------------------------------- І про культуру. Зміна керівника має послугувати змінам у галузі. Питання: чи це станеться і в який бік. Від бібліотекарки Білик вона вже натерпілася. Звичайно Заїка - людина, яка на Заводі користується авторитетом саме як виконавець, організатор, як людина, що знає сцену самодіяльну сцену, має смак музичний і т.д. може й вийде у нього. Хоча там з нього зроблять чиновника, як і з усіх.
Лохвицький - не-Лохвицький. Ц1каве питання?Але не зараз... Грош1 1 влада,то е велика спокуса,яку р1дко хто витримуе.А ще коли навколо пасивн1,не орган1зован1 люди(народ),то спокуса переростае у всеохоплюючу,вседержавну корупц1ю. Колись Левко Лук*яненко сказав:Ран1ше люди крали,ховаючись в1д д1тей.А зараз 1дуть красти разом з д1тьми. Д1ти виросли,виросли вже 1 1хн1 д1ти... Бог створив людину 1 поставив 11 нам1сником на Земл1,щоб людина продовжила те твор1ння.Ось ми 1 натворили Ще трохи потворимо,пограемося в третю св1тову...Адже дв1 третини населення Земл1 не на1даеться досита.Треба якось вгамувати людськ1 страст1.От вс1, хто мае можлив1ть,гребуть як перед пожаром.
- Не ведают,что творят. Який сл1д за собою залишив колишн1й гроза району Тарасенко? Що доброго зробив землякам його наступник?Чим запамятався нащадкам наступний народний обранець? ? ? Мен1 здаеться,що все ж то були гарн1,добр1 люди,але 1х поглинула С и с т е м а...Колись я розмовлючи з одним,сказав,що розум1ю бажання будувати гарний,великий будинок. Нав1ть якщо в1н буде пятиповерховий.Але лише тод1 зрозум1ю,коли пропорц1йно буде збудовано щось для людей.Виникла невеличка суперечка.Я не втримався:Що "маф1я" не пускае?Чолов1к почервон1в 1 опустив оч1. Бог нам всим суддя ) Я пропонував би провести серйозну зустр1ч не т1льки форумчан,а й всих бажаючих лохвичан.1 запросив би на ту зустр1ч Владу.1 ми могли б гарно,по домашньому поговорити.Про те,що д1еться в св1т1.Що в1дбуваеться в Укра1н1. Що може не так д1еться в Лохвицькому район1.Я все ж в1дчуваю на соб1 велику в1дпов1дальн1сть перед людьми,як1 мен1 в1рили 1 щиро п1дтримували в тяжк1 часи.Лохвиця була активна 1 це я бачу 1 сьогодн1.Не в усих сус1дн1х районах е такий гарний форум як у Нас.Це говорить про те,що не даремно я вив1шував укра1нський прапор,на пятому поверс1,перед райкомом.Не даремно писав на паркан1 в центр1 м1ста "Чорновола на президента". Не даремно на автовокзал1 було влаштовано в1кно Руху.Багато чого було.Але то вже д1йсно забута 1стор1я. Сьогодн1 ми маемо будувати новий св1т.Бо якщо не збудуемо,то старий нас завалить.1 завалить всих разом з д1тьми.
Повідомлення овідредагував Лохвицький - Понеділок, 18-Серп-2008, 14:56
Так-так! Першим наказом новий керівник культури намагається призначити своїм замом свою дружину!!! Це, звичайно, якісно вплине на розвиток культури в районі.
Quote (kwasha)
людина, що знає сцену самодіяльну сцену
- і не більше!!! Людина, для якої МР-3 формат - супер, а mini disk - казна-що - ЦЕ АМАТОР. А самодіяльністю повинен керувати професіонал, а не аматор , ІМХО
Масяня, Лохи - це вся Україна, яка зараз спостерігає весь цей цирк. Ми всі свого часу були учасниками вибрів, і сподівалися, що щось зміниться на краще. Та на ділі вийшло "як завжди". Тому, що проходять не ті, хто знає як зробити, а ті хто знає, як треба сказати. А різницю між тим і іншим ми зараз спостерігаємо. І те що робиться зараз в районі, - то відображення, того що в державі, тільки в мініатюрі. От і виходить, що лохами став весь український народ.
Можливо наступного разу це не повториться? Народ зробив висновки,згуртувався 1...Дал1 по Сковород1.Так,заснув,сном м1цним, богатирським,але всякий сон е пробудный! Готуемося до чергового лохотрону ))) Ц1каво допоки?
Я не знаю, хто в нас зараз кеує культурою, але те, що сьогодні (22 серпя) було в місті, не можна назвати навіть пародією на свято. Ледве допитався, що ж то було, -виявилося, що ніби свято врожаю (обжинки). Раніше на обжинки проводився святковий ярмарок в народному стилі (продавався мед, кавуни, дині, кролі, кози, кури, розігрувались лотереї, лазили на стовпа за чоботями і т. д.) , виступали самодіяльні колективи, проводилися футбольні матчі. Відбувалося це дійство біля стадіону. А те, що було сьогодні - ГАНЬБА, ГАНЬБА, ГАНЬБА !
Згоден з Бабай, - це жах, а не проведення свята ( я маю на увазі саме організацію свята, а не виступи, під палючим сонцем, його учасників). Цікаво, а що приготували нам на 24 серпня - все ж таки ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ ?
Все предопределено, но свобода выбора дана..." раби Акива
Alex, За моїми даними, оце було і все, і обжинки, і день незалежності. Два в одном. Хоча, якщо чесно, дуже хотілося б помилитися.
Народ, ну як вам свято Незалежності України ? Мабуть в Лохвиці була найкраща організація ! Навіть Києву, з його військовим парадом до нас далеко ...
Ага, супер - навіть ліхтарики в міському сквері і ті не горіли (поки ми там були, а потім хто зна, може пізніше і включили). Народ зійшовся, бо думали... Ні, лише сподівалися, що станеться якесь диво і ЩОСЬ все ж таки відбудеться, але марно.... Мені цікаво от що: напевно ж в міському бюджеті закладена якась сума на святкування НАЦІОНАЛЬНОГО СВЯТА............... і ДЕ?
Все предопределено, но свобода выбора дана..." раби Акива
Ліхтарі не вмикали мабуть по чотирьом причинам : 1 - В цілях економії, 2 - щоб не дай бог, ніхто з підприємців не приїхав і не поставив палатку з шашликам, чи лоток з морозивом для дітей, 3 - щоб хулігани себе вільніше почували, 4 - для підвищення народжуваності. Таким чином і тут сумістили приємне з корисним ...
А пан Щуров писав в "Зорі", що це найбільше державне свято ...
Повідомлення овідредагував Бабай - Понеділок, 25-Серп-2008, 13:42
Вдень провели розіграш лотереї від магазину здається "Ельдорадо", це було в обід, і на цьому все скінчилось.
До адміністратора на ( На паперы вона вже збудована давно. Сам в урядовому кур'єрі читав статтю до 60-річчя нині покійного Заболотного, що лише за його управління жителі нарешті перестали бачити потік фур та інших авто які до цього часу їздили через центр міста, і весь рух тепер йде по новозбудованій об"їздній. )
Чи не можна конкретно вказати номер і дату газети "Урядовий кур"єр"
Шановні не турбуйтесь. скоро весь потік транспорту пустять через Луку, Свиридівку і наш міст тоді побачимо які будуть в місті дороги. а про окружну мрійте