РК-86, прибивати Вас не буду, а посовітую ознайомитись з методом Хозе Сільва...
А Вам не здається, що в цому методі пропагується філософія схибленого, бездумного споживача, Пожирача нашого сьогодення і нашого Майбутнього?
Я не боюсь умереть. Просто противно присутсвовать при этом...
Повідомлення овідредагував РК-86 - Четвер, 25-Гр-2008, 18:12
А Вам не здається, що в цому методі пропагується філософія схибленого, бездумного споживача, Пожирача нашого сьогодення і нашого Майбутнього?
Дивлячись на мого кума, не можна сказати, що він схиблений, бездумний споживач...Працьовита, позитивна людина, яку поважають і цінують. А взагалі ми, всі люди, якоюсь мірою, ПОЖИРАЧІ сьогодення і майбутнього... Але це вже зовсім інша тема...
А хто ж Вам гроші дасть просто так ? Без процентів ? Якщо в Вас єсть такі знайомі, то поділіться, будь ласка ...
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
Бабай, Мова йде про помірковані відсотки, і про поміркований кредитний ризик, і про помірковане страхування різних ризиків... У Вас присутня впевненість?
Вас споживають, ну скажемо кредитори (банки), покусує система правил в яких Ви "процвітаєте"? ТАК чи НІ? Я про кредити і вільне підприємництво. І про банки, і про кредитні проекти...
Шановний РК-86. З Новим роком, Вас! Бажаю Вам, і нам, і всім, щоб нас не "покусувала" система банківських правил, щоб пішли нам на зустріч, бо що вони без нас ?! Я - за ВЗАЄМОРОЗУМІННЯ! А наше бізнесове "процвітання"- поняття відносне... Скоріше- виживання... Але це вже зовсім інша історія...ХЕ...ХЕ...
Шановні форумчани, в Новому Році обходьте банки десятою дорогою. І не попадайте в їхні чіпкі лапи з драконівськими процентами по кредитам. Ще раз всих з Новим Роком !
Шановні форумчани, в Новому Році обходьте банки десятою дорогою. І не попадайте в їхні чіпкі лапи з драконівськими процентами по кредитам. Ще раз всих з Новим Роком !
До місцевих кровососів також не потрапляйте...
Цей день таки настав... У слухавці пролунав молодий голос і повідомив, що пора платити кредит. УВЕСЬ, до копійочки і завтра... Я відповів, що це неможливо, бо я повісився.
А ви думаєте, де це ДЯДЬКО подівся...
Повідомлення овідредагував ДЯДЬКО - П'ятниця, 23-Січ-2009, 22:48
А інакше затягне. Трохи все ж доведеться кинути. (Продайте хоч картоплі на базарі, або сіно, чи буряк)
Невеликі роздуми. Якщо оформляєш в банкові кредит - банк вимагає щось в заставу. А коли кладеш гроші на депозит - заставу людині не пропонує. Це справедливо ?
Якщо серйозно, то зараз ні один банк, ні від чого не застрахований. Особисто для себе, я вважаю найбільш стійкими Аваль та Полтава банк, хоч і з різних причин. Фінанси та кредит - це, ніби, банк Медведчука - до виборів має дожити, а далі - не впевнений...
Олександр
"До 20 лет с конфискацией имущества" - не пункт статьи в Уголовном Кодексе, а краткое содержание договора ипотеки.
З "петлі" виліз! Дуже ВЖЕ ОХОТА ЖИТИ!!! А ВАМ, люди добрі!!!!????
Всим хочеться жити. Але умови життя в кредит при нашому впровадщенні кредитнї політики в життя (вибачаюся за потрійну тавтологію) це, якщо не анекдот, то половина буде. А в період фінансової кризи... Це коли активи тануть. Банків. Коли відсутні пропозиції перспективних іммітентів по кредиту. А Ваша кредитка... З джерелець збирається річечка. Але над кожним джерельцем треба працювати індивідуально. Якщо ліньки - то і мають пустелю.
(Трохи своя спрощена думка про деякі банківські справи)
Легче договориться с голодным тигром, чем с сытым бараном.
Так от банки нагадують ситих баранів. Їм просто пофігу проблеми людей . Ситий голодного ніколи не зможе зрозуміти. Чому ситий ? - а ви погляньте на банківські офіси ... Євроремонти, євровікна, євродвері, європідлоги . А що за продукцію вони виробляють ? Які послуги надають ?
Американец укладывает сына спать. Сын спрашивает засыпая: - Папа, а кем был мой дедушка? - Бандитом, сынок. - А кем был мой прадедушка? - Тоже бандитом, сынок. - А кем буду я, когда выросту? Папа, сам уже почти засыпая: - Продолжишь семейную традицию... будешь банкиром.