А що інше ми можемо зараз зробити, дивлячись на весь цей кавардак ? От і лишається тіпатися зо сміху, щоб тих шановних, пропасниця затіпала...
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
Перечитую... Зомбоящик можу ввімкнути на декілька хвилин і то якщо щось пе..нуть уже зовсім за межами здорового глузду. Інформація постійно надходить по брехунцю. Цікаво, як дослідники впливу масмедіа і рейтингу програм віднесуться до такої характеристики їх потуг?... Я не боюсь умереть. Просто противно присутсвовать при этом...
А нерод ліпить тарілки ... По три штуки і більше. Що по кабелю, що по тарілках - інформація одна і та ж. Правий пан РК-86, Зомбоящик.
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
А нерод ліпить тарілки ... По три штуки і більше. Що по кабелю, що по тарілках - інформація одна і та ж. Правий пан РК-86, Зомбоящик.
Бабай! Не згідна з Вами! Якщо є кабельне, то є вибір і дивишся не тільки про політику а також наукові, художні канали де до речі, немає реклами. Наприклад Діскавері, Експлорер, Євроньюз, National Geographic, Nistory. Це можливість розширити свій кругозір.
Як завжди, потрібно пояснювати детальніше свою точку зору. Мізерна ціна за вакцину від зомбуваня при перегляді програм по ящику - широкий вибір.
Я не боюсь умереть. Просто противно присутсвовать при этом...
Мізерна ціна за вакцину від зомбуваня при перегляді програм по ящику - широкий вибір
Яке зомбування коли немає реклами і політики? Новини в світі тварин наприклад, технологічні досягнення, спорт. Тому і вішають тарілки бо надоїло дивитись одні і ті ж канали з одним і тим же начинням.
Колись глушили "голоси". Спитав "компетентного" товарища, мов чим це викликано?, і Хельсинські Угоди прийняті, і все інше тра-та-та? Відповів, що Радянський народ може піддаватися на "їхню" пропаганду бо там працюють дуже кваліфікрвані специалісти і простому громадянину слухати їх шкідливо. Зробив мінімум два висновки: 1. Нас хочуть бачити дурнями і рахують за дурнів. 2. У них спеціалісти кращі...
пане РК- 86, це було в часи холодної війни, зараз ми дивимось закордонні канали і їх транслюють не тільки для нас,тобто на пострадянський простір, а й скрізь у світі. А взагалі кажуть що краще раз побачити чим сто раз почути. Думаю тоді сумнівів не буде.
КОТЯТКО, Я про найширший і найрізноманітніший вибір любої дешевої іформації. Просто на пустий телевізор пхають те, що хоче "дядя". Замашки ж довго зберігаються, та і навчатися було в кого..
Ви мабуть не бачили цих каналів, переконати Вас неможливо.
Вибачте, Ви так і не зрозуміли мене. І супутникове, і кабельне, і відкритими і закритими каналами неодноразово мав змогу користуватись і аналізувати. Я з самого початку говорив про ПРАВО ВИБОРУ в інформаційному полі. Те що підсовують з покупкою одного телевізора - зазвичай бяка. Зрозуміли? Я ж погоджуюсь з Вами і підтримую Вашу позицію відносно якості програм, які можна переглянути по звичайному "зомбоящику".
Бабай, бачите як? Ну зайти у відповідну рубрику, викласти відповідну інформацію, похвалити відповідну ф-му, розповісти про те, як туди людина дісталася і все. Ніяка не реклама. Всі задоволені і всі обговорюють конкретного продавця послуг. А про що там домовлятися на mos7@yandex.ru ? О тайном свидании? "По чесноку" зазвичай нічого "в темну" не діждешся.