який "підняв рухівський прапор" після загибелі Вячеслава Чорновола,
А може з його подачі і "завалили" Чорновіла?
Quote (Бабай)
Очень часто, после хорошей проверки, надежный тыл оказывается беззащитной жопой. "Все, что нами так самоотверженно наворовано, должно быть вами надежно защищено" (из тезисов, ко дню милиции).
Кого Ви тут, шановний пане Лохвицький, побачили серед місцевих з ідеями Руху? Порадьте мені, будьте ласкаві, Вашого окуліста. Та і те, що я відмовлюсь від поради - стовідсотково.
Я не боюсь умереть. Просто противно присутсвовать при этом...
Проаналізув декларації про доходи кандидатів у президенти та членів їх сімей (в інтернеті).
* к нетрудовым доходам семьи предпринимателя (последние 5 лет) относиться материальная помощь; семьи политика и служащего, ещё и все виды доходов, кроме зарплаты, страховых возмещений, научной и предпринимательской деятельности
ви краще складіть рейтинг трудових доходів - активних учасників партій і блоків в нашому районі - дехто за ці вибори вже по 2 машині придбав! - ось на кого рівнятися треба! куй залізо не відходячи від виборчої каси!
"Рейтинг нетрудовых доходов " - народ ,та покажіть одного,хочаб одного держслужовця, який отримує трудові. Як говорив Янукович :"країна для лЮДЕЙ". І хто ці люди? Напевно що йдуть у списках партій після номер пять.
Листопад "... в каждом из нас живут ангел и демон,и голоса их порй неразличимы". "Ангел же заставляет нас размышлять о наших поступках, и ему иногда нужны чьи-нибудь уста,чтобы высказатся."
ну й добре, сон кращий буде у нас один в районі вже записав свою розмову з "ДЯДЬОЙ" - по Астрі демонстрували - ну і, де він тепер, і де той хто йому розправою погрожував?
Проаналізув декларації про доходи кандидатів у президенти та членів їх сімей (в інтернеті). * к нетрудовым доходам семьи предпринимателя (последние 5 лет) относиться материальная помощь; семьи политика и служащего, ещё и все виды доходов, кроме зарплаты, страховых возмещений, научной и предпринимательской деятельности
Ще раз, і зрозуміліше в термінології... І формулюванні... Я отупів зразу. Так і треба в ідеології? Про що Ви?
Я не боюсь умереть. Просто противно присутсвовать при этом...
Пані Масяня ,а що то за "димок" був з Димчуком ,коли йому "преміальні " борисенко назначив з казни рай бюджету без узгоджень ради.Невже на зарплату зама райради неможна булопрожити в такий скрутний час? Якщо борисенко на тойоті , то що зам повинен на ленкрузері їздити. Де мораль ,коли зарплата місцевих ВОЖДІВ, галузевих князьків перевищує на порядок зарплату вчителя, не говрячи вже про пересічних громадян.
Листопад "... в каждом из нас живут ангел и демон,и голоса их порй неразличимы". "Ангел же заставляет нас размышлять о наших поступках, и ему иногда нужны чьи-нибудь уста,чтобы высказатся."
Повідомлення овідредагував aboubyr - Понеділок, 25-Січ-2010, 18:15
вчитель у нас - остання людина, чмо, яка може в нього зарплата бути? ви подивіться скіки в школах в період виборів перевірок - щоб той бідний вчитель і ніч і день не спав - тіки про школу думав - бо не дай бог ще десь скаже, що чимсь нгезадоволений - щоб не дай бог ще не запротестував проти правильної лінії наших "князьків"