Я честно говоря чаще бываю в супермаркете, просто потому что привыкла брать весь товар сама в руки, мне его десять раз надо посмотреть и подергать с разных сторон!А иногда после всего этого, положить на место и взять что то другое!Я думаю в любом другом магазине, после такого меня бы на порог не пустили!))))А что касается ассортимента и самого маркета...ну вообщем нормальный!!)))Мне кажется на данный момент и это хорошо, а потом, ну на будущее, нужно конечно усовершенствовать!))))
Мужчины всегда правы, а женщины никогда не ошибаються! А.Екзюпери
Пригода №4. Вирішили ми з кумом сходити на екскурсію в "Полагросервіс". Приходимо, торбинки в ящики поскладали, корзини побрали...Ходимо, як "білі"люди, мацаємо все, робимо видимість, що нам ВСЕ нужно! В кінці кінців, наскидали в корзину, таке - сяке, сухарики,рибку,пивце...Стали в чергу до каси. Продвигаємося...Касирша порахувала і нам:" З вас - 78 гривень 26 копійок!" У кума очі на лоба полізли, почервонів, як рак і давай хлопати по карманах руками, гроші шукати. (У нас явно не хватало). А я від кума в арифметиці трішки краще розбираюся і кажу: " Чорноока, а ти правильно порахувала? Бо шось наше пиво по ціні на горілку змахує?" Не моргнувши оком, касирша відповіла:" Ой, це автомат попередню покупку до вашої приплюсовав." Після такої пригоди куму того пива й пити не хотілося...
Типовий спосіб обдурювання покупців в магазинах з такою системою обслуговування та оплати ...
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
Пригода №7. Настала весна. Кум каже :"Пішли, допоможеш мені піджачок новий вибрати." Пішли... "О, магазин "Майя"! Давай зайдемо, кажуть тут ПАНИ всі лохвицькі вдягаються!" Зайшли - товару повно... Аж розгубилися спочатку. Кум міряється, придивляється, а на ціни не дивиться. Вибрав. Нічого так піджачок... А потім на ціну зирк! Та як зарепетує: " Хай цей піджак, за таку ціну, дідько носить! Я вчора собі бензопилу за такі самі гроші купив. Ото вєщь! Пішли, куме, звідси. В старому піджаку ще похожу..." Кум і досі в старенькому ходить. А бензопилою ми всій вулиці старі дерева поспилювали...
Коли якість відповідає ціні, то ще нічого, а от коли ціна зависока, а якість низька, то вже й негодиться.
Тому, що цна висока, - відносно наших зарплат. А відносно нормальних зарплат, які люди отримують за "бугром" - ціна - "шара" !
Тому, що майже все "забугорного" виробництва, а "наші" майже нічого не виробляють. Спочатку любе підприємство доводять до банкрутства, потім продають за безцінь. А нові господарі тоді не знають що робить : чи все в металолом, чи відновлювати виробництво. Відновлювати - це знову гроші вкладати, значить все в металолом крапка.
Е ні, Бабаю! Металолом - це пройдений етап! По всій Україні відновлюють цехи по пошиву одягу . У Харкові, Кременчузі, у Лохвиці, нарешті. ( Лохвицькі дівчата на заробітки їздять на швейні фабрики). А етикетки чіпляють - "забугорне виробництво" (у типографіях напишуть, що завгодно, аби гроші платили).
( Лохвицькі дівчата на заробітки їздять на швейні фабрики).
Так вони ж теж даром не робитимуть ...
Йде студент по вулиці, і за за щоку тримається, назустріч товариш і питає : - Що трапилось ? - Та зуб болить, спасу нема - То йди до стоматолога - Я як уявлю, який з мене інженер, то так страшно йти до стоматолога !
От і дівчата наші, в нас же й вчилися ... А як навчилися, так і шиють ... Ми ж всі гроші отримувати любимо, а відпрацьовувати ці гроші не хочем .
От, от! Як навчилися, так і шиють. А ціни на їх "витвори мистецтва" у лохвицьких магазинах завищені. Особливо у магазині "Майя". Хто зі мною згоден, відгукніться!
Можливо й так, я там сам нічого не купував, свою ж ціну не встановиш, магазин - приватний ...
Пригода № 11. Гризла мені голову жінка: "Давай купимо, та давай купимо пальму собі у хату. Он куток порожній для неї є!" Поїхали у "Дарунок" пальму вибирати. Довго товклася жінка, поки вибрала... Я аж знудився. Заплатили за неї силу - силенну грошей - аж 150 гривень! ( Тьху, краще б пропив) Через два тижні стала пальма "здихать". Жінка в "Дарунок"- "Що робити?!" А їй продавці відповідають: "То, ХАТА ваша їй не нравиться!"( Ні, ви чули?!) Мабуть усі хати по нашій вулиці не підходять для пальм - квітів з "Дарунку". Дохнуть і у кума, і у кума кума, і у сусіда зліва, і у сусіда справа... Немає тепер у наших хатах екзотики...
Дядьку, здоровенькі були! Приблизно така пригода трапилася із моєю жінкою: виписала собі на грядку черешню та інші деревця. Прислали... Ми посадили, чекаємо . Через два роки вродила біла. Заказувала карликову червону, отримала велику білу. Конфузія... Написала злого листа. Приходить відтовідь з вибаченнями, і посилка із новою черешнею. Так що в капіталізмі все буває. У мене хороший урожай осіньої малини, і два кавуни росли, але стало холодно і перестали рости. Всього Вам найкращого. І все - таки почитайте "Конотопську...", там так багато хороших слів!.
Radcenko
Перед тим, як купувати якусь екзотичну рослину, варто було б поцікавитися, якого догляду вони потребують . Що вони полюбляють : тінь, сонце, чи вологу. Можливо ці рослини потребують спеціального підживлення ?
Щодо "Полагросервісу" - якщо Ви там купуєте продукти (особливо молочні продукти), то дуже раджу читати дату вироблення і строк реалізації. Вони цим грішать - я неодноразово на це їм вказував. Це "біль" супермаркетів. Так, всі разом, ми зможемо вплинути на ситуацію!
Впевнений, що і в звичайних магазинах трапляються такі казуси.
"У истины простая речь." (Г.С.Сковорода)
Повідомлення овідредагував samusev - Неділля, 14-Вер-2008, 16:38
Глобалізація цьому причина. Людей стає все більше і більше, і щоб усих накормити і одягти потрібні нові технології і нові методи торгівлі, а головне нова свідомість. Свідомість у кожного своя от і маємо те що иаємо.
Radcenko
Осінь принесла гарний урожай! Картопля, капуста, помідори, як кабани. Буряк, квасоля, яблука солодущі! Морква, цибуля,зелений перець! Це все можна на БАЗАРІ купити. От аби ціни нижчі були... А кавунів у нас на базарі повно. Скоро почнуть на картоплю мінять...
Повідомлення овідредагував ДЯДЬКО - Понеділок, 15-Вер-2008, 11:07
Дядьку, не забувайте К. Маркса, він говори щось, приблизно таке: Як купується, так і продається. Бабай те ж саме виразив по іншому, теж приблизно: Є попит, буде і пропозиція.
Radcenko