Невже Ви такий наївний, і не розумієте, що в ВСІ ігорні заклади працюють НА СЕБЕ.
Так само надають товар клієнту як і в іншому ТОВАРНОМУ обігу... Я говорив про рівень сервісу і відповідальності перед ПАНОМ КЛІЄНТОМ (ПОКУПЦЕМ). Просто різна номеклатура товару. Ну хіба так важко зрозуміти одну просту формулу: коли гроші переходять з одних рук до інших - це і є ознакою товарних відносин, бо гроші - еквівалент товару....
Я не боюсь умереть. Просто противно присутсвовать при этом...
В них еквівалент товару - надія на виграш Це торгівля МІРАЖАМИ ! За рахунок продажу НЕРЕАЛЬНОГО товару цІ підприємства і отримують НАДПРИБУТКИ. За таких доходів, звичайно і сервіс буде інший. Це ж просто !!!
А взагалі, про ігорний бізнес, є окрема тема на форумі ...
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
поздно батенька, колега дитенку приобрела сок в пакете, ну и безсонная ноченька с больним животом у ребенка
Ну, не знаю... Пригласите друзей, зделайте коллективный поход в оный магазин, сделайте коллективную закупку сока и попотчуйте по очереди оным соком оного продавца. От всей души, до не хочу и сверх...
Хто небуть, підскажіть, чи можна десь в магазині м.Лохвиці розрахуватися дебетовою карткою "по безналу"? Чи всі логотипи висять на дверях "для проформи"?
Олександр
да...магазины вещь весёлая...я вот купила себе магазине "Пан Каблук" ботинки...за 400грн...да ещё с гарантией...а теперь жалею что вообще туда пошла....потому что надеялась что хоть два сезона в них прохожу...сьездила в командировку...на 3 недели..гарантия закончилась...а вид этих ботинок как будто я их года 2 носила не снимая...а говорили что кожанные... тем более что вид этих ботинков...стал таким после 2х или 3 раз обувания... конечно если продавать такой товар чтобы люди за сезон раз 20 покупали новые..то и ремонт в магазине можна сделать...только если бы так деньги сыпались..чтобы то и делать как бегать по обувным и скупать новые...
NULLA LEX SATIS COMMODA OMNIBUS EST
Вам не здаеться, що Ви вже давно продані? Дивитесь вояж релігіного балакуна? Згадуе навіть і про ЛЮБОВ БОЖУ. Просто здивувався....Чого Бог не карае фарисеїв? Хто дивився це знущання над ВІРОЮ?
Цікаво . А нафік тобі той чек? Думаєш ця держава тебе оцінить? Надасть блага? Орденок почепе? З чеком ти станеш багатішим? Відчитаєшся перед дружиною,тещею?
Як сказав один кіношний герой**Я мзду неберу -мне за державу обидно** Бо деякі підприемці тут розпинаються які вони чесні і при цьому бідні та нещасні.
Quote (aaaa)
Цікаво . А нафік тобі той чек? Думаєш ця держава тебе о
Мені набагато цікавіше чому така нездорова реакція на пост?Теж практикуете подвійну бухгалтерію????
А ти що, є держава? Вона бере у того в кого "візок" , а віддає тому ,в кого нині мерси, бюіки ,а на власних жінках,дітях фабрики й заводи ,влада й інші крісла ,як інструмент.
Як сказав один кіношний герой**Я мзду неберу -мне за державу обидно**
А за наших пенсіонерів не "обідно" ? Що вік пропрацювали на державу, а заробили лише втрачене здоров"я, та мізерну пенсію ... Держава обдирає всих. Від немовлят - до пенсіонерів. І все ніби то, цілком законно.
"Скажіть будьласка -а в магазаних Лохвиці також недочекаеся товарно касового чеку при придбанні тютюнових виробів чи алкоголю?" (fatar) Функція магазину реалізувати споживачу якісний товар ,якщо є підозра на фальсифікат запитуй чек.Ще ,особисто мені ,в цьому ніхто не відмоляв. Ні перше ,ні друге мене практично не цікаве і я не купую. Друга бухгалтерія - звідки така обізнаність? , що вона дає? Поділись нюансами її ведення. Просвітли.
Держава обдирає всих. Від немовлят - до пенсіонерів. І все ніби то, цілком законно.
Ми зараз трохи не про те\\але поскільки ви про це то я простиставлю державі -наших *модних* підприемців та бізнесменів-які з одного боку обдирають тих самих пенсіонерів і немовлят\\а з другого боку *натягують*державу -приховуючи податки \\а кассовий апарат(вище згаданий )вмикають шоб пробити в кінці дня пляшку горілки та пачку цигарок.То звідки будуть гроші пенсіонерам. З себе треба починати -а не тикати в державу пальцем\\ а то всі тут як послухать -так прям ангели:angel:
Нет ничего тайного, что не сделалось бы явным, ни сокровенного, что не сделалось бы известным и не обнаружилось бы.
"То звідки будуть гроші пенсіонерам. " Яким? -тим що отримують 700 грн ? -Чі тим що 7000 - 25000? Яка різниця між пенсіонерами яких оцінили за їх працю в 700 грн,і виглядають на 80 літ і функціонерами кпсс яким відвантажують на порядок вище з лощеними мордами ,які все життя " мали" і за це ще реанімірувались по санаторіях .
Якщо я отруюсь стогодишньою ковбасою, змазаною олією для товарного вигляду, то як я докажу на суді, що мені продали неякісний товар? Колись уже було, купив бутилочку 0,25л. і отруївся так що в лікарні валявся. А, отрутою торгують мало не вкожному магазині.
-наших *модних* підприемців та бізнесменів-які з одного боку обдирають тих самих пенсіонерів і немовлят\\а з другого боку *натягують*державу -приховуючи податки
Пане jafar, я особисто, не знаю ні одного підприємця, який би зміг "натягнути державу". А ті що можуть,- ховаються за депутатськими "кришами" та мандатами.
P S. Кілька разів запитував чек на цигарки, і раз на горілку - дивувалися, але давали з першого разу ...
Років 2 назад мав необережність судитися в нашій країні за неякісно надані товари та послуги. Всі необхідні чеки та документи були. Суд зайняв близько 7 місяців. Цивільну справу виграв, але компенсації досі не отримав, і навряд чи отримаю. Висновки - в нашій державі фактично не існує виконавчої служби, як і правового поля для неї. Щоб отримати компенсацію, треба вкласти, після суду, значно більшу суму. Так що всі чеки, до одного місця. Є телефонне право, а законодавчого поля, принаймі, в цивільних справах, немає. Щось важить лише імідж фірми.
Олександр
Років 2 назад мав необережність судитися в нашій країні за неякісно надані товари та послуги. Всі необхідні чеки та документи були. Суд зайняв близько 7 місяців. Цивільну справу виграв, але компенсації досі не отримав, і навряд чи отримаю.
При таких розкладах, для заспокоєння душі легше кинути “падлянку”. Для цього діла народ найдеться, і як компенсація буде "свято душевної справедливості” (ибо каждый должен ответить за злодияния свои)
Відповідно ваш "гріх" буде на вас.
http://lokhvicya.at.ua/ ; http://ezheliy.ucoz.ua/ - "Свобода" твого слова
я особисто, не знаю ні одного підприємця, який би зміг "натягнути державу".
А, громадяни це не держава? Я, в прошлу суботу купив в Червонозаводському магазині будматеріалів (підвал) два мішка "короїд"-а, і ніхто мене не попередив що він непридатний для застрсування.
Повідомлення овідредагував tolik286 - Понеділок, 16-Серп-2010, 09:29