У картоплю я багато праці вклав. Вона у мене, як кулак завбільшки, сорту гарного, вирощена без нітратів, 3 рази прополена, обгорнена, бережно вибрана, на сонці висушена, цілий рік лежатиме і нічого з нею не станеться. Картопля в українця кожного дня на столі. Це наш національний продукт. А ви пробували виростити таку картоплю, як кавуни завбільшки ?
Я добре знаю, що кавуни гарні виростити теж робота не з легких. Та ще й на плівку втрачаєшся, щоб плантацію вкрити. А ще їх сюди й привезти треба ... А бензин на заправці ого ! Просто ми не бачимо той труд, тому й здається, що кавуни їм з неба падають. А картоплю ми всі дома вирощуємо, тому й знаємо, що це за праця .
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
Пригода № 13. Потягла мене моя жінка на зиму одягатися. На базарі купили таке - сяке, а обувку вирішили в "Пан - каблуці" брати. Довго не мірявся, бо не люблю цього діла. Взяв, які в око впали. Кожані , навіть гарантію на 1 місяць дали. Тільки купив я їх у вересні, а вдягнув у листопаді. І треба ж такому статися, через тиждень відлетіла у мене підошва. Я в "Пан - каблук" , а там відповіли:" Ваш срок гарантії істьок!" Почемчикував я через дорогу в майстерню драні - нові чоботи справлять...
З цього висновок : купив - носи, нічого в скриню складати. А що до якості, то мабуть і вартість була відносно невелика ...
Дядько, вам не подобається погана якість у "Пан каблук", а У "Майї" ціни. Куплені у "Майї" туфлі мій чоловік носив 3 роки, а вони не порвались, навіть форму не змінили, набридли просто. Багато хто зараз скуповується у м.Лубни. І дешевше, і вибір більший.
Обираємо серцем!!!!
За голубоньку дякую, але можна раз чи два на рік поїхати у Лубни і купити по-чесному: собі - галстук, жінці - шубу . Я тоже не кожен тиждень у Лубнах шопінгую, але перед школою, та на весну, наприкла, дітей одягти набагато дешевше.
Обираємо серцем!!!!
Та не в тому проблема, щоб мені до Лубен доїхать. Проблема у тому, що лохвичани по місцю проживання нічого путнього з одежі купити не можуть. Немов-би гарні ззовні магазини, а продають барахло таке, яке цигани у торбах носять.
Немов-би гарні ззовні магазини, а продають барахло таке, яке цигани у торбах носять.
Пробачте, але в кращого товару і ціна набагато вища, а магазини в яких дорого, вам теж не подобаються ... Але нармальний, якісний товар, не може стояти дешево, то що ж ви пропонуєте ?
Бабай, Так де більше праця та кошти затрачається на кавунах чи на картоплі. Зрозуміло, що кавунам раду потрібно давати, і, теж ідуть затрати, але на картоплю ідуть затрати в декілька разів більше. Моя думка - 10 кг. кавунів на 1 кг. картоплі!
Делать то, что доставляет удовольствие, - значит быть свободным.
Bad, А давай запитаємо в людей, що займаються вирощуванням кавунів, що вони скажуть на цю тему ? Скільки коштів та праці затрачується там ?
Шановні, якби кавуни настільки просто було вирощувати вже б пів країни цим займалося... Бартерні співвідношення визначаються законами ринку... Почитайте економіку...не все так просто як Вам здається
Цікаво, а в південних регіонах нашорї країни, так само міняють кавуни на картоплю як у нас, якщо нам зібрати нашу нашу бараболю. і туди відвезти?
Теоретично це можливо, але є два момента : 1 - Вартість дорожних витрат, туди й назад ( транспорт, бензин) 2 - Куди дівать привезені кавуни ?