Після 9 травня виникло бажання створити дану тему. Хто що б хотів бачити на святах (концертні програми, конкурси, і т.п.), виходячи з наших можливостей. Надіюсь що міська влада прочитає те що тут написано і зможе втілити наші мрії в реальність.
Появился повод написать и на этой страничке. В понедельник 2 июня у нас в сосне возле бывшего дуба был проведен праздник посвященный Дню защиты детей. Туда согнали празднично одетых виновников торжества, выступила очень веселая МЭР, был небольшой концерт, а потом конкурс: разбили детей на несколько команд и отправили по лесу собирать мусор, кто больше соберет!!!!!!!!!!!!! И вот девочки в белых гольфах бродят по кустам в поисках мусора. Праздник удался!!!!!!! Мэрия довольна! Одним ударом двух зайцев: вроде и праздник детям сделали и экологию поправили! Даже лучше чем 9 Мая. хочу добавить, что призом был "Гуливер" и то это не заслуга горсовета, спонсоры помогли.
Обираємо серцем!!!!
Повідомлення овідредагував Масяня - Четвер, 05-Чер-2008, 19:41
Невже ніхто не знає, що заплановано на 24 серпня, День незалежності України ? Ніби бачили десь об"яву, що на 12 годин якийсь мітинг ...
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
Приємно познайомитися!Ги...(Гарна дівчина) Співати, танцювати ми з кумом можемо, але тільки після 100 грам (сором*язливі ми на тверезу голову) А от спонсорами бути- завжди готові (особливо для таких красунь) Мед потрібний?
А це вже цікаво... Влаштувати конкурс і переможець отримує Літру смачного солодкого меду Конкурс пропоную на збирання сміття. Дать кожному учаснику по пакету для сміття і запустити на 5 хв в народ. Хто збере більше пустих бутилок, упаковок і т.п. на святі - перемагає. Заодно і користь буде - менше бруду двірникам зранку прибирати :).
До зими ще далеко...Перечитаємо обов*язково! Зараз з*явилось дуже багато різної періодики, другий раз аж очі розбігаються, не знаєш, що вибрати. Але рідній "Зорі" я ніколи не зраджував ! Не зраджував і мій кум, і мої сусіди. "Зоря"- це як член сімї. Коли її немає - здається, що не всі вдома.
А я вот хотела бы чтобы у нас был праздник для деток. К примеру мыльных шаров) Они стоят копейки..зато радости! Сама проверяла на своей дочке) И организовать это все по умному...ну чтобы были конкурсы и паузы были тоже сделаны только с музыкальным сопровождением....! И чтобы ведущие не заикались как было на празднике котов!
NULLA LEX SATIS COMMODA OMNIBUS EST