Вірніше сказати аморфні. І в цьому вся наша хворь. Хохли , вони ж яничари свого роду.Вони природжені раби і холопи московії. І думаєте когось зачепе таке визначення приречених на щезнення. Головне животи,а те ,що вже стали даунами, даунам неврозуміти.
По янычарам даю справку. Это были (согласно Загребельного) украинские мальчики, которых турки брали как военную добычу и отдавали в специальные школы, или как это тогда называлось, чтобы воспитывать из них военных на манер современного спецназа.Которые ожесточенно сражались с Запорожскими козаками, брали ясыр в виде живого товара ,своих братьев ,сестер,матерей ,которых их покровители продавали в рабство. Предварительно, конечно, из них вытравливали всякую память об их исторической родине, они становились людьми, не помнящими родства. Хотя, если это происходило в достаточно раннем возрасте, для них это вряд ли было психологической травмой. ". Эти же методы использовались наверняка и в более ранние времена, но об этом мы ничего не знаем. Такие же методы использовались в двадцатом веке как СССР, так и фашистской Германией.
Листопад "... в каждом из нас живут ангел и демон,и голоса их порй неразличимы". "Ангел же заставляет нас размышлять о наших поступках, и ему иногда нужны чьи-нибудь уста,чтобы высказатся."
Прийміть найщиріші співчуття з нагоди обрання нового П... України. До выё,,,, Тепер наші діти будуть у школах вивчати біографію ЗЕКА: вкрав те, сидів там...
Обираємо серцем!!!!
Повідомлення овідредагував Масяня - Четвер, 25-Лют-2010, 09:52
Тепер наші діти будуть у школах вивчати біографію ЗЕКА: вкрав те, сидів там...
Quote (tolik286)
Та якраз навпаки, будуть вивчать як Юля крала та чому уникла ув"язнення, а про Януковича тільки все хороше і в церквах молебні.
Що було - бачили. Що буде - побачимо ... Наскільки я пам"ятаю, біографії попереднх президентів ніхто не вивчав (у школах) ...
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
Так, не вивчають, але ця морда висітиме в кожній школі. На сайті Президента вже є дзеркально чиста біографія. Дуже шкода, що йому сьогодні дверима морду не набило...
Обираємо серцем!!!!
Прийміть найщиріші співчуття з нагоди обрання нового П... України. До выё,,,, Тепер наші діти будуть у школах вивчати біографію ЗЕКА: вкрав те, сидів там...
А ще будуть вивчати вірші великого українського поета Чехова
Ви отримали зауваження за мат (особисті образи) на форумі!
-------------------------------------------------------------------------------- Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
Умное выражение лица, еще не признак ума.
Інші епітети, більш насичені змістовно і ємоційно знаходимо? "не пущать". Подобаєтся? Так держать!!! Приєднався. Чекаю на чергове зауваження за мат. Хто заборонить називати речі своїми іменами?
Додано (06-Кв-2010, 05:18) --------------------------------------------- SPICILIST, Ну,извините,я ж в академиях то жидовской тейлерантности не обучался...
Quote (Yanushevich) Отъебись.
SPICILIST, Заспокойтесь. Переберіть власний досвід спокійно, без окриків.
"тейлерантности не обучался"...
Елементарної освіти не маєте...
Quote (Yanushevich) Отъебись.
Я не боюсь умереть. Просто противно присутсвовать при этом...
Пане РК-86, п"ять разів прочитав Ваш пост. Так і не зрозумів, до чого тут вибори президента ? Ближче до теми, будь ласка. А подібні пости - в тему "Флуд".
Бабай, Ближче до теми далі нікуди. Існує не кофлікт інтересів, а кофлікт в баченні дійсності. Пріорітети цінностей... І мат - це тільки піна.
Додано (06-Кв-2010, 19:21) --------------------------------------------- Бабай, Де є "тейлерантности не обучался" взаєморозміння не буде. Вже створено. ВОНО.
Ближче до теми далі нікуди. Існує не кофлікт інтересів, а кофлікт в баченні дійсності. Пріорітети цінностей... І мат - це тільки піна.
Ще в Булгакова, професор Преображенський помітив, що розруха, починається в головах... Тож не варто "мочитися мимо унітаза" (писати в тему не по темі).
А нині що? Тільки це купка самоврядувальників в міськраді , райраді , ... коли ці слуги спілкувались з лекторатом ,хто їх в загалі зна.
Листопад "... в каждом из нас живут ангел и демон,и голоса их порй неразличимы". "Ангел же заставляет нас размышлять о наших поступках, и ему иногда нужны чьи-нибудь уста,чтобы высказатся."
Деякі особливо продвинуті користувачі вважають, що ми самі заслужили своїх правителів. То може прийшов час заслужити нових ?
Деякі особливо продвинуті користувачі вважають, що ми самі заслужили своїх правителів. То може прийшов час заслужити нових ?
Приказка приказкою... Та казка попереду. НЕ ВИБИРАЙ НЕПОТРІБ!!! Пропонують лайно - НЕ ГОЛОСУЙ! БУДЬ ПЕРЕБІРЛИВИМ. За обідом може не все ж подобається. Можна ж і кухарю в пику "блюдом"... Чи вислужуватися перед кухарем?
Чим довше влада говорить від імені простих українців, тим швидше хочеться від імені простих українців кинути в неї чимось важким...
Чим довше влада говорить від імені простих українців, тим швидше хочеться від імені простих українців кинути в неї чимось важким...
Ну це занадто. Не хвилюйтесь. Заспокойтесь. Зберіться. КИНУТИ ВЛАДІ ЧИМОСЬ ВАЖКИМ - зможете на виборах, які вона влаштовує. В проміжках між виборами займіться аутотренингом. З такими, наприклад формулами: "Я - не бидло". "Я - не боюся" і так далі...
- Якщо допустити вільні вибори до влади можуть прийти злодії і негідники! - А якщо не допустити, вони при владі залишаться!
Повідомлення овідредагував aboubyr - Неділля, 08-Січ-2012, 16:32
Ну і що? Що доводить і про що свідчить приведене Вами приєднання? Згоден з тим, що лайна в нашому з Вами житті було ох як достатньо!!! Переживіть їх гадів. У вас це вийде. Ще часу - та часу. З наступаючим!
Зверни увагу, скільки їй років. Це майбутнє.