| Кого обиремо президентом? | |
| | | root | Дата: Понеділок, 19-Жов-2009, 13:06 | Повідомлення # 1 |
Адмін
Група: Администраторы
Повідомлення: 390
| Стартували передвиборчі президенські перегони. Кожен з кандидатів буде як завжди розпинатись в чистій совісті і бажанні допомогти народу. Кому повірить Лохвиччина цього разу? Скільки кг гречки, цукру чи муки обіцяють за голос цього року?
| |
|
| | | tolik286 | Дата: Понеділок, 19-Жов-2009, 13:32 | Повідомлення # 2 |
Група: Пользователи
Повідомлення: 429
| Тягнибок кандидат в президенти? Якщо ні то Ющенко.
| |
|
| | | grechko | Дата: Вівторок, 20-Жов-2009, 09:54 | Повідомлення # 3 |
Повідомлення: 8
| Вспомнил фильм "День выборов" - песня Шнура: "Выборы, выборы кандидаты 3.14доры"
| |
|
| | | Yanushevich | Дата: Вівторок, 20-Жов-2009, 10:35 | Повідомлення # 4 |
Повідомлення: 942
| Quote (grechko) Вспомнил фильм "День выборов" - песня Шнура: "Выборы, выборы кандидаты 3.14доры" Каков народ, таковы и кандидаты, товарищ Гречко!
Уважаемые хохлы! Разорвите с советско-совковым прошлым и перестаньте сосать русскую сиську!
Повідомлення овідредагував Yanushevich - Вівторок, 20-Жов-2009, 10:39 | |
|
| | | Бабай | Дата: Середа, 21-Жов-2009, 12:01 | Повідомлення # 5 |
Група: Модераторы
Повідомлення: 3175
| Quote (Yanushevich) Каков народ, таковы и кандидаты, У Вас є для нас інший народ ? Чи інші кандитдати ?
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
| |
|
| | | tolik286 | Дата: Середа, 21-Жов-2009, 15:20 | Повідомлення # 6 |
| Бабай, Ви шо, натяк не поняли. Yanushevich, звернувся конкретно до особи, а не до народу.
Повідомлення овідредагував tolik286 - Середа, 21-Жов-2009, 15:21 | |
|
| | | АЛЕКС | Дата: Середа, 21-Жов-2009, 17:53 | Повідомлення # 7 |
Повідомлення: 234
| Quote (tolik286) Бабай, Ви шо, натяк не поняли. Yanushevich, звернувся конкретно до особи, а не до народу. без народу особа ніщо
Я УКРАЇНЕЦЬ! Я знаю багато таємниць, але я не знаю усіх відповідей...
| |
|
| | | Yanushevich | Дата: Середа, 21-Жов-2009, 18:41 | Повідомлення # 8 |
| «З’їзд Народної партії висунув лідера цієї політичної сили, голову Верховної Ради України Володимира ЛИТВИНА кандидатом у президенти України». «Литвин категорично заперечує доцільність інтеграції України в НАТО» «Украина должна сделать все возможное, чтобы Черноморский флот остался в Севастополе после 2017-го года. Об этом спикер Рады Владимир Литвин заявил в интервью газете «Факты». Ой, я у всіх зневірилася, може, тепер голосувати за Литвина? – так мне сказала одна свиридовская родствнница. ФенОмен Литвина меня интересует давно. Думаю, что он и есть то самое идеальное воплощение хохла-малороса, да еще с такой слащавой прилизанной внешностью, прическа - волосок к волоску, научные слова к месту и не к месту сыплет. Холеный, хитрый, скользкий, он так и ищет глазами СИЛЬНОГО ГОСПОДИНА, которому можно было бы подчиниться, сдать ему ответственность за принятие решений и управление делами. Идеальный советский партийный работник, каким он, собственно и был в советские времена. «Вырос в бедной крестьянской семье…» - тогда это требовалось, этим козыряли, как будто это поднимает значимость человека. Конечно же, сильный господин для Литвина – это московский правитель, а не киевские циркачи. Литвин – олицетворение восточного славянства, которому дал четкое определение Гитлер: "…славяне показывают, что они абсолютно не имеют способности к государственному самоуправлению… Возможно, славяне органически не предрасположены к свободе… Славяне - это нетворческая рабская биомасса с абсолютно неразвитым этнорасовым самосознанием…" Бездарный вассал, добавлю я. Может, кто-нибудь возразит мне? "И цирк, и слезы, и Литвин" http://obkom.net.ua/articles/2009-10/22.0850.shtml
Уважаемые хохлы! Разорвите с советско-совковым прошлым и перестаньте сосать русскую сиську!
Повідомлення овідредагував Yanushevich - Четвер, 22-Жов-2009, 11:22 | |
|
| | | РК-86 | Дата: Середа, 21-Жов-2009, 20:01 | Повідомлення # 9 |
Повідомлення: 1453
| Quote (Yanushevich) он так и ищет глазами СИЛЬНОГО ГОСПОДИНА, которому можно было бы подчиниться, сдать ему ответственность за принятие решений и управление делами. Quote (Yanushevich) Бездарный вассал, добавлю я. Может, кто-нибудь возразит мне? Дуже влучна характеристика! Спробуємо порівняти з іншими... Починаючи з статей за шахрайство (обіцянки-цяцянки), продовжуючи хабарами, крадіжками у особливо великих розмірах і закінчуючи державною зрадою... Виберемо хоч одного 3.14дера? Зі списку? Усі? Прийдіть на вибори, зареєструйтесь, одержіть бюлетень. Але не голосуйте "проти всіх", а перекресліть навхрест сторінку. Тим самим Ви проголосуєте проти жнущання над Вашою гідністю і правами виборця. Проти того що - "Жри те, що дають"!
Я не боюсь умереть. Просто противно присутсвовать при этом...
| |
|
| | | Бабай | Дата: Четвер, 22-Жов-2009, 13:51 | Повідомлення # 10 |
| Quote (РК-86) Тим самим Ви проголосуєте проти жнущання над Вашою гідністю і правами виборця. Проти того що - "Жри те, що дають"! Або признають бюлетень не дійсним, або використають твій голос в своїх цілях.
| |
|
| | | Yanushevich | Дата: П'ятниця, 23-Жов-2009, 09:43 | Повідомлення # 11 |
| Из Тимошенко: "...и поэтому Украина обязана не только выйти из политического хаоса, но и из мирового хаоса, родить те правила и порядки, которые станут примером не только для Украины, а будут примером для других народов. Именно поэтому мы являемся колыбелью христианства. Поэтому мы имеем самую наибольшую духовность в мире среди других стран Европы. Это признано. Ведь у нас 91% верующих христиан. Это – сила". http://far-west.livejournal.com/359197.html Кто бы объяснил, что такое духовность? За....ли этим словом. Затёрли его. Оно теперь - пустой звук.
| |
|
| | | Бабай | Дата: П'ятниця, 23-Жов-2009, 11:28 | Повідомлення # 12 |
| Цікаво, чи оту ВОНУ власне лицемірство не бентежить ? Чи ВОНА сама вірить, тому що говорить ? Чи етично, з моральної точки зору, викидати на власний піар, до передвибоної компанії такі міліони, коли по ТБ щодня звучать заклики: -допоможіть врятувати життя дитині, допоможіть зібрати кошти на операцію ... Щось тут не так ... Якщо в людини є купа грошей, які вона ладна викинути просто так, то чому на ці кошти не можна зробити добрі справи конкретним людям, які цього потребують ? І людям допомога, і життя врятовані, і піар не гірший. Так, це реальні справи, а не пусті бігборди, які запевняють (кого ?), що ВОНА працює. 50 мільйонів пісенний тур артистів по Україні, та 20 міьйонів вже висить на бігбордах (якщо не більше). Скільком сотням (тисячам ) дітей можна врятувати життя і здоров"я, зробивши вчасно потрібні операції ?
| |
|
| | | Масяня | Дата: П'ятниця, 23-Жов-2009, 22:20 | Повідомлення # 13 |
Повідомлення: 114
| Quote (Бабай) Якщо в людини є купа грошей, які вона ладна викинути просто так, то чому на ці кошти не можна зробити добрі справи конкретним людям, які цього потребують ? Це стосується не тільки Тимошенко. Кожен з кандидатів викидає купу грошей, чи це не так? Яценюк з свого кармана (честно заработаных) виклав 2,5 млн.грн. Як би ці 2,5 млн. кожен кандидат був зобов'язаний перерахувати в якусь лікарню чи дит.будинок, безвозмездно, навіть, якщо не пройде. Це було б краще. Якщо пам'ятаєте, попередню виборчу кампанію, то одна Тимошенко майже не світилась на екрані ТБ та на біг-бордах.
Янукович не наш Президент!
| |
|
| | | tolik286 | Дата: П'ятниця, 23-Жов-2009, 23:05 | Повідомлення # 14 |
| Quote (Масяня) Кожен з кандидатів викидає купу грошей, чи це не так? Тимошенко ж заборонила азартні ігри а, сама грається, та ще й такі великі ставки.
| |
|
| | | Yanushevich | Дата: Понеділок, 26-Жов-2009, 13:36 | Повідомлення # 15 |
| Алексей Широпаев - Украина в опасности http://shiropaev.livejournal.com/37753.html#cutid1Додано (26-Жов-2009, 13:36) --------------------------------------------- БЮТ хоче позбавити українців можливості проголосувати «проти всіх» http://www.unian.net/ukr/news/news-343196.html (В России графу "против всех" давно убрали)
| |
|
|
|