Форум міста Лохвиця
Субота, 11-Лют-2012, 01:42
Лохвиця
Вітаю Вас Гость | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Модератор форуму: Stepan, Бабай 
Форум міста Лохвиця » Дозвілля » Політика » Україна знову у програші. (Розвязане спірне питання навколо о.Змійіного.)
Україна знову у програші.
jafarДата: Субота, 07-Лют-2009, 19:11 | Повідомлення # 1
Група: Пользователи
Повідомлення: 231
Репутація: 2  ±
Замечания:  ±
Нагороди: 1
Гаагський суд вирішив питаня по Змійіному та морському кордону між Україною та Румуніею.Наш президент та політики задоволені \тільки я незрозумів чому:тому що шматок скелі визнали островом-чи тому що віддали циганам 80% території що належить нам. mad

tolik286Дата: Субота, 07-Лют-2009, 19:39 | Повідомлення # 2
Повідомлення: 529
Репутація: 5  ±
Нагороди: 3
Quote (jafar)
віддали циганам 80% території що належить нам.

Не нам, а належало румунії і трошки радянському союзу.
Quote (jafar)
Наш президент та політики задоволені

А шо йому ще робить? Власноруч задушить суддю? І взятки там гривнями не беруть.
jafarДата: Субота, 07-Лют-2009, 19:56 | Повідомлення # 3
Повідомлення: 231
Репутація: 2  ±
Нагороди: 1
Quote (tolik286)
А шо йому ще робить? Власноруч задушить суддю? І взятки там гривнями не беруть.

Але особливо ніхто і не відстоював своїх прав. Наприклад попробувала б зараз Фінляндія відчепити шматок Карелії??? surprised

tolik286Дата: Субота, 07-Лют-2009, 20:25 | Повідомлення # 4
А вот спор относительно определения водной границы между Румынией и СССР возник в 1980-х годах

там начали звучать опасения, что в случае неблагоприятного для себя решения Международного суда Украина может в пику Румынии признать независимость Приднестровья (до Второй мировой войны территории на левом берегу Днестра входили в состав Украинской ССР)

DimaДата: Субота, 07-Лют-2009, 20:59 | Повідомлення # 5
Повідомлення: 31
Репутація: 1  ±
Нагороди: 0
А Тимоха сегодня (вроди бы), договорилась о том, что Россия нам поможет (5 млрд. $). Интересно, что за это придется отдать (ГТС, Черноморский флот остается в Севастополе, ваш вариант ответа)

Кто рано встает...тот не высыпается
tolik286Дата: Субота, 07-Лют-2009, 21:25 | Повідомлення # 6
Quote (Dima)
Россия нам поможет (5 млрд. $)

Ну не НАМ це точно.
Quote (Dima)
А Тимоха сегодня (вроди бы), договорилась

договорилась=на1бала
РК-86Дата: Понеділок, 16-Лют-2009, 03:02 | Повідомлення # 7
Повідомлення: 1573
Quote (Dima)
А Тимоха сегодня (вроди бы), договорилась о том, что Россия нам поможет (5 млрд. $). Интересно, что за это придется отдать (ГТС, Черноморский флот остается в Севастополе, ваш вариант ответа)

Dima, ну хто будучи в здоровому глузді і при ясній пам"яті дасть Нашій Країні ТАКІ гроші? Мій варіант - зовсім не дадуть. Або дадуть те, що не має забезпечення. Забезпечення перерахувань активів між країнами - це довгі і дуже прискіпливі процедури в банківских колах.
Може Росія має на увазі погашення боргу перед Україною за загарбані активи СССР?

Я не боюсь умереть. Просто противно присутсвовать при этом...
БабайДата: Понеділок, 16-Лют-2009, 11:53 | Повідомлення # 8
Група: Модераторы
Повідомлення: 3472
Репутація: 12  ±
Нагороди: 4
Можуть дати, під заставу газотранспортної системи.
Вони теж не дурні, щоб в їхній ситуації гроші розкдати.

Умное выражение лица, еще не признак ума !
цитата из фильма.
LolikДата: Середа, 18-Лют-2009, 12:18 | Повідомлення # 9
Повідомлення: 384
Розумний бартер: Якщо Березовський переїде до України, то Луценко зможе обміняти його на Бакая, а Івченко зможе обміняти Бакая на російський газ.

Життя - гра.
Задумана хреново, але графіка - шалена!
БабайДата: Четвер, 19-Лют-2009, 16:12 | Повідомлення # 10
Ого, як все запутано .
Типу : шило на мило, часи на труси .
Диплломатія ! Блін .

цитата из фильма.
LolikДата: П'ятниця, 20-Лют-2009, 08:01 | Повідомлення # 11
Повідомлення: 384
Коментуючи загрозу видворення, посол Черномирдін з властивою йому іронією сказав: "Злякали бабу туфлями з високим каблуком". "Мене це не хвилює, я не в тому ранзі, щоб мене лякати. Я направлений до Києва нашою державою і відповідаю за двосторонні російсько-українські відносини".

Дії "старшого брата" Чорномирдіна нагадують мені людину, яка зайшла з вулиці до вашої спальні, влізла в брудних чоботах до вашого ліжка, а коли ви здивовано розводите руками, він вам каже: "а мене не хвилює, бо я не у тому ранзі, щоб злякатися".
Хамство – характерна риса сучасної російської дипломатії.

Життя - гра.
Задумана хреново, але графіка - шалена!
БабайДата: Субота, 28-Лют-2009, 17:22 | Повідомлення # 12
Украсть тысячу долларов - это кража
Украсть миллион долларов - это рейд
Украсть 100 миллионов долларов - это спор хозяйствующих субъектов
Украсть 10 миллиардов долларов - это государственная политика.

цитата из фильма.
РК-86Дата: Середа, 30-Вер-2009, 02:38 | Повідомлення # 13
Quote (Бабай)
Украсть тысячу долларов - это кража
Украсть миллион долларов - это рейд
Украсть 100 миллионов долларов - это спор хозяйствующих субъектов
Украсть 10 миллиардов долларов - это государственная политика.

Quote (Lolik)
Дії "старшого брата" Чорномирдіна нагадують мені людину, яка зайшла з вулиці до вашої спальні, влізла в брудних чоботах до вашого ліжка, а коли ви здивовано розводите руками, він вам каже: "а мене не хвилює, бо я не у тому ранзі, щоб злякатися".
Хамство – характерна риса сучасної російської дипломатії.

Ну чого тільки сучасної? Повернемось зовсім не далеко. В 70-ті. Призивник-"корінний" москвич чогось вимагав. На якій підставі? Бо призирливо відносився до "ліміти" з дититинства, папа з мамою пояснили про 101-й кілометр, про "ліміту", яка хоче його оженить. В армії, на його думку, він теж мав бути превілийований.
Бо з столиці.
Пояснювати статус кво такому порушеному досить марудна справа.

Це один з прикладів. Куди віднести таку людину? Не винні вони (москвичі) за створення такого поводження і реакцій на оточення поза 101-м кілометром.

Про Пітер - іншим разом.

А про Іуд - так хватає. Слава .... Навиховували.

Крадіть далі. В котлі від них тепліше буде. Не буде дрижок. У майбутньому. А ЗАРАЗ?

БабайДата: Четвер, 01-Жов-2009, 14:56 | Повідомлення # 14
Дочка "Нафтогаза" списала Коломойському нафти на 40 мільйонів?
Головне контрольно-ревізійне управління (ГоловКРУ) України ініціює притягнення до відповідальності посадових осіб ВАТ "Укртранснафта" за нанесення державі збитків у розмірі понад 40 млн. гривень.
Про це повідомив голова ГоловКРУ Микола Сивульський журналістам у середу, передає агентство "Інтерфакс-Україна".
"Завтра в кабінеті Тетяни Корнякової (заступник генерального прокурора) представники ГоловКРУ і МВС будуть вирішувати питання про притягнення до відповідальності осіб, які завдали збитків державі в особливо великих розмірах", - сказав він.
За словами Сивульського, прямі збитки, завдані державі, становлять 40 млн. грн., а непрямі ще підлягають оцінці, оскільки представників ГоловКРУ не допустили на ЗАТ "Укртатнафта" (Кременчуцький НПЗ), де, за припущенням Головного контрольно-ревізійного управління, повинна була зберігатися технологічна нафта, яку відтіснили з однієї з ділянок нафтопроводу.
"Непрямі збитки підлягають оцінці, оскільки ми не змогли зайти в "Укртатнафту" і подивитися, чи є у них технологічна нафта, що була викачана з однієї з ділянок нафтопроводу", - відзначив він.

"Укртранснафта" є оператором системи нафтопроводів України, 100% її акцій належить Національній акціонерній компанії "Нафтогаз України".

цитата из фильма.
YanushevichДата: Субота, 03-Жов-2009, 10:32 | Повідомлення # 15
Повідомлення: 975
Репутація: 4  ±
Нагороди: 5
Плакат:
http://pics.livejournal.com/far_west/pic/000zxfkq/

Уважаемые хохлы! Разорвите с советско-совковым прошлым и перестаньте сосать русскую сиську!
БабайДата: Субота, 03-Жов-2009, 14:40 | Повідомлення # 16
А чи є в цьому необхідність ?
На кого націлювати ?
На Росію ?
На Америку ?
З якої причини ?
Чи була б зброя, а причина знайдеться ?

цитата из фильма.
РК-86Дата: Неділля, 04-Жов-2009, 16:34 | Повідомлення # 17
Бабай, Питання риторичне. Вас, персонально, в умоваг сучасних реалій, з 40-ка мільйонами змогли б посадити? А я відповім: Так, безумовно, за наявністю власного бажання.

А те про що, хтось, десь, комусь,у якому сні про КРУ приснилося і чому - Ви ж не винні? Просто скажіть перед масмедіа - і всі, до останнього побачили ангельські Ваші крила і персональну перепустку до Раю. І на вратах Вам ніх не указ. Навідь св. Петро зі св. Гавриїлом.

YanushevichДата: Понеділок, 05-Жов-2009, 08:58 | Повідомлення # 18
Повідомлення: 975
Репутація: 4  ±
Нагороди: 5
Ядерное оружие в Украине есть, но об этом не принято говорить
http://far-west.livejournal.com/334621.html#cutid1

Уважаемые хохлы! Разорвите с советско-совковым прошлым и перестаньте сосать русскую сиську!
БабайДата: Понеділок, 05-Жов-2009, 15:58 | Повідомлення # 19
Семенюк-Самсоненко викрила схему крадіжки ОПЗ у держави Тимошенко та Приватом
Екс-глава Фонду держмайна Валентина Семенюк-Самсоненко заявляє, що конкурсна комісія не мала права не визнати конкурс з продажу Одеського припортового заводу.
"Конкурсна комісія, яка пішла в дорадчу кімнату, порушила регламент роботи комісії", - наголосила вона.
За її словами, "це дає підставу для сьогоднішніх людей, які виграли конкурс, подати до суду". Семенюк-Самсоненко нагадала, як в 2001 році Костянтин Жеваго придбав Луганськтепловозу за 43 млн. гривень.
"Тоді конкурсна комісія визнала конкурс недійсним. І Жеваго пішов у суд. У 2005 році, коли я прийшла в ФДМ, він поклав рішення суду, яке мене зобов’язувало продати завод за 43 млн. гривень, бо конкурсна комісія не мала права не визнавати конкурс", - зазначила Семенюк-Самсоненко.

Вона зазначила, що наразі розвивається той самий сценарій.

"Відбулося шоу, розігране з тим, щоб на цьому питання не завершити, а завтра рішенням суду віддали цей завод тому, хто виграв. І ця дія буде зроблена таким чином, що ФДМ і держава втратять все", - зазначила вона.

цитата из фильма.
РК-86Дата: Понеділок, 05-Жов-2009, 20:58 | Повідомлення # 20
Quote (Бабай)
"Відбулося шоу, розігране з тим, щоб на цьому питання не завершити, а завтра рішенням суду віддали цей завод тому, хто виграв. І ця дія буде зроблена таким чином, що ФДМ і держава втратять все", - зазначила вона.

А скільки вкрадено з її допомогою? Скільки вона одержала на "відкатах"? "Дяді" дійшли висновку про те, що вона вже досить відгодована...

Додано (05-Жов-2009, 21:58)
---------------------------------------------
Yanushevich, убедительно прошу Вас не ссылаться на публикации подобного качества. Выдержка:
На сегодняшний день в Украине насчитывается 12 урановых рудников, наиболее крупные из которых расположены в Кировоградском рудном районе. Прежде всего, речь идет о первом и фактически единственном предприятии по добыче урана - Восточном горно-обогатительном комбинате (ВостГОКе). Предприятие специализируется на разведке, добыче и переработке урана, который после обогащения используется для производства ядерного топлива.

В состав комбината входят три шахты, которые производят 800 тонн урана в год. В то же время, объемы производства предприятие может нарастить до 3 тыс. тонн в год. Этого, отмечают в правительстве, достаточно для производства ядерных кассет, позволяющих производить 150 млрд. кВтч электроэнергии, что составляет 90% нынешнего годового производства. Кроме того, если в эксплуатацию будет введен отечественный долгострой - Новоконстантиновское месторождение урановых руд, Украина могла бы экспортировать урановое сырье.

Ну и что? Где признаки накопления оружейного урана, или тем более, плутония? Извините за выражение, но "засрать" радионуклидами територию любого государства на "шарике" Украина может "на раз". Средства доставки есть. Ядерные заряды - нужна инфраструктура. Ну не все же профаны-политики имеют понятие об имплозивных структурных изменениях веществ. Наверное, скорее всего, все проффессора...

Да, при волевом рещении, возобновить статус no probl... Жаль только утеряних ресурсов. Ведь были всего-навсего третими...

БабайДата: Вівторок, 06-Жов-2009, 16:00 | Повідомлення # 21
Депутати вимагають від Ющенка підписати закон про дерибан 10 мільярдів
06.10.2009 15:50___ www.ПРАВДА.com.ua

Депутати вимагають від президента негайно підписати закон про фінансування Євро-2012.
За відповідну постанову проголосувало у вівторок 262 депутати.
Як відомо, цим законом Нацбанк має перерахувати до бюджету майже 10 мільярдів гривень.
Депутати нагадують, що вже подолали вето президента на цей закон 384 голосами.
Але 4 вересня 2009 року президент повернув зазначений закон до Верховної Ради України без підпису і запропонував вдруге розглянути цей Закон з новими пропозиціями президента.
Депутати розцінюють дії президента як неконституційні і вимагають від нього підписати закон.
В разі, якщо він це не зробить протягом трьох днів, депутати вимагають від голови Верховної Ради офіційно оприлюднити та опублікувати за своїм підписом закон.
Як відомо, сам Литвин та інші депутати неодноразово заявляли, що кошти, передбачені законом, вже розподілені між депутатами.

цитата из фильма.
РК-86Дата: Середа, 14-Жов-2009, 20:02 | Повідомлення # 22
Бабай,

Ну чого ми зарз про дерибан?

ЗМІЇНИЙ там хоч наш?

У "ПівденМаші" порядок? На Чорнобелі грязюку назскрібали?

Якщо ні - значить знову програли.
Дерибан сини і внуки з правнуками будуть сьорбати. У "Маші" ракета знову пройшла мимо потрібноі дупи. Збій на старті...

БабайДата: Четвер, 15-Жов-2009, 14:34 | Повідомлення # 23
Quote (РК-86)
Дерибан сини і внуки з правнуками будуть сьорбати.

А по Вашому дерибан коштів, - це виграш для держави ?
Як так і далі йтиме, то не буде в нас правнуків ... І землі не буде ... Та й держави теж ...

цитата из фильма.
Форум міста Лохвиця » Дозвілля » Політика » Україна знову у програші. (Розвязане спірне питання навколо о.Змійіного.)
Сторінка 1 з 11
Пошук:
Нова відповідь
Ім'я:
Текст повідомлення:
Опції повідомлення:
Код безпеки:

Copyright Лохвиця © 2012Створити сайт безкоштовно