А якщо серйозно, то неможливо однозначно судить про людину, знаючи її тільки через ЗМІ.
Але ж і вірити тому, що кожен сам про себе розказує теж не варто.
Quote (Yanushevich)
Или дайте свой комментарий (типа: "все гады и воры").
Вопрос: как у правительства украсть большую сумму денег? Ответ: ну, для начала, для этого нужно в правительстве состоять...
Quote (Yanushevich)
И если уж "в клубе будут выборы", то за кого голосовать?
За Януковича - не буду. За Тимошенко - не буду. Інших реальних кандидатів поки що не бачу.
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
В мае поездом, едучи в Кишинев, пересек всю Украину. На станциях опрашивал теток, торговавших на платформах, за кого они будут голосовать. Выборка, конечно, далеко не репрезентативная. Было вступление: все они гады, воры, бандиты, всех ненавижу, во всех разуверилась. - Ну а за кого все же будете голосовать? - Та за Юльку!
Уважаемые хохлы! Разорвите с советско-совковым прошлым и перестаньте сосать русскую сиську!
Ну а за кого все же будете голосовать? - Та за Юльку!
Ні в якому разі ! Це зовсім не та людина, яка думає про державу, чи про народ. Тільки сліпий не бачить ті справи, що вона робить. Як давно помітили в народі: - видно пана по халявам. Так і Юлю, по справам видно ...
Так. Но придут-то голосовать в большинстве своем те самые тётки и пенсионерки!
Значить, щоб щось змінилося, треба залучити молодь до голосування. Треба Їхній пофігізм змінити соціальною активністю. От тільки як це зробити ? Їм же все по барабану ...
щоб щось змінилося, треба залучити молодь до голосування.
Не получится. Что-то сильно изменилось в наши новые времена. Они, молодые, не способны видеть связь действий и явлений, делать простейшие выводы. Но, может, выборы как форма волеизъявления, вообще устарели? На эту мысль меня навели события в Кишиневе, где в апреле молодежь громила и жгла правительственные здания. Делала это точечено, при этом не пострадал ни один автомобиль, ни один магазин. Т.е. активность молодежи есть, но не в формате выборов.
Или лучше так: перестали верить в выборы. Потому что все равно 2/3 голосующих будут тетки предпенсионного и пенсионного возраста и все равно резльтат будет - их. Проголосует также село - люди низкого социального происхождения. В Молдове столица Кишинев - заложник отсталого села. То же самое сейчас наблюдается в Иране, где глубинка проглосовала за урода, а столица - против него. А как на/в Украине? Вероятно, так же.
Уважаемые хохлы! Разорвите с советско-совковым прошлым и перестаньте сосать русскую сиську!
Може так скластися, що народ проголосує за Ю. Тимошенко: вона жінка, вона симпатична (як на мене), вона гарно одягаеться, має хорошу фігуру, і зберегла єнергію. Невистачає розуму, і досвіду в управлінні державою? Оточила себе не тими людьми що не піклуються за народ і державу? Так вона ж усі свої невдачі на їх звалить. А потім вона не застарілий хрящ, вона ще може поправитися. Отже, усим патріотам України; і Ющенко, і Костенко і інші за оставшийся час треба прикласти максимум зусиль, щоб допомогти Ю.В. стати українським політиком, і перестати бути афіристкою. Треба її переформувати; працювати із оточенням, перукарями, кухарками, лікарями. може вдастя, то підсунути кавалера... Треба щоб усі ці люди були розумними патріотами держави, а не шкурниками. Чи буде Ю. В. президентом чи ні, а таку роботу треба проводити. Не критикувати її а уміло допомагати утвердитися в вірній патріотичній думці. Ющенко як президент не потрібний, український народ заслуговує кращого, треба щоб не тільки носив хороші думки, а і умів їх реалізувати. а не лаятися з бабами. З Януковича українського політика вже не вийже, він потух, став старим. Яценюка, Литвина та інших мало хто підтримає.
Radcenko
вона ще може поправитися. Отже, усим патріотам України; і Ющенко, і Костенко і інші за оставшийся час треба прикласти максимум зусиль, щоб допомогти Ю.В. стати українським політиком, і перестати бути афіристкою.
вона жінка, вона симпатична (як на мене), вона гарно одягаеться, має хорошу фігуру
Вот так нельзя на эмоциональном уровне: "она мне нравится - она мне не нравится". Основной "недостаток" Тимошенко это, как мне кажется, то, что она не является носителем украинской национальной идеи. Ради приобретения или сохранения своей личной власти она готова вступить в циничный альянс с "партией хохлов", с условной "промосковской партией". С весьма непредсказуемыми последствиями такого альянса.
Тимошенко это "инь", женское начало, в отличие от некоторых западных женщин-политиков, которые по характеру (и даже внешне) скорее мужчины.
До виборів ніхто не знає як будуть голосувати люди: чи ємоційно, чи свідомо, чи по указці, чи за гроші, а готувати кандидата до президентської ролі треба. Інакше отримаєм або донецьку бандитську диктатуру, або дніпропетровську халтуру, або тернопільське хтозає і що. Сучасні методики дозволяють корегувати характери. От чи є такі фахівці на Україні? Можливо, що Ющенка травили для таких цілей. Зараз горб можна виправити не тільки могилою.
Radcenko
Якщо можлива корекція характеру, то краще вже Ющенкові добавити твердості, рішучості, і волі, та зорієнтувати на паралельне виршення зовнішніх та внутрішніх питаннь. ніж переробляти Юлю.
Я вірю результатам опитування, що провів пан Янушевич. Велика вірогідність, що голосуватимуть за Ю. В. На Ющенка ставити не варто. Він не "цікавий" ні в яких відношеннях. Бабкам подобається Юля. І заставити їх змінити свої погляди розумними теоріями безперспективно. Звичайно, якщо вибори будуть хоч трошки справедливими. Якщо ж олігархи дадуть гроші на підкуп виборчих комісій, то я не знаю, що може бути.
Додано (21-Лип-2009, 15:37) --------------------------------------------- Зробіть невелике опитування в Лохвиці на базарі.
Велика вірогідність, що голосуватимуть за Ю. В. На Ющенка ставити не варто. Він не "цікавий" ні в яких відношеннях.
Я б з Вами погодився, якби не необхідність з трьох зол вибрати найменше. Ви можете запропонувати інший варіант ?
Цікаво ,ми "любимо" тих , хто нам найсопливішу лапшу на вуха начіплює. Співаючи солоденьким голосочком дефілянди І не помічаємо тих - хто рутинною працею створює нам блага. По цьому ми і заслуговуємо таких "фюрерів" ,і таке "розкішне життя".
Со времен Киевской Руси в Украине с переменным успехом борются друг с другом два зла: непорядочные законы и незаконный порядок...
Со времен Киевской Руси в Украине с переменным успехом борются
В Киевской Руси какой-то порядок пытались установить норвежцы со шведами. Норманы. Сейчас же установлением порядка занимаются одни пукачи с мельниченками (см. лица).
Еду до вторника в Швецию. Хочу прикинуть, что бы было с Украиной, если б... в общем, альтернативная история.
Який жах, заглянув на Уніан http://www.unian.net/ukr/comments/330394 були звичайні коменти проти політики Тимошенко а, через 5 хвилин, тільки коменти лизоблюдів розхваляючи кандидата в президенти. Дежавю, повертається совок, чи нас мають по повній?
Пане Янушевич, уговоріть шведів на похід, може в українців вистачить ума здатись?
Швеция перестала быть великой державой 300 лет назад (этому способствовала небольшая численность населения этой страны). Сейчас место тогдашней Швеции занимает Евросоюз. Ему и надо сдаваться, больше никого вокруг нет.
Не нас, а Вас. Не потрібно за всіх казати. Я сьогодні була в м.Червонозаводське. Багато народу зустрічало прем'єра, від щирого серця бажало їй успіху у роботі та виборах. Тай взагалі вона гарна і красива жінка, на відміну від інших наших політиків. І Президент був би гарний. Я не агітую, я ділюся враженнями.
Обираємо серцем!!!!