В цивілізованому (загнивающому) западі голосують за когось, а наші люди - проти когось. Так було й на президенських - щоб не допустити до влади Януковича голосуєм за Ющенка. Я не являюсь ярим прихильником якоїсь партії, та ще й після того як показали по ТВ-ящику як якась недоторканна морда від БЮТ била по лицю офіцера держ. служби. Що робити? Проти кого голосувать?
-Что нового у вас на Украине? -Выборы. (с) Задорнов
Повідомлення овідредагував tolik286 - П'ятниця, 17-Жов-2008, 23:10
-Что нового у вас на Украине? -Выборы. (с) Задорнов
Трус и ..по..лиз Задорнов помалкивал бы лучше. Попробывал бы поиздеваться над российской властью, тут же исчез бы со всех экранов ТВ. А то получается как в советском анекдоте - американец спрашивает у русского, может ли тот, как он, критиковать главу государства. Могу, отвечает русский, могу свободно критиковать президента США.
Вот в России больше нет выборов. Там есть царь и заместитель царя.
Уважаемые хохлы! Разорвите с советско-совковым прошлым и перестаньте сосать русскую сиську!
Шановні форумчани! Давайте проявимо свою політичну свідомість і зарані проведемо опитування, хто піде на вибори, а хто ні, поставивши при цьому відповідно "+" або "-" і чому. + Я обов*язково піду!!! Хоча б тому, щоб моїм бюлетнем не скористався хтось інший!!!
ДЯДЬКО, Наше право, та і громадянський обов"язок, взяти участь у виборах. Так. Ніхто не скористається Вашим бюлетенем на виборчій дільниці... Ви знаєте як прийняти участь у виборах, і в той же час проголосувати проти виборів, які, на мою думку, вже всім остогидли і ні до чого кращого не ведуть? Чекаю відповіді. Спосіб є.
Ви знаєте як прийняти участь у виборах, і в той же час проголосувати проти виборів, які, на мою думку, вже всім остогидли і ні до чого кращого не ведуть?
А в нас є вибір? Якщо є, то який вихід із ситуації що склалася?
24 ноября 2008 Лилия Григорович:«Украинский народ содержит 450 «тунеядцев-трутней» 0 1
«Если украинскому народу нравится содержать 450 «тунеядцев-трутней» до 2012 года, то тогда выборы не нужны». Так считает народный депутат от фракции «НУ-НС» Лилия Григорович. «Рада будет стоять – то с шариками, то без, то под трибуной, то сверху нее, а наши плательщики налогов будут счастливы: «Ура, у нас есть парламент, и нет досрочных выборов», - сказала она «Цитате». «Этот парламент не представляет 46, 5 миллионов граждан, не отстаивает национальные, а защищает субъективно корпоративные интересы – в тех двух фракциях, которые вместе имеют 300 конституционных голосов», - отметила Лилия Григорович.
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
Якщо зібрати разом 450 віслюків, і попросити їх вирішити одну проблему, то вони створять ще 450 проблем ...
Повернути б дідівські часи та взяти та застругати 450 гарних паль та перед ВР рядком їх -і на палі всіх.А то як сказав кобзар"ДОЖИЛАСЯ УКРАЇНА ДО САМОГО КРАЮ-СВОЇ ДІТЕ-ГІРШЕ ЛЯХІВ ЇЇ РОЗПИНАЮТЬ" Сплюндрували неньку кляті!!!
Вот в России больше нет выборов. Там есть царь и заместитель царя
Може воно й на краще .А то в нашій державі небояться ні бога ні чорта.Впрезидента всі плюють а він тіки втираеться та свое тороче.І робота в парламенті как секс в резинке;движение есть/прогреса нет.
Украинская земля не родит диктаторов. Украинская земля не родит лидеров, создающих вертикаль власти. Украинская земля не родит Пиночетов.
Додано (05-Гру-2008, 11:04) --------------------------------------------- А вот мнение жителей Канады (не выходцы из бывшего СССР) по поводу своих политиков:
“Наши политики так поглощены проникновением во власть, так любят дуться и шуметь, когда что-то делается не так, как они хотят, и так любят отказываться работать друг с другом – что это просто нечто. И этим они выбрали заниматься именно сейчас, когда рынки повсюду рушатся. Нам необходимы лидеры, руководство как никогда, а они только заняты препирательствами из-за ерунды. Они ставит свои интересы выше интересов Канады и это сильно раздражает. Они - как раз те, кто во многом виноват, и среди всей этой компании нет ни одного взрослого человека.”
Уважаемые хохлы! Разорвите с советско-совковым прошлым и перестаньте сосать русскую сиську!
Повідомлення овідредагував Yanushevich - П'ятниця, 05-Гр-2008, 09:58
Хто про що, а ми про вибори. Є пропозишія по технології голосування. Навкіс написати дві фрази: "Геть партійні списки" і "Геть недоторканність". Бюлетень признають не дійсним. При масовому такому "волевиявленні" вибори також будуть не дійсними... І будуть не дійсними до тих пір, доки виборці не будуть вдоволені виборчою системою і кандидатурами "народних" обранців...
От тільки як провести роз"яснення серед виборців???............
Я не боюсь умереть. Просто противно присутсвовать при этом...
Це важко здійснити навіть в масштабах одного міста. А в усій Украні - НЕМОЖЛИВО ! Щоб перемогти на виборах, треба стати безпартійним 06.12.2008 10:06___ www.ПРАВДА.com.ua -------------------------------------------------------------------------------- Більшість переможців на місцевих виборах, котрі відбулися 30 листопада в 138 населених пунктах України, є безпартійними. Про це повідомило "Дзеркалу тижня" джерело в Центральній виборчій комісії. Зокрема, 91 кандидат з числа тих, котрі перемогли на місцевих виборах, є безпартійним, 16 — члени Партії регіонів, 11 — члени Блоку Юлії Тимошенко. При цьому в ході виборчих кампаній навіть ті кандидати, котрі належать до певної партії, вважали за краще не демонструвати свою політичну приналежність. З 137 переможців місцевих виборів 113 висувалися самостійно. Джерело також зазначило, що однією з головних причин відсутності офіційних результатів місцевих виборів, ймовірно, є небажання тервиборчкомів передавати результати в ЦВК до отримання всього належного фінансування. За даними джерела, багато тервиборчкомів так і не отримали всієї суми, призначеної для проведення місцевих виборів. Вірогідною причиною затримки результатів місцевих виборів називають побоювання співробітників тервиборчкомів, що у разі передачі даних в ЦВК і завершення офіційної процедури виборів, залишки засобів в регіонах так і не будуть отримані.
Джерело також зазначило, що однією з головних причин відсутності офіційних результатів місцевих виборів, ймовірно, є небажання тервиборчкомів передавати результати в ЦВК до отримання всього належного фінансування. За даними джерела, багато тервиборчкомів так і не отримали всієї суми, призначеної для проведення місцевих виборів. Вірогідною причиною затримки результатів місцевих виборів називають побоювання співробітників тервиборчкомів, що у разі передачі даних в ЦВК і завершення офіційної процедури виборів, залишки засобів в регіонах так і не будуть отримані.
Досить яскравий приклад тиску на "волевиявлення народу"... Навіть у торгівлі існує правило: Спочатку товар, потім - гроші... Знайома аналогія?
Додано (10-Гру-2008, 01:50) --------------------------------------------- Трохи можновладці заблудилися у системі цінностей. Товаром мій голос не є. Він (мій голос), є капітал, за який виборець вас купує. А ви - товар. І маю повне право трохи пом"яти в руках перед тим, як придбати...
10.12.2008 11:34___Олег Тягнибок Країні потрібен... Закон! Новий. Про вибори. Полюбуйтеся на всі ці маневри у коридорах влади. Хіба сліпий не бачить, що політична верхівка давно вже вперлася в глухий кут. Головні крісла країни аж тріщать, така довкола них "мала купа" зав'язалася. "Мала купа" з вершків політичної "еліти"... Кожен тягне табуретку на себе. Зате віз, який вони присягали тягти до "покращення життя вже сьогодні", "українського прориву" та інших небокраїв світлого майбутнього, де "закон для всіх один", – і нині там. Тобто – в болоті перманентної системної кризи. Політичні банкрути можуть ще якийсь час пововтузитися біля парламентської трибуни. Можуть показово штовхатися ліктями чи вести безпринципні підкилимні торги, вгризатися один одному в горло чи злягатися по котрому колу у різні протиприродні "ситуативні більшості", переобирати спікерів... Проте, з кожним днем стає все очевидніше: вихід з глухого кута залишається один – на вибори. Але чи буде це виходом для країни? Чи принесуть чергові позачергові вибори докорінні зміни? Чи може стати наступний парламент хоч на йоту кращим за попередні? Цілком зрозуміло: за існуючих правил політичної гри, шансів є дуже мало. На наших очах вищий законодавчий орган держави остаточно перетворився на гламурний клуб для мажорів-олігархів. Відомо, що більше ніж три чверті нардепів – офіційні мільйонери або й мільярдери. Решта – покірна політична прислуга (мусить же хтось створювати враження політичної діяльності!). Чиї інтереси може представляти такий "представницький орган"? Тільки їхні, шкурні – це ясно, як Божий день. Тому на зустрічах українці запитують нас – як перегородити олігархам дорогу до влади? "Свобода" завжди про це говорила відверто. Ба більше, ми навіть писали листи: і до Президента Ющенка, і до лідерів фракцій "демократичних сил" з конкретними пропозиціями. Ще перед минулими позачерговими виборами "Свобода" подала чіткий план, як відділити владу від "бізнесу" (хіба не це нам обіцяли ще на Майдані?).Тиснути тут. Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
Якщо всі ми підемо витанцьовувати - тоді діло - труба.... Хай у нас у певному місці дехто на певному місці вихиляються. За рік - звіт. Хай бандюки за базар відповідають. Такі танцюльки до вподоби? Це я про вибори, і про "хто куди".
А танці ще нікому не зашкодили. Навіть я полюбляю дати лиха закаблукам
Танцювати треба від порога. Ви - виборець, на руках запрошення і паспорт Громадянина. Спробуйте спочатку перевірити повноваження Всих членів виборчої дільниці персонально (бо список висить). Принюхайтесь до кожного, придівіться, чи з Вашого кутка всі ці люди, чи не є чужих, засланих "козачків". Змінити склад виборчої комісії в день виборів Ви будете не в змозі, але оголосити свою незгоду відносно складу в приміщенні виборчої дільниці Ви в змозі. Це не вважається агітацією в день виборів. Дивіться тільки, щоб у ВАС не було до чого принюхуватись. При перешкоджанні з боку правоохоронців вимагайте складення протоколу, другий екземпляр візміть у руки (якщо ще не відбили), і йдіть до суду, якщо ще зможете. Стовідсотково вибори на вашій дільниці признають дійсними, а Вам, за виконання громадського обов"язку, в нагороду відмовлять в оплаті лікарняного. Танцюємо?
Пане РК-86, щось Ви налаштовані аж надто радикально. Ще й виборів нема, ще й комісій нема, а Ви вже хочете їх бойкотувати... До речі, танцювати треба від печі до порога, а не навпаки ... (наскільки я пам"ятаю, то так )
Бабай, Ну зовсім у мене дах поїхав... Я про перевірку повноважень. Ви про бойкот? Мовби одні літери друкував...
Повідомлення овідредагував РК-86 - П'ятниця, 09-Січ-2009, 18:27
Свого часу мені доводилось працювати в комісіях. В нашоу районі їхній склад, майже стабільний. Міняються наглядачі від різних партій. Останні роки була ще й охорона дільниць. Посторонні туди просто не пройдуть. Все закрито, до завершення підрахунків.
- В Украине выборы. - Кого избирают? - Депутатов парламента. - А из кого избирают? - Из депутатов парламента. - Тогда кому это надо? - Депутатам парламента. Их это прикалывает.
Свого часу мені доводилось працювати в комісіях. В нашоу районі їхній склад, майже стабільний. Міняються наглядачі від різних партій. Останні роки була ще й охорона дільниць. Посторонні туди просто не пройдуть. Все закрито, до завершення підрахунків.
Quote (Бабай)
- В Украине выборы. - Кого избирают? - Депутатов парламента. - А из кого избирают? - Из депутатов парламента. - Тогда кому это надо? - Депутатам парламента. Их это прикалывает.
Чудовій досвід!
А про що Ви там зі мною говорили? А-а-а, здається, про фікції...