Мы не видим никаких новых кадров для руководства страной. Всё одни и те же три человека. НИКОГО НЕТ!
Давайте обозначим ХАРАКТЕРИСТИКУ ПОЛИТИКА, (нужного) (по нашим понятиям). Шаг первый делю я : ВРУН Характеристика следующая:
Я не боюсь умереть. Просто противно присутсвовать при этом...
Давайте обозначим ХАРАКТЕРИСТИКУ ПОЛИТИКА, (нужного) (по нашим понятиям).
Вы можете давать какие угодно характеристики политикам, можно как угодно выругаться, но я вам говорю, что сегодня никого не вижу, кроме троих. Назовите других.
Давайте обозначим ХАРАКТЕРИСТИКУ ПОЛИТИКА, (нужного) (по нашим понятиям).
КОМУ потрібного ? Народу ? Олігархам ? Банкірам ? Депутатам ? Якщо з характеристикою "брехун", то мабуть він нікому не потрібен ...
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
Ахметов, по-Вашему, кто? Олигарх и брехун, которого надо распатронить, а деньги его кинуть в толпу? А какая комиссия будет заниматься определением характеристик.
Для цього в нас єсть відповідні органи, які ПОВИННІ ВИКОНУВАТИ СВОЮ РОБОТУ ... Вони саме для цього й створювалися.
А такая пирамида из проверяльщиков и не может работать. Вы ратуете за сложную и неосуществимую систему проверяльщиков, я же пытаюсь найти что-то другое. Пока у меня нет ответа.
Уважаемые хохлы! Разорвите с советско-совковым прошлым и перестаньте сосать русскую сиську!
Уважаемый господин Бабай, вы руководствуетесь какой-то прямолинейной логикой, в то время как мир устроен более сложно.
Вам знаком принцип "лезвия Окама"? Приблизительно так: Не стоит умножать сложностей без необходимости. Самое простое решение и есть истинным.
Експерти 5-го каналу укаїнського телебалення говорять, що зовсім погано стане на Україні, десь, в березні, тоді на політичній арені появиться народ, під його тиском будуть прийняті вірні рішення і вибрані компетентні керівники. Не віриться. Тільки-що говорив із полтавчанином по телефону, він сказав, що незалежно від того, що нинішній уряд уже виявив повну свою некомпетентність люди на його роботі будуть голосувати за Ю.В. Виходить, життя не учить.
Radcenko
grigori37, Бачите, маємо те, що маємо. Скільки на вуха начіпляють - так і хилитмось. Але не вірю в поголовних дурнів. Есперти їх і готують.
Це ж скільки разів, треба людині наступити на одні й ті ж граблі, щоб вона зрозуміла, що це - боляче ?
Бачите, пане Yanushevich, не я один поставив такий діагноз кремлівцям. Є і в мене однодумці, хоч я їх і не знаю. Просто до такого висновку, може прийти люба мисляча людина, яка думає САМОСТІЙНО.
(в скобках замечу, что предвыборные обещания никогда не выполняются ни в одной стране...)
А разве это не характеризует лжеца? Следующий вывод делаем из Вашего посыла: Везде, в любой стране, политик - ВРУН.
Ну и какой толк от Вашего утверждения? Вруны везде, только живут люди везде по-разному.
Сегодня Словакия вступила в "зону евро". Словакия, между прочим, граничащая с Украиной страна, если кто не знает. Вступление в ЕС и в "зону евро" означает, кроме прочего, европейские пенсии, пособия, стандарты медобслуживания и многое другое.
Уважаемые хохлы! Разорвите с советско-совковым прошлым и перестаньте сосать русскую сиську!
Я про російську політику інакше думаю, і правителі російські мені подобаються, вони патріоти своєї держави, піклуються про неї, лайок між собою не влаштовують, про народ думають. Що комусь неподобається їхня політика, То й що? Вони ведуть свою лінію в інтересах своєї держави. Демократію "зажали"? А кому потрібна така демократія як на Україні? І де вона єсть ідеальна? Росія багатонаціональна держава, варто допустити демократію і розпадеться на клаптики, а господарство то одно, хто від такого розвалу виграє, екстремістів, сипаратистів, демократів треба стримувати та і бомби атомні і водневі треба тримати в порядку, а то почнуть рватися, як на Україні артелерійські склади. Росія наш сусід і критикувати її політику, всерівно, що плювати протів вітру. Підлаштовуватися треба, дружити, а не покривати один одного нечистотами.
Radcenko
Yanushevich, Не зрозумів. Вже про таку укрїнську вошу відгукувався...Ви зрозуміли, Кого я маю на увазі?
Yanushevich, Чого це на двох стільцях? Україна ж незалежна самостійна держава. Чого це вона повинна сидіти на чужих стільцях, або відгороджуватися від когось? Уже ж так було, як Ви кажете 400 років. Немає чому учитися у Росії, то учіться у Заходу. Хіба не зрозуміло, що поки не буде мирних і дружніх відносин із сусідами спокою чекати не приходиться. Росія веде себе не коректно по відношення до України? Треба давати відсіч, але коректну обгрунтовану із позицій " ми ж розумніші і не матюкаємося" .
Radcenko
Росія веде себе не коректно по відношення до України? Треба давати відсіч, але коректну обгрунтовану із позицій " ми ж розумніші і не матюкаємося" .
В Кремле сейчас засели такие люди, которые "обгрунтованной" позиции не разумеют. Разговор с обгрунтованной позиции они воспринимают как слабость. С ними надо разговаривать на крутом пацанском языке. Матюкаться, если требуется. Вы же следите, что происходит сейчас с историей с газом.
Сказать, что Россия ведет себя некорректно по отношению к Украине это всё равно что сказать, что Серый Волк ведет себя некорректно по отношению к Красной Шапочке.
Проблема в том, что украинские депутаты не принадлежат ни к одной категории перечисленных Новодворской паразитов
Але вони теж належать до численної когорти паразитів. А те, що інший підвид, то недолік класифікації.
Як владу зробити ефективною для країни 08.01.2009 18:00 ___ Володимир Зіньков, для УП -------------------------------------------------------------------------------- Очевидно, що зараз потрібно країні, а політики роблять все навпаки, діють як абсолютні зомбі, не бачать, що старі методи, які раніше приносили їм успіх, нині - лихо для всіх. Адже популізмом, особливо закликами чи звинуваченнями намагатися вирішувати проблеми, це все одно, що бензином пожежу гасити. Настрої народу зараз так стрімко переходять із апатії до ненависті, що невеличкий імпульс – і шматуватимуть всіх, не розбиратимуться, хто більше винуватий. І чекати лиха, при такому ставленні політиків до реальності, довго не доведеться, максимум, до весни і страшні прогнози стануть реальністю. А сукупність небачених в історії криз тільки піділлють масла в огонь. Далі тут. Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.