Есть польская поговорка: Na Rusi sie musie, a v Polsce jak kto chce (На Руси "надо", а Польше кто как хочет). Может, на/в Украине тоже "кто как хочет"?
Уважаемые хохлы! Разорвите с советско-совковым прошлым и перестаньте сосать русскую сиську!
А його ж пхають в усі щілини, а не тільки чрез вуха й очі. І ніхто нікого не питає. Хочемо ми того , чи ні.
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
В Зінькові біля ресторану, місцеві хлопці побачили як хтось безсовісно обсцика колесо автомобіля, і натовкли йому пику, вже в лікарні виявилося що то був офіцер російського ФСБ. Дрібниця, але приємно. Взято тут
tolik286, Зйомки кінофільму "Королева бензоколонки" відбувалися на Київській трасі поблизу Пирятина. Мешканці пам"ятають період зйомок, охоче діляться враженнями... Але більш емоціонально пригадують випадок, коли "дембелі" трохи наклали дечого Вані. Він трохи і у нас попрацював начальником міліціїї. І у нас був випадок, коли наклали... Подальша доля цього "одіозуса" мені не відома...
хочу заметить, что НР2 - российское информационное агентство с весьма сомнительной репутацией. Курируется российскими спецслужбами, занимающимися пропагандой и дезинформацией.
Уважаемые хохлы! Разорвите с советско-совковым прошлым и перестаньте сосать русскую сиську!
А причем тут дети тех или иных политиков? Это тематика для бульварной прессы. А у нас бульваров нет!
Шановний Yanushevich, все що не підходить під вашу правду або "бульвар" або "агентство с весьма сомнительной репутацией". Я знаю одне, коли йде одностороння політика та ідиологія і кричать: "хто не з нами, той проти нас", це називають або фашизм або комунізм, до чого ми зараз з великою швидкістю летимо з чудовим клоунським керівництвом. Такого лідера хочете? Я б не хотів жити в такій країні.
911
Повідомлення овідредагував mikhail - Четвер, 13-Лис-2008, 20:50
Такого лідера хочете? Я б не хотів жити в такій країні.
Ресурс "Новый регион" создан Россией. Для отстаивания национальных интересов России. Для ведения пропагандистской войны. Вот, что я хотел заметить. А Вы мне сразу Гитлера навешиваете.
Додано (14-Лис-2008, 12:54) --------------------------------------------- Росія проводить інформаційну війну щодо України - експерт. «Росія доволі ефективно проводить інформаційно-психологічну війну щодо України. Вона проводить її системно, планово, з чітко визначеними структурами". Джерело
С коммунистами и их разновидностями в дискуссии не вступаю.
tolik286, Бабай, фіона, tolik286, Не переживайте. Це - (не ображайся, Мишко) продукт свого часу. Комсомолець Мойша. Пане Янушевич, з комсомольцями можна і потрібно дискутувати. Спробуйте ще раз. Порозумієтесь. Останньою зникає тільки надія...
Я не боюсь умереть. Просто противно присутсвовать при этом...
Пане mikhail, якщо чесно, то ще не знаю. Надто мало спілкувалися. Замало інформації, щоб робити якісь висновки.
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.