Опа! Актуальненько! Конечно, краще з вечора не перебирать... Ну, якщо таке трапилося, то тут методів багато. Кому що, як то кажуть... Можна горілкою,пивком похмелитися. Правда, при регулярності цього методу, так і до алкоголізму недалеко. Можна розсольчиком душу порадувати... А можна і таблетку від голови прийняти...
А декому найкраще лікарство на "больну" голову-це секс. ги-ги...
Есть специальная форма аспирина которая не влияет на желудок, а феназепам сейчас только по специальном рецепту. Аспирин устраняет саму причину плохого состояния, это самый простой, дешёвый и верный сособ.
КОТЯТКО, Феназепам, кажется в одном ряду с тозепомом и сапоралом? Все-таки аспирин лучьше. С горячим густым бульоном. Плюс (на любителя) продукты (через силу) с высоким содержанием клетчатки. Плюс до 1,5-2г. аскорбинки.
Я не боюсь умереть. Просто противно присутсвовать при этом...
Ну Ви прямо специ в цьому питанню... А не простіше звечора вчасно зупинитися ? І на ранок голова не буде бо-бо !
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
Примечательно, что в западных странах похмелья как проблемы не существует. Люди там не напиваются, нет такого, чтобы распить всю бутылку крепкого напитка. Хотя слово "похмелье" есть (англ. hangover).
Уважаемые хохлы! Разорвите с советско-совковым прошлым и перестаньте сосать русскую сиську!
І я веду до того, що треба піднімати "культуру питія"
Вже піднімали... І продовжують піднімати... Реалізацією спитних напоїв такої якості, щоі канупер медом здається. Знаєте що таке "канупер"? Це продукт з системи виділення сивушних масел в спиртовиробництві. А похмілля - як не як, а отруєння. Не тільки викликане невідповідністю кількості випитого і кількості алкогольдегідрогенази, яку виробляє підшлункова залоза на первинному етапі засвєння алкоголю. Додайте сюди ще сивухи, альдегідів, метанолу - і маєте "бо-бо". І не тільки. Минаю психологічні (соціальні) умови, які викликають бажання "побачити денце". Хоча останні - кардинальніше впливали б на "бути, чи не бути" похміллю.
Реалізацією спитних напоїв такої якості, щоі канупер медом здається.
Яка ціна,- така і якість. А є ще й бадяга дешевенька (підпільного виробництва) Але й коли береш дороге - теж не факт, що не підробка ...
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
"Дідона рано ісхопилась, Пила з похмілля сирівець " "Еней же, з хмелю як проспався, Із*їв солоний огірок "
Ото ж... Не тільки ми, грішні, отруту вживаємо. Рівняйтесь на древніх. Ще ж Ной "вкусив соку виноградної лози..." А скільки, чого, де, як, з ким?... Згадайте Г.С.Сковороду: "Всякому городу...", ну і так далі.