| Медичні заклади | |
| | | РК-86 | Дата: Субота, 15-Серп-2009, 10:17 | Повідомлення # 121 |
Група: Пользователи
Повідомлення: 1462
| Quote (Бабай) Медикамент сочетает в себе 2 составляющие: медика и мента. Эффект известен: лечит и калечит. Хай це буде і залишиться Вашою власною думкою. Думка є інша. Хтось там хотів самоврядуваня. Ну і дамо лікарям 4(чотири) години на добу працювати платно. Інші чотири (4) працювати в режимі соціального лікаря. Спробуємо серед лікарів знайти людей, які зможуть контролювати коллег. Реально? За 4 години хай платять у місцевий бюджет за використання кабінету (При відсутності власного, за послуги лабораторій, за інші необхідні діагности). Чи буде Ваш рахунок від лікаря відповідати якостям наданим Вам послуг? У НАС цей інститут відсутній. Є тільки система хабарів. Оце про "МЕНТ". Тобто про ментальість.
Я не боюсь умереть. Просто противно присутсвовать при этом...
| |
|
| | | Бабай | Дата: Субота, 15-Серп-2009, 12:33 | Повідомлення # 122 |
Група: Модераторы
Повідомлення: 3217
| Главная задача платной медицины - перевести острую боль в хроническую.
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
| |
|
| | | РК-86 | Дата: Субота, 15-Серп-2009, 13:32 | Повідомлення # 123 |
| Quote (Бабай) Главная задача платной медицины - перевести острую боль в хроническую Та ні. Завести лікарів, які булуть контролюати лікарів.
| |
|
| | | Бабай | Дата: Неділля, 16-Серп-2009, 18:14 | Повідомлення # 124 |
| Ага, і завести контроль над контролем ? Сучасна медицина не лікує, а продовжує можливість вести нездоровый спосіб життя.
| |
|
| | | mikhail | Дата: Неділля, 16-Серп-2009, 21:04 | Повідомлення # 125 |
Повідомлення: 151
| Наша медицина тоді стане краще, коли наші народні обранці та карівники держави будуть лікуватись в Україні, і якби зробити закон - з якого регіона нардеп, щоб його там і лікували. повірте за тиждень було б не хуже, чим в усих нормальних країнах і гроші вибивалися та й спеців в свїх регіонах кожен депутат держав і платив би.
Dolinny
| |
|
| | | Бабай | Дата: Середа, 19-Серп-2009, 14:26 | Повідомлення # 126 |
| Quote (mikhail) коли наші народні обранці та карівники держави будуть лікуватись в Україні, Якщо вони почнуть лікуватися в Україні - то повиздихають, як мухи після дихлофосу .
| |
|
| | | grigori37 | Дата: Середа, 19-Серп-2009, 14:52 | Повідомлення # 127 |
Повідомлення: 533
| Шановний пане Бабаю, чи вас возом зачепили, чи щось укусило? Завжди були здержаним, а тут розійшлися. Бажаю Вам бути здоровим без медицини. Бережіть себе.
Radcenko
| |
|
| | | Бабай | Дата: Середа, 19-Серп-2009, 15:36 | Повідомлення # 128 |
| Quote (grigori37) Шановний пане Бабаю, чи вас возом зачепили, чи щось укусило? Завжди були здержаним, а тут розійшлися. Розумієте, пане grigori37, була прихворіла дружина, і довелося ближче поспілкуватися з нашою медициною. Наші "дохтура" не можуть навіть прочитати кардіограму ні безплатно, ні за гроші. Чи тями нема, чи чого іншого не вистачає. І це ті, що людей лікують. Хто їх до лікарні пустив ? І таке на кожному кроці ! Довелося піднімати знайомих в Полтаві. Там все вирішили. А то хоч подихай. Як сам про себе не подбаєш - ніхто не подбає. Матір в лікарню поклали, так поки я не приїхав, і не купив капельниці та ліки, то ніхто пів дня нічого не робив, чекали. А якби я був десь далеко ? Нехай помира ? Наша медицина - пародія на медицину. ------------------------------------------------------------------- На Украине продолжается забастовка врачей. Есть уже первые результаты - смертность снизилась на 20%.
| |
|
| | | РК-86 | Дата: Неділля, 06-Вер-2009, 23:06 | Повідомлення # 129 |
| Quote (Бабай) Пане РК-86, а Ви намагайтесь не розкачувати амплітуду, Я про об"єктивні закономірності. А Ви про що? Майте терпіння знайти, дослідити і зробити ВЛАСНІ висновки.  Додано (06-Вер-2009, 23:06) ---------------------------------------------
Quote (ДЯДЬКО) Народ зараз вигрібає з аптек аналгіни-цитрамони, так, про всяк випадок... Саме так і виникає дифіцит... Коли в аптеці відсутня ацетилсаліцилова кислота (аспірин), то таку аптеку закривати не потрібно. Головного аптекаря підвісити за наявні гениталії - так. І якщо це ще і державна аптека - то і міністра поряд. Посилання на період консервації і заготовок (і підвищений попит, пов"язаний з цим) нагадує анекдот про зиму, яка прийшла неочікованою...
| |
|
| | | Бабай | Дата: П'ятниця, 11-Вер-2009, 17:25 | Повідомлення # 130 |
| Quote (РК-86) Я про об"єктивні закономірності. А Ви про що? А в нас всі закономірності об"єктивні... Люди, і навіть дітки маленькі гинуть від такого лікування . Це що, не об"єктивно ? Замість ліків в аптеках продають крейду в таблетках,- це теж не об"єктивно ? Таких закономірностей на кожному кроці повно. А особливо в медицині. Успіхи медицини: від багатьох хвороб люди не помирають, а лише мучаться.
| |
|
| | | РК-86 | Дата: Середа, 30-Вер-2009, 20:45 | Повідомлення # 131 |
| Quote (Бабай) Якщо вони почнуть лікуватися в Україні - то повиздихають, як мухи після дихлофосу . Хай і повиздихають. Не будуть наші податкові гроші сплачувати не у власній державі. (Перекликається з занепадом і інфляційними явищами).
| |
|
| | | Бабай | Дата: Четвер, 01-Жов-2009, 10:34 | Повідомлення # 132 |
| Quote (РК-86) Хай і повиздихають. Так вони це теж розуміють, тому й лікуються за бугром. Інстинкт самозбереження працює .
| |
|
| | | РК-86 | Дата: Неділля, 04-Жов-2009, 01:51 | Повідомлення # 133 |
| Бабай, А давайте подивимось на нашу медицину ще і ось так. Хтось з послідовників Ескулапа (задовго-задовго до н.е.) казав: "В лікувані є троє - болячка, лікар і хворий. В залежності хто і з ким буде - такий і результат лікування." Хай це довільний переклад, але від цого основна думка про зцілення не зникає. Настрій хворого, який в решті решт наважився відвідати лікаря в наших умовах, викликає вторинне захворювання. Бо хворий вже впевнений наперед в тому, що він один проти хвороби і лікаря. А вони вдвох ще й проти його власного худенького гамана. Будемо вимирати, дітися нікуди. Це стосується всих вікових категорій. Від неякісної вакцинації в пологовому будинку, до неякісного догляду за хворим пізніше. Загляньте, десь учора, в одній з тем Форуму, я робив спробу переконати Вас у тому, що ми маємо таки право...
Повідомлення овідредагував РК-86 - Неділля, 04-Жов-2009, 01:56 | |
|
| | | Бабай | Дата: Неділля, 04-Жов-2009, 11:32 | Повідомлення # 134 |
| Quote (РК-86) Будемо вимирати, дітися нікуди. Це стосується всих вікових категорій. Навіть і не мрійте ! Не діждетесь ...
| |
|
| | | РК-86 | Дата: Понеділок, 05-Жов-2009, 22:54 | Повідомлення # 135 |
| Quote (Бабай) Навіть і не мрійте ! Не діждетесь ... Права на життя? Та з останніх сил глотку гризтиму. Хай убойні тварини не пручаються.Додано (05-Жов-2009, 22:54) --------------------------------------------- А у Вас мабуть порційне дихання. За узгодженням сторін. Дай Вам Боже не дожити до кризисної ситуації. Між сторонами. Та і мій прогноз і веселий і тяжкий. Недоіснуєте...
| |
|
|
|