ЛохвицяВівторок, 12-Гр-2017, 09:39
ЛОХВИЦЯ
Вітаю Вас Гость | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Модератор форуму: Stepan, Бабай, Obers 
Форум міста Лохвиця » Дозвілля » Кухня » М"ясо ("Рублені котлети" , дуже смічні)
М"ясо
Lanau2516Дата: Понеділок, 01-Бер-2010, 17:01 | Сообщение # 1
Рядовий
Группа: Пользователи
Сообщений: 13
Награды: 0
Репутация: 2
Статус: Offline
"Рублені котлети"
Інгридієнти:

Свинина не дуже жирна 700 гр
Яйця 2 шт
Білий хліб 200 гр
Цибуля 1 шт
Молоко 200 гр
Зелень - 1 невеликий пучок ( петрушка, укроп)
Спеції та сіль за смаком
Спосіб приготування:М"ясо свинини порізати на стейки, відбити, потім порізати на кубики діаметром 0,5 см на 0,5см
окремо в глибокій тарілці розмочити шматок хліба чи батону у молоці, розім"яти його добре руками, додати хліб до м"яса, додати 2 яйця, дуже дрібно нарізану зелень та цибулю, посолити поперчити, додати спеції за смаком ( мелений духм"яний перець, мускатний горіх, коріандр мелений і т.д.) гарно вимішати і залишити хвилин на 40-60. Потім зформувати котлети, обкачати в паніровочних сухарях або муці і підсмажити до золотистого кольору. Викласти в ємність для тушкуванняі довести до готовності в попередньо розігрітій духовці 5 хвилин ( 200 градусів)
Смачного!
Ще мої рецепти можна знайти тут
http://sentcha.at.ua/forum/9
Прикрепления: 7380172.jpg(95Kb)


Сообщение отредактировал Lanau2516 - Понеділок, 01-Бер-2010, 17:02
 
Lanau2516Дата: Понеділок, 01-Бер-2010, 17:06 | Сообщение # 2
Рядовий
Группа: Пользователи
Сообщений: 13
Награды: 0
Репутация: 2
Статус: Offline
Гов"ядина в горщику
Інгридієнти:
Гов"ядина 1 кг
Цибуля 4 шт
Сметана 250 гр
Олія 30 гр
Сіль, перець
Гірчиця 10 гр
Мука 10 гр
Спосіб приготування:
Гарно промите мя"со порізати на шматочки 2см*на 2см, викласти в попередньо змазаний олією керамічний горщик ( в мене опішнянський з товстими стінками горщик на 2 літра).Порізати напівкільцями цибулю, додати також в горщик і змішати з м"ясом, поставити в розігріту духову, і тушкувати 2 години. Через даі години в горщик додати сметанний соус: 1 ч.л. муки, 1 ч. л. гірчиці, сіль, перець гарно премшати і додати сметану, ще раз гарно перемішати, залити в горщик і тушкуввати ще 30-40 хвилин.
М"со буде дуже ніжним та соковитим, смачного!
Прикрепления: 4313775.jpg(96Kb)
 
romeo15121512Дата: Неділля, 25-Гр-2016, 20:58 | Сообщение # 3
Майор
Группа: Пользователи
Сообщений: 67
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Купили новый духовой шкаф Pyramida F 60 TMR, теперь каждый день запекаю мясо или пиццу пеку. С пиццей все просто. Основа для пиццы из супермаркета, далее все ложу, что душе угодно. Ставлю на 10 мин в духовку и вуаля минимум затрат времени и закуска выходного дня готова!
 
БабайДата: Четвер, 02-Лют-2017, 18:15 | Сообщение # 4
Генераліссімус
Группа: Модераторы
Сообщений: 3895
Награды: 5
Репутация: 1
Статус: Offline
Ще одна реформа, і м"ясо ми будем бачити лише на малюнках

Умное выражение лица, еще не признак ума !
цитата из фильма.
 
tarasova87Дата: П'ятниця, 14-Кв-2017, 15:55 | Сообщение # 5
Рядовий
Группа: Пользователи
Сообщений: 15
Награды: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
Котлетки зачетные! Пробовала однажды такие, но сама не делала.
 
fatimashkaДата: Вівторок, 27-Чер-2017, 11:03 | Сообщение # 6
Рядовий
Группа: Пользователи
Сообщений: 5
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Ммм, классные рецепты, спасибо!
 
Форум міста Лохвиця » Дозвілля » Кухня » М"ясо ("Рублені котлети" , дуже смічні)
Сторінка 1 з 11
Пошук:

Copyright Лохвиця © 2017