М"ясо - Форум міста Лохвиця
-
ЛохвицяНеділля, 11-Гр-2016, 05:07
ЛОХВИЦЯ
Вітаю Вас Гость | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Модератор форуму: Stepan, Бабай, Obers 
Форум міста Лохвиця » Дозвілля » Кухня » М"ясо ("Рублені котлети" , дуже смічні)
М"ясо
Lanau2516Дата: Понеділок, 01-Бер-2010, 17:01 | Сообщение # 1
Рядовий
Группа: Пользователи
Сообщений: 13
Награды: 0
Репутация: 2
Статус: Offline
"Рублені котлети"
Інгридієнти:

Свинина не дуже жирна 700 гр
Яйця 2 шт
Білий хліб 200 гр
Цибуля 1 шт
Молоко 200 гр
Зелень - 1 невеликий пучок ( петрушка, укроп)
Спеції та сіль за смаком
Спосіб приготування:М"ясо свинини порізати на стейки, відбити, потім порізати на кубики діаметром 0,5 см на 0,5см
окремо в глибокій тарілці розмочити шматок хліба чи батону у молоці, розім"яти його добре руками, додати хліб до м"яса, додати 2 яйця, дуже дрібно нарізану зелень та цибулю, посолити поперчити, додати спеції за смаком ( мелений духм"яний перець, мускатний горіх, коріандр мелений і т.д.) гарно вимішати і залишити хвилин на 40-60. Потім зформувати котлети, обкачати в паніровочних сухарях або муці і підсмажити до золотистого кольору. Викласти в ємність для тушкуванняі довести до готовності в попередньо розігрітій духовці 5 хвилин ( 200 градусів)
Смачного!
Ще мої рецепти можна знайти тут
http://sentcha.at.ua/forum/9
Прикрепления: 7380172.jpg(95Kb)


Сообщение отредактировал Lanau2516 - Понеділок, 01-Бер-2010, 17:02
 
Lanau2516Дата: Понеділок, 01-Бер-2010, 17:06 | Сообщение # 2
Рядовий
Группа: Пользователи
Сообщений: 13
Награды: 0
Репутация: 2
Статус: Offline
Гов"ядина в горщику
Інгридієнти:
Гов"ядина 1 кг
Цибуля 4 шт
Сметана 250 гр
Олія 30 гр
Сіль, перець
Гірчиця 10 гр
Мука 10 гр
Спосіб приготування:
Гарно промите мя"со порізати на шматочки 2см*на 2см, викласти в попередньо змазаний олією керамічний горщик ( в мене опішнянський з товстими стінками горщик на 2 літра).Порізати напівкільцями цибулю, додати також в горщик і змішати з м"ясом, поставити в розігріту духову, і тушкувати 2 години. Через даі години в горщик додати сметанний соус: 1 ч.л. муки, 1 ч. л. гірчиці, сіль, перець гарно премшати і додати сметану, ще раз гарно перемішати, залити в горщик і тушкуввати ще 30-40 хвилин.
М"со буде дуже ніжним та соковитим, смачного!
Прикрепления: 4313775.jpg(96Kb)
 
Форум міста Лохвиця » Дозвілля » Кухня » М"ясо ("Рублені котлети" , дуже смічні)
Сторінка 1 з 11
Пошук:

Copyright Лохвиця © 2016