На сегодняшний день самый дешевый магазин ХРерт (Эксперт) недалеко от "Аркадии" или Медухи... А вообще лучше покупать не в Лохвице - много наценивают - жадные все
Ну це якщо на "ти" з компом, то мона десь поїхати, щось вибрати. А тоді з кожним глюком їздити в Харків або Київ. Я свій перший комп брав у Лохвиці і не жалкую, що переплатив: по- перше всім треба десь заробляти, а по-друге - проблеми вирішувались не довго.
Вся жизнь - игра! Задумана хреново, но графика обалденная!
Це відноситься не тільки до компів... А ти доплюсуй, якщо їхать кудись, витрати на дорогу, можливі заморочки в перевезенні( я наприклад їздить не дуже полюбляю), і з гарантією те ж саме, якщо "вдруг шось"; а якщо ще власне авто - глянь ціни на пальне...
А вообще-то вибор є завжди. І всюди свої плюси і мінуси... Вам вирішувати чи переплачувати чи ні....
Все предопределено, но свобода выбора дана..." раби Акива
ivanovic, На хорошем компе переплачивать 2 и больше тысячи - это не сравнится даже з дорогой... А вообще в Киеве например можно купить и по тем же ценам что и Лохвице... А вот если знать где брать - это в любом случае выгодно... А если там (в Киеве) кто то есть - это решается автобусной передачей...
ivanovic, Как хочешь так и называй... Я реально сказал о ценах и как их можно снизить, а ты сразу о рекламе заговорил - я не кричал тут чтоб у меня покупали, да и не занимаюсь я этим!
Я тоже считаю, что в Лохвице что-либо покупать - себя обворовывать. Во-первых продавцы (в любом магазине) очень слабо ориентируются в железе, его реальной производительности и перспективности, вследствии чего везут сюда откровенно слабый товар, плюс с офигенной торговой наценкой. Не так давно нужно было взять недорогую, но производительную карту на сумму до 350 грн, зашел в один из магазинов - лежит GeForce 8500GT от Asus - карта шлак, но цена меня поразила 570 грн. За такое дерьмо жалко и 200, потому как карточка очень медленная. Я знаю что за 570 грн в Киеве есть: 1. Radeon 2600XT 256Mb GDDR3 - 400-500 грн 2. Radeon X1950Gt 256 Mb 256bit - 500-600 грн 3. GeForce 7600Gt 256Mb 128bit - 300 грн 4. Radeon X1650XT 256Mb 128 bit - 300 грн ну или на худой конец Radeon 2600Pro 256 Mb GDDR3 - 320-350 грн Любая из этих посадит 8500 в лужу, при том те что подороже - двух- или трехкратно. При том, что в Киеве эта 8500 стоит 300-350 от силы. Делайте выводы. Хотя таких магазинов много везде, но сдесь они все такие. Если хочешь купить что-то по настоящему производительное или купить по меньшей цене, то диагноз - Киев. Дело в том, что киевские цены на многую комплектуху, благодаря серому импорту - много ниже, чем в Москве, да и новинки появляются пораньше.
Хочеш нового - купуй де сподобається, в Лохвиці різниця між магазинами не така й велика буде. Хочеш нового але дешевше - їдь на столицю, радіоринок "Караваєві дачі" або по прайс-листах прикинь (фірм багато), але тоді по місту потрібно буде покататися. Та ще й можливий варіант що в прайсові наявність є, а в магазині вже давно немає. Ще існує варіант - на любителя, купити потрібну тобі річ з рук (але в перевіреної людини). І дешевше буде, і не обов`язково ця річ продається тому що вона зіпсована. Та й про випробувальний строк можна домовитись, протестувати, а як не сподобається - повернути.
Rimm не лякай людей, дехто ще на AGP шині досі працює, і задоволений. А ти про 8500 та ще й від Asus і такими негарними словами. З сучасних ігор 90% вона тягне, можливо не на максимальній якості, але ж і не на мінімумі. Запасу великого немає - це інша розмова, але по співвідношенню ціна-якість не самий гірший варіант. А те що в нашому селі деруть за неї три шкіри - це інша розмова.
ivanivic, сайт працює - задавай запитання, шукай, з часом кількість відвідувачів буде збільшуватися (я більше ніж впевнений) знайдеш що потрібно.
На даний момент шукаєш щось конкретне?
Збираня, налагодження, обслуговування та ремонт комп`ютерної техніки.
Якщо є свій власний літак - чому б і ні? Проте якщо мова йде про купівлю чогось досить дорогого та ще й не одного найменування, або хочеться вибрати і проконсультуватись з продавцем (який не просто продасть, а й зможе щось порекомендувати і описати певні характеристики) то й Києва буде досить.
Збираня, налагодження, обслуговування та ремонт комп`ютерної техніки.
Продам зовнішній (переносний) TV тюнер марки Сompro 2008 року випуску в комплекті з польскую антеною. На тюнер є гарантія. Ціна 500 грн. Звертатися за телефоном: 8067-56-18-701 або 8050-744-799-2
Моя внучка купила собі xo-ноут по інтернету. Принесли, а в нього западає клавіша. Довелося купувати новий вже в магазині. Не купуйте кота в мішку. попробуйте що воно таке перед тим як платити гроші.
Radcenko
Довелося користуватися досить довго Asus -проблем не було ніяких. Останні три роки користуюсь TOSHIBA - наріканнь немає .
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
Продам цифровий аудіоплеєр: 65000 кольорів, 1,5 дюймовий ЖК дисплей. Доступні функції: запис голосу, перегляд відеофайлів, зображень, записник тексту, FM тюнер, запис з FM станцыъ. Пам'ять 1гб. В наборі йдуть діск, наушники, USB кабель . Тел. 8067-56-18-701 8050-744-799-2
Доброе - это прекрасное в действии. Жан Жак Руссо
Добавлю своїх пару слів.... можна купити товар по інтернету... здається в Лубнах є точки "Автолюкса", чи "нічного експреса", товар привозять туди, а ти приїжаєш і забираєш туди.... сам купив чимало заліза таким чином.....
ноутбук 15,4 дюйма екран Acer 5220 проц- celeron 2ghz, память -1024mb, вінт - 80Gb, wi-fi, блютуз, картридер, іч-порт, DVD-RW, гарантія. дане повідомлення написане в центрі Лохвиці - а це означає, шо якщо хто придбає цю штуку - отримає інтернет "на шарка"
тел: дом 3-26-39, моб 8-095-59-068-58
... не вірю в силу Слова Я, а вірю в силу піз...лін страшних. Подерев’янський Лесь
Зак цей бук я хочу 3555 грн, (торг умісний) гарантія -12 міс. Бук з гіршими характеристиками коштує у лохвицьких магазинах 3999 грн. Якщо людина придбає його вона отримує можливість користуватись wi-fi інтернетом безкоштовно у центрі Лохвиці (Корал, на лавочках, частково на ринку) так як токо тут є покриття. Звичайно доки не сяде батарея. Чи може краще кожного місяця платити укртелекому - по 60 грн і закачувати пісню годинами.
... не вірю в силу Слова Я, а вірю в силу піз...лін страшних. Подерев’янський Лесь
Пропоную Pentium® 4 2.4GHz socket 478 б/в +кулер 100 грн тел 8-095-59-068-58 або 3-26-39