куплю материнку під Інтеловський s478 бажано АТХ. тел: 3-26-39, 8-095-59-068-58
... не вірю в силу Слова Я, а вірю в силу піз...лін страшних. Подерев’янський Лесь
13.11.2008 г. США штрафует LG на 400 млн. дол. США Министерство юстиции США оштрафует производителей ЖК-панелей за нарушение закона о конкуренции, сообщает The New York Times. Компаниям LG Display, Sharp и Chunghwa Picture Tubes придется выплатить 585 миллионов долларов штрафа за вступление сговор для предотвращения падения цен на рынке ЖК-панелей. Сговор производителей ЖК-панелей повлиял на бизнес многих производителей электроники, в частности, на Apple, Dell и Motorola. LG Display, Sharp и Chunghwa Picture Tubes признали свою вину. Основную часть штрафа - 400 миллионов долларов - выплатит LG Display. Sharp выплатит 120 миллионов долларов, Chunghwa Picture Tubes - 65 миллионов долларов. Несмотря на сговор, ЖК-панели постоянно дешевеют. Так, по данным компании iSuppli, за последние полгода стоимость 15,4-дюймового ЖК-экрана для ноутбука сократилась с 97 до 63 долларов, 32-дюймовые ЖК-панели для телевизоров подешевели за этот же период почти на сто долларов.
По материалам www.nytimes.com
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
krasik68, Залізо робоче, бу, без власних добавок. Антену зробити думаю, допоможуть. Логін і пароль? Чи побачу я Вас у зоні прямої видимості?
Я не боюсь умереть. Просто противно присутсвовать при этом...
Повідомлення овідредагував РК-86 - Четвер, 08-Січ-2009, 21:46
На сьогоднішній день вважаю кращими ноутбуки Dell і НР. АSUS не рекомендую виходячи з власного досвіду. В мене склалося враження, що ця фірма підбирає комплектуючі з обмеженим строком служби. Тільки щоб відходили гарантію, і не більше. На моєму ASUSі через 2.2 роки полетів привід, матриця, та відпаялися від перегріву контакти процесора. Невдала конфігурація циклу вентиляції вимагає через 2 роки чистки від пилу (з повною розбіркою).
Що стосується місця покупки, то,теоретично, я вважав би кращою покупку через Інтернет з доставкою автолюксом(недорого), але не знаю як там з фінальною оплатою(не зв'язувався). (Можливо Webmoney з строковим паролем). Що стосується гарантії виробника, то в Україні це фількина грамота. Взагалі то вона є, але все це настільки довго і нудно, що, в більшості випадків, краще ремонтувати за гроші.
фірма підбирає комплектуючі з обмеженим строком служби
Я незнаю як можна, хочаб теоритично зробити мікросхему з обмеженим сроком служби, але я зустрічався з таким "еффектом гарантії", - тільки гарантія закінчується і комп "загинається".