ЛохвицяП'ятниця, 24-Лис-2017, 10:23
ЛОХВИЦЯ
Вітаю Вас Гость | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 7 з 9«1256789»
Модератор форуму: Stepan, Бабай, Obers 
Форум міста Лохвиця » Технології » Залізо » Радіоаматорство (для тих хто вміє тримати паяльник у руці)
Радіоаматорство
clapsДата: Середа, 04-Бер-2015, 19:51 | Сообщение # 91
Полковник
Группа: Пользователи
Сообщений: 170
Награды: 2
Репутация: 2
Статус: Offline
Ніколи ще не доводилося мати справу з LCD TV, але за 19-ку, яка розміром зі звичайний монітор я взяв на ремонт. І як виявилося не даремно.
LG - світиться індекатор,  на дисплеї нічого немає, на пульт, кнопки немає реакції

виймаю БЖ

уважно оглянувши плату і провівши в інтернеті пів-робочого дня. вирішую міняти транзисторну збірку. Через тиждень оримав, замінив.

Збирав телік годину, пластик задубів. Поставив на "прогон" замість монітора на декілька днів. 

Тест пройшов і LG-шка повернулась на кухню в робочому стані.
Прикрепления: 6831665.jpg(100Kb) · 5620776.jpg(168Kb) · 3182991.jpg(132Kb) · 0346368.jpg(159Kb)


...серце людини обмірковує свій шлях, але Господь керує її ходою.
 
clapsДата: Неділля, 15-Лис-2015, 16:19 | Сообщение # 92
Полковник
Группа: Пользователи
Сообщений: 170
Награды: 2
Репутация: 2
Статус: Offline
Прийшов 9-ка планшет ASSISTANT - при включенні зависає на заставці android доки не "сяде" батарея. Я спробував зайти в меню Recovery щоб зробити HARD RESET, але не вийшло.


Відвідавши офіційний сайт виробника я знайшов прошивку та мануал. Нащастя роз'єм microUSB був у робочому стані і комп відразу виявив новий пристрій і почав ставити "дрова"


Запустивши утилітку для прошивки PhoenixSuit я спробував "зачепити" планшет, але компьютер чомусь не бачив планшет

лише на 125-тий раз напевно, вийшло прошити це китайське "лайно"

Прошивка пройшла успішно, сенсор працює коректно, Wi-Fi працює...


гарантій ніяких не давав, чомусь здається що "відвалилася" флеш память, де "лежить" прошивка...
Прикрепления: 0503589.jpg(193Kb) · 2887153.png(73Kb) · 1842874.jpg(28Kb) · 2448708.jpg(27Kb) · 5308665.jpg(204Kb)


...серце людини обмірковує свій шлях, але Господь керує її ходою.

Сообщение отредактировал claps - Неділля, 15-Лис-2015, 16:49
 
clapsДата: Неділля, 15-Лис-2015, 16:47 | Сообщение # 93
Полковник
Группа: Пользователи
Сообщений: 170
Награды: 2
Репутация: 2
Статус: Offline
Nokia X1-01 -погано працює мікрофон. Будем міняти -  це так званий "Експрес ремонт" протягом 1 години. 

Ставлю новий куплений в інтернет-магазині по-прайсу ORIGINAL

Збираю апарат, роблю тестовий дзвінок - шуми пропали,  але працює досить тихо, доводиться кричати щоб абонент добре чув.  Напевно "угрів" під час пайки. Ставлю ще один - теж саме. Шукаю на "кладовищі"  донора 

знайшов на платі Nokia 202 потрібний 

Провіряю - чутливість чудова, повертаю власнику.
Висновок - куплені мною нові мікрофони дешеві копії.
Прикрепления: 7822364.jpg(165Kb) · 3406527.jpg(185Kb) · 1026510.jpg(284Kb) · 5332067.jpg(203Kb)


...серце людини обмірковує свій шлях, але Господь керує її ходою.
 
AntripsДата: Середа, 03-Лют-2016, 15:09 | Сообщение # 94
Рядовий
Группа: Пользователи
Сообщений: 1
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Отличная тема ! А я пока только собираюсь себе новый смартфончик покупать. Присмотрела модельки Самсунговские. Потом почитала о телефонах Самсунг и только лишь убедилась в правильности своего выбора. Даже и не знаю, какой мне лучше взять. Все, как на подбор - хорошо. Не посоветуете что ? Заранее спасибо

Сообщение отредактировал Antrips - Понеділок, 08-Лют-2016, 11:58
 
clapsДата: П'ятниця, 18-Бер-2016, 18:32 | Сообщение # 95
Полковник
Группа: Пользователи
Сообщений: 170
Награды: 2
Репутация: 2
Статус: Offline
весь вечір відбрав у мене Lenovo S820, у якому я замінив LCD модуль, але нажаль мені він швидко повернувся з проблемою "незаряджаєтся". Я звичайно замінив конектор зярядки, підключив зарядне - індекатор зарядки батареї заморгав, світлодіод засвітився. минуло пів-години а батарея не заряджалася хоча на дисплеї  індикатор бігає. Підключивши до БЖ я побачив  відсутній струм зарядки на амперметрі.

Колега підніс мені весь нижній модуль з шлейфом, але підкинувши його ситуація не змінилася. Оглянув системну плату - ідеальна. На одному з каналів Ютубу переглянув відеоролик під назвою "Ложная зарядка". Майстер вирішив проблему замінивши контролер зарядки. Скачав схему S820.

У нас це маленька "стекляшка" FAN5405. Вирішив прогріти - можливо немає контакту.
телефон був ударений.

Але і це на дало результату - індекація заряду є а батарея не заряджаєтся.
Погугливши виявилося, що подібний контролер встановлений в Lenovo A516, але у мене небуло такого "донора".
Власниця телефона принесла мені з АЛЛО робочу як її завірили плату.

Нова плата навіть не стартонула, лише у ПК відображалась як MTK USB port.
Випаяв з неї FAN5405 і встановив на рідну плату. Нарешті з'явилось так потрібне "потребление"


Прийшовши наступного дня з радістю побачив, що батерея повністю заряджена.
оце такий ремонт. Пів-року тому була аналогічна ситуація у смартфоні Fly, де я замінив конектор зарядки, але бетерея не брала заряд. Так і віддав без ремонту - порадив купити "жабку".
Прикрепления: 6517959.jpg(122Kb) · 4584000.jpg(42Kb) · 8394996.jpg(258Kb) · 0565007.jpg(237Kb) · 3734958.jpg(129Kb)


...серце людини обмірковує свій шлях, але Господь керує її ходою.

Сообщение отредактировал claps - П'ятниця, 18-Бер-2016, 19:05
 
tolik286Дата: Понеділок, 21-Бер-2016, 16:15 | Сообщение # 96
Генерал-лейтенант
Группа: Пользователи
Сообщений: 648
Награды: 3
Репутация: 5
Статус: Offline


Клієнт поскаржився що не вмикається комп, відремонтували, зробили виносну кнопку Вкл.
Прикрепления: 3149915.jpg(94Kb)
 
ObersДата: Понеділок, 21-Бер-2016, 18:04 | Сообщение # 97
Генераліссімус
Группа: Модераторы
Сообщений: 2907
Награды: 10
Репутация: 5
Статус: Offline
tolik286, це він трошки поплавився чи від дизайнерського ательє фасончик? ))

 
tolik286Дата: Понеділок, 21-Бер-2016, 18:16 | Сообщение # 98
Генерал-лейтенант
Группа: Пользователи
Сообщений: 648
Награды: 3
Репутация: 5
Статус: Offline
Obers, Біля нагрівача стояв.
 
vdowenckooxanaДата: Понеділок, 27-Чер-2016, 11:17 | Сообщение # 99
Рядовий
Группа: Пользователи
Сообщений: 3
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
А можно прошить новый телефон? Или новым это не незачем? Сейчас выбираю на сайте http://technoportal.ua/mobile.html в пределах 7 тыс. Надеюсь за такие деньги можно найти достойный аппарат.
 
clapsДата: Понеділок, 22-Серп-2016, 14:56 | Сообщение # 100
Полковник
Группа: Пользователи
Сообщений: 170
Награды: 2
Репутация: 2
Статус: Offline
Ранок розпочав з ремонта "моргалика" -  Samsung E2110 - перегружаєтся на заставці доки не посаде  батарейку

мій Z3X BOX відразу "зачепився" і я почав шукати прошивку - E2210XEIL1

Прошивка пройшла успішно. Якби завжди так. Але ці телефони вже майже не приносять.
Прикрепления: 3470008.jpg(51Kb) · 4222964.jpg(51Kb) · 8912793.jpg(79Kb)


...серце людини обмірковує свій шлях, але Господь керує її ходою.

Сообщение отредактировал claps - Понеділок, 22-Серп-2016, 14:58
 
clapsДата: Четвер, 01-Вер-2016, 16:34 | Сообщение # 101
Полковник
Группа: Пользователи
Сообщений: 170
Награды: 2
Репутация: 2
Статус: Offline
планшет Lenovo A3300 пише  -  "вставте SIM". Розібрав - стандартна ситуація, пошкоджений SIM-конектор. Випаюю, - всі контактні площадки на місці, знайшов потрібний конектор   на Аукро  за 6о грн .

Вже думав звмовлять, але тут знайшов альтернативу, що підходить від деяких модель Nokia. Хоча і зовні і відрізняются.   http://www.gsmforum.ru/threads....o-A3300
потрібний знайшов у сусідній майстерні (БУНКЕР - під КОДАКОМ). З лівого боку на фото - оригінальний випаяний з планшета. 

Запаяв.

Перевірив тестером контекти - наче все в нормі. Збираємо.

Все ГУТ. Можна повертати клієнту.
Прикрепления: 5060975.jpg(42Kb) · 8132817.jpg(66Kb) · 6141737.jpg(54Kb) · 2428482.jpg(44Kb)


...серце людини обмірковує свій шлях, але Господь керує її ходою.

Сообщение отредактировал claps - Четвер, 01-Вер-2016, 19:34
 
clapsДата: Четвер, 01-Вер-2016, 19:29 | Сообщение # 102
Полковник
Группа: Пользователи
Сообщений: 170
Награды: 2
Репутация: 2
Статус: Offline
хочу поділитися вдалим результатом прошивки телефона SONY.
моделька ST17i "Висить" на заставці.

Скачав прошивку та флешер, але щоб воно робило на ХP треба встановити JAVA ...

запустив флешер вибрав прошивку ...

але ПК небаче аппарат, прийшлось вручну ставить і тикать "носом" драйвера, хоча в інструкції все повинно йти автоматом..
засвітився зелений діодик на телефоні - за інструкцією це телефон перейшов у "прошивочний режим" Все добре - завівся зробимо контрольний дзвінок і можна вважати шо аппарат відремонтовано.
Прикрепления: 6624978.jpg(32Kb) · 7930185.jpg(37Kb) · 9491988.jpg(40Kb) · 6828426.jpg(39Kb) · 3217051.jpg(45Kb)


...серце людини обмірковує свій шлях, але Господь керує її ходою.

Сообщение отредактировал claps - Четвер, 01-Вер-2016, 19:31
 
clapsДата: Субота, 19-Лис-2016, 13:30 | Сообщение # 103
Полковник
Группа: Пользователи
Сообщений: 170
Награды: 2
Репутация: 2
Статус: Offline
Nokia LIMIA 635 після падіння шуми у мікрофоні - не можливо розмовляти.

Розібрав - при огляді плати відутній компонент як раз поряд з мікрофоном.

скачав схему - відсутня деталь варистор, який припаяний на масу і неможе впливати на роботу мікрофона, а слугує захистом шини від статики наскільки мені відомо.

Випав мікрофон, продзвонив - одна з шин від самого мікрофона до ємності C2169 не дзвонится,обрив у внутрішніх слоях плати.

Під мікроскопом кидаю перемички  мікрофон зафіксував на двохсторонній скоч, перевірка показала що все працює.

мікрофон зафіксував на двохсторонній скоч, перевірка показала що все прац Чекаю тепер власника , який між іншим вдома ріже гусей - Осінь.
Прикрепления: 7793784.jpg(28Kb) · 0353560.jpg(195Kb) · 2345728.jpg(20Kb) · 5675357.jpg(26Kb) · 6842322.jpg(29Kb)


...серце людини обмірковує свій шлях, але Господь керує її ходою.

Сообщение отредактировал claps - Субота, 19-Лис-2016, 13:33
 
LeontyДата: Четвер, 24-Лис-2016, 21:39 | Сообщение # 104
Рядовий
Группа: Пользователи
Сообщений: 1
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Підкажіть, хто знає.
Потрібен діністор ДВ3 - занадто дешевий, аби через мережу замовляти.
Ще може хто підкаже: чи є у Лохвиці/на Заводі постачальники компонентів?
Дякую
Надішліть на: leonty@meta.ua
 
clapsДата: Субота, 26-Лис-2016, 13:57 | Сообщение # 105
Полковник
Группа: Пользователи
Сообщений: 170
Награды: 2
Репутация: 2
Статус: Offline
Цитата Leonty ()
чи є у Лохвиці/на Заводі постачальники компонентів?   -
 немає і нажаль не буде, нерентабельно . Я також змушений все купляти в інтернгет-магазинах. Наприклад вчора необхідна мені деталь коштує 26 грн , а мінімальний заказ 150 грн + доставка лише Новою поштою. Звісно це все потрібно закладати в ціну ремонта.

P.S. можливо я помиляюся, але здаєтся  діністор ДВ3 стоїть в сучасних баластах для люмінісцентних ламп.


...серце людини обмірковує свій шлях, але Господь керує її ходою.

Сообщение отредактировал claps - Субота, 26-Лис-2016, 13:59
 
Форум міста Лохвиця » Технології » Залізо » Радіоаматорство (для тих хто вміє тримати паяльник у руці)
Сторінка 7 з 9«1256789»
Пошук:

Copyright Лохвиця © 2017