Предупреждение в описании радиолюбительской конструкции: "Хотя конструкция и является самодельной, ее стопроцентная надежность не может гарантироваться, поскольку в ее состав входят готовые детали, изготовленные профессионалами".
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
Реанімував на вихідних старненький, невідомо ким відданий, блочок до ПК ATX 250W "китайчик" - замінив всі конденсатри електроліти, допаяв SATA роз'єми, замінив кулер.
Є підсилювач Радіотехніка з колонками. Чі можливо його адаптувати до виходу з компа?
Листопад "... в каждом из нас живут ангел и демон,и голоса их порй неразличимы". "Ангел же заставляет нас размышлять о наших поступках, и ему иногда нужны чьи-нибудь уста,чтобы высказатся."
ну тепер роздрукую наклейку і в розділ оголошення - продам потужний БП 600W, тільки нада ще дроти для 6-pin РСI-E допаять!!
... не вірю в силу Слова Я, а вірю в силу піз...лін страшних. Подерев’янський Лесь
- з індікаторами, - це гут, (красіво) але нужно, щоб була можливість їх вимикати бо буде акум садити, (правда у діодів там "потребление" мінімальне, але якщо тиждень з лісу не вилазити..) подобе муз-устройство бачив у Сенчі на турзльоті, але там акм на 12В від UPS-а був з усілком у міцному деревяному ящику, дінаміки з обох сторон - автомобільні широкополосні, MP3- ховався у нішу ящика і закривався, до ящика була "присобачений" ремінь, щоб носити на плечі, динамики закриті міцною сіткою мені демонстрували міцність такої конструкції кидали ящик - і він продовжував грати безсмертний Сектор Газа.
... не вірю в силу Слова Я, а вірю в силу піз...лін страшних. Подерев’янський Лесь
там в середині стоїть tda1554 fm модулятор і дві ан 6884 на них іде пітаніє токо з транса 5v ще кульлєр работа од зарядного акум запитує токо усілок і модулятор (можна брать як 9v так і 12v схема позволя в мене дома стоїть моя перша колонка в ній стоїть тоже транс 20v і усілок од поігроватєля на пластінках дінамік був спалений хотів поставить лєвий не вийшло то я той перемотав цей усілок прочніший акум залазе в середину
мій варіант похідної акустики, тоді коли я її робив, ще не було у продажу так званих "колонок під флешку" з якими "шаряться" зараз по вулиці малолетки, в основі МС Ка2209 від SAMSUNG - 2-х канальний УНЧ потужністю 0,65 Вт на канал, але я обрав мостову схему приблизно 1,2 Вт получилось при 6В пітанія. чим ще цікаво так це шо вроді вона працює при напрузі від 2 до 9в, щоб звук був "чистіший" на входлі пасивний фільтр НЧ і ВЧ класичної схеми - регулюється підсроєчними R. осьо Схеми на 2 варіанти включення ка2209 (мій 2-й мостовий варіант) а оце відома всім схема фільтра частот (реально кращий звук получається і цу без всяких мікрух ) нгагрузкой служе широкополосний советский динамік 3ГДШ на 4Ом від легендарного магнітофона "СКІФ", (шоб пальцем непродирявили закритий каркасом з матерії.) вигляд на монтажну плату з фільтром і УНЧ (плата печатна травилась в хлорному залізі - зараз-би такою херньой незанімався а тоді...) живлять сістему звичайеі сольві батареї зєнанні послідовно, щоб було 6 В - працює це чудо вже 7 років, на кожні травневі "каші" і "вилазки", та щорічні копання-саджання картоплі
не спішіть шановні викидати вашу мишку, якщо вона перестала працювати -як хотів зробити мій друг. Діагноз - Світить, а не біга. Миша всім відомого бренда SVEN. Вскривши нутрощі виявлено обрив по шині даних - залишилось лише перепояти проводи. Для цього стає в пригоді паяльничок на 25Вт. 20- хвилин мініатюрної роботи і ми економемо гривень 45 і миша знову в строю !!! Незабуваємо прибором провірити пайку на наявність КЗ, бо в кращому випадку миша "не розпознається" Wіндой, в гіршому випадку вам прийдеться придбати USB - контроллер.
Я так і непойняв чого на платку йде 5 проводків, а розєм USB має чотири контакти?
подобе муз-устройство бачив у Сенчі на турзльоті, але там акм на 12В від UPS-а був з усілком у міцному деревяному ящику, дінаміки з обох сторон - автомобільні широкополосні, MP3- ховався у нішу ящика і закривався, до ящика була "присобачений" ремінь, щоб носити на плечі, динамики закриті міцною сіткою мені демонстрували міцність такої конструкції кидали ящик - і він продовжував грати безсмертний Сектор Газа.
Эт мой ящик с 200 вроде 6-го года. С авиационной фанеры, около 3-х метров плинтуса, гермета, поролона и более полсотни саморезов. Там внутри TDA1562, батарейка 12V12A и два 4-х омных бумажных динамика включённых последовательно. Щас хочу туда усилитель класа D всунуть чтоб КПД был повыше, и может быть MP3 плеер на CORTEX-M3 сварганить. На даный момент эта шарманка у Сани Говорухы, но акум увы не вечный.
Повідомлення овідредагував grechko - Середа, 24-Серп-2011, 16:17
сьгодні вночі нарешті замінив електроліти у своєму усілку 1990 року н. : БЖ - заміна "рідних" 2000мкФ 50В на 4700мкф. (ціна у Лохвиці 13,5 за шт). Це тіпа якісні CapXon - зустрічав їх на материнках. темброблок, корекція, і "предварительний УНЧ" - 5-100 мкф 25 В . (50коп- 1 грн). Кондери на 4700 значно менші ніж рідні на 2000мкф ,мені довелося бігти в кіоск і купити супер клей, інакше незнаю як їх мона надійно зафіксувати. Завтра проведем тест - нагрузкой будуть 120Вт китайські колоночки. 50 Советских Вт проти 120 china Wt.
Плата темброблока, сині - нові. А це фотка БЖ - хотів поставити по 10000мкф але вони досить дорогі.