Не працює комп`ютер? Перша допомога. - Сторінка 4 - Форум міста Лохвиця
-
ЛохвицяСубота, 10-Гр-2016, 17:38
ЛОХВИЦЯ
Вітаю Вас Гость | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 4 з 5«12345»
Модератор форуму: Stepan, Бабай, Obers 
Форум міста Лохвиця » Технології » Програми » Не працює комп`ютер? Перша допомога. (Що потрібно зробити в першу чергу при відмові системи.)
Не працює комп`ютер? Перша допомога.
tolik286Дата: П'ятниця, 26-Лют-2010, 00:01 | Сообщение # 46
Генерал-лейтенант
Группа: Пользователи
Сообщений: 648
Награды: 3
Репутация: 5
Статус: Offline
Quote (Почемучка)
А по першому скажи комп не вмикається (взагалі не стартує) чи не завантажується зупиняючись на певній стадії?

Взагалі не стартує, не вмикається БЖ.
 
ОлександрДата: Неділля, 28-Лют-2010, 03:49 | Сообщение # 47
Рядовий
Группа: Пользователи
Сообщений: 9
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
(...Перехідник безпосередньо з IDE на SATA. До речі останній можна придбати навіть у Лохвиці, хоча ціна самі розумієте.)

Не така вже й висока - 85 грн.

 
valeraДата: П'ятниця, 05-Бер-2010, 12:20 | Сообщение # 48
Сержант
Группа: Пользователи
Сообщений: 29
Награды: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
ох, Лохвицькі ціни ..... lol
 
ОлександрДата: П'ятниця, 05-Бер-2010, 14:49 | Сообщение # 49
Рядовий
Группа: Пользователи
Сообщений: 9
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Quote (valera)
ох, Лохвицькі ціни .....

Ось київські:

Прикрепления: 9766112.jpg(38Kb)
 
tolik286Дата: Субота, 06-Бер-2010, 11:02 | Сообщение # 50
Генерал-лейтенант
Группа: Пользователи
Сообщений: 648
Награды: 3
Репутация: 5
Статус: Offline
Вчора уграв материнку, міняв проц і куллер S775. Наслідки мікротріщина в районі цоколя. Причиною вважаю поєднання хренової материнки -яка виготовлена з неякісних китайських хімікатів (якщо зрівняти з інтеловською "білої" зборки - матеріали дуже різняться) і пропрацювала вже два роки (зміна фізичних якостей матеріалу від часу, "висихання" текстоліту(?)) та боксового куллера, конструктори якого вперто працюють над погіршенням дизайну,
останній писк моди [img]http://img.alibaba.com/img/product/27/50/46/26/275046266.jpg?1263456000000[/img]
надзвичайно жорстке, суцільно-пластикове кріплення яке натягує материнку як грузин хохлушку.

P.S. Цей меседж - намагання заспокоїти самого себе, а то остьвся неприемний осад на душі.

 
clapsДата: Вівторок, 16-Бер-2010, 12:45 | Сообщение # 51
Полковник
Группа: Пользователи
Сообщений: 155
Награды: 2
Репутация: 2
Статус: Offline
Питання, - чи буде працювати "машина" без збоїв у майбутнбому - з БП 400W FrimeCOM, якщо стоїть 9800GT Gren (без додаткового живлення) і Athlon X2 5200+

...серце людини обмірковує свій шлях, але Господь керує її ходою.
 
SergijДата: П'ятниця, 18-Бер-2011, 17:32 | Сообщение # 52
Рядовий
Группа: Пользователи
Сообщений: 3
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Хай! цікава у Вас тема. Підкажіть і мені.

Комп. Атлон 3000 64 хп,
При загрузьці вінди тмяніє екран і все висне. При перестановці вінди загружається нормально, все ставиться і працює до перезагрузки, або нового включення.
Міняв оперативку одну 512 одну 1024 і рако і боком. Міняв відео. і 256 і 64 і 4 на пісі слот, раритет гордость, все одно безтолку. Ставив винду на "e" диск, те саме.
Думаю монітор помінять на кабелі не має однієї ніжки. монітор ЛЖ 17 БФ. , але ж біос працює нормально. Підкажіть

 
clapsДата: Субота, 19-Бер-2011, 21:06 | Сообщение # 53
Полковник
Группа: Пользователи
Сообщений: 155
Награды: 2
Репутация: 2
Статус: Offline
А блок живлення пробував замінити ?

...серце людини обмірковує свій шлях, але Господь керує її ходою.
 
tolik286Дата: Неділля, 20-Бер-2011, 13:59 | Сообщение # 54
Генерал-лейтенант
Группа: Пользователи
Сообщений: 648
Награды: 3
Репутация: 5
Статус: Offline
Quote (Sergij)
Хай! цікава у Вас тема. Підкажіть і мені.

Сам собі й відповів. Мабуть вінда при загрузці не можить адекватно протестувать монік ізза зломаної ноги на розємі.
Quote (claps)
А блок живлення пробував замінити ?

Все може бути, але чогось вспомнив билину з радянських часів
Хозяїн:
- Ну що відремонтував телік?
Телемайстер:
- Пилюку на лампах витер - не допомогло.
- Треба везти телік в обласну телемайстерню.
 
SergijДата: Понеділок, 21-Бер-2011, 11:29 | Сообщение # 55
Рядовий
Группа: Пользователи
Сообщений: 3
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
міняв монітор, те саме. То якась чортовщина Ставлю вінду з нуля все робить. перезагружається робить. Все ок. Постоїть трохи включать, а на тобі болт. Мати више криши. Тут два варіанта, або я здурію, або він заробить. Наклювується варіант з топором... Спасьть "Челавеки". Одна деталь, при переустановці вінди не стають дрова на видео, може в них... При загрузьці тьмяний, не яркий екран загрузки вінди і полоска мовчиьт, повний висяк.
 
ПочемучкаДата: Понеділок, 21-Бер-2011, 19:20 | Сообщение # 56
Сержант
Группа: Пользователи
Сообщений: 29
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
По-перше: який Windows ставиш? Якщо збірка - можливо встановлюеш автоматично кривий драйвер, спробуй встановити чистий Windows без драйверів ні на що.
По-друге: перевір жорсткий диск на наявність битих секторів (наприклад програмою Victoria 3.5.2). Відсотків 70 проблем через це.
По-третє: я гадаю монітор не винний, до того ж його можеш як під`єднувати так і від`єднувати на ввімкненому системному блоці (це так просто до речі)
Ну і взагалі причин може бути ще декілька, наприклад оскільки комп наскільки я зрозумів давній подивись чи немає "вагітних" конденсаторів на материнській платі.

Додано (21-Бер-2011, 18:20)
---------------------------------------------
Мало не забув, перегрів центрального процесору (теж як варіант), допомагає заміна термопасти під радіатором.


Збираня, налагодження, обслуговування та ремонт комп`ютерної техніки.
 
SergijДата: Вівторок, 22-Бер-2011, 16:19 | Сообщение # 57
Рядовий
Группа: Пользователи
Сообщений: 3
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Дякую. Є один "вагітний"... Але чесно більше схиляюся до поганих дров із "Звіра". На 64 мб відео дров не ставить взагалі, На 4 мб. якісь ставить, але wy выдео Р-СІ (пісіайне, чи як там правильно). Спробую поставити голу вінду, Питання із того самого дистрибутіва що користуюсь (на іншому компютері і 2-х ноутбуках працює), без дров можна поставить?
 
rootДата: Середа, 23-Бер-2011, 12:27 | Сообщение # 58
Адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 464
Награды: 4
Репутация: 16
Статус: Offline
Quote (Sergij)
схиляюся до поганих дров із "Звіра"

Всілякого роду збірки з інтернету - ЗЛО, Чистий Windows скачаний з сайту MS + дрова з офіційного сайту виробника заліза запорука нормальної роботи ОС.

Quote (Sergij)
Є один "вагітний"

Звідси можуть і рости ноги Вашої проблеми...


 
clapsДата: Понеділок, 14-Лис-2011, 11:51 | Сообщение # 59
Полковник
Группа: Пользователи
Сообщений: 155
Награды: 2
Репутация: 2
Статус: Offline
Quote (root)
Всілякого роду збірки з інтернету - ЗЛО, Чистий Windows скачаний з сайту MS + дрова з офіційного сайту виробника заліза запорука нормальної роботи ОС. Quote (Sergij)

мені один товариш розповів, що в нього WinZver DVD працює вже 2 роки без збоїв.


...серце людини обмірковує свій шлях, але Господь керує її ходою.
 
rootДата: Понеділок, 14-Лис-2011, 13:14 | Сообщение # 60
Адмін
Группа: Администраторы
Сообщений: 464
Награды: 4
Репутация: 16
Статус: Offline
як в анекдоті:
Дзвінок в сервісну службу Майкрософта:
-Доброго дня.
-Доброго дня. В мене вже 2 роки працює без жодного глюку Windows Vista. Підкажіть що я роблю не так? smile


 
Форум міста Лохвиця » Технології » Програми » Не працює комп`ютер? Перша допомога. (Що потрібно зробити в першу чергу при відмові системи.)
Сторінка 4 з 5«12345»
Пошук:

Copyright Лохвиця © 2016