Сам собі й відповів. Мабуть вінда при загрузці не можить адекватно протестувать монік ізза зломаної ноги на розємі.
Quote (claps)
А блок живлення пробував замінити ?
Все може бути, але чогось вспомнив билину з радянських часів Хозяїн: - Ну що відремонтував телік? Телемайстер: - Пилюку на лампах витер - не допомогло. - Треба везти телік в обласну телемайстерню.
міняв монітор, те саме. То якась чортовщина Ставлю вінду з нуля все робить. перезагружається робить. Все ок. Постоїть трохи включать, а на тобі болт. Мати више криши. Тут два варіанта, або я здурію, або він заробить. Наклювується варіант з топором... Спасьть "Челавеки". Одна деталь, при переустановці вінди не стають дрова на видео, може в них... При загрузьці тьмяний, не яркий екран загрузки вінди і полоска мовчиьт, повний висяк.
По-перше: який Windows ставиш? Якщо збірка - можливо встановлюеш автоматично кривий драйвер, спробуй встановити чистий Windows без драйверів ні на що. По-друге: перевір жорсткий диск на наявність битих секторів (наприклад програмою Victoria 3.5.2). Відсотків 70 проблем через це. По-третє: я гадаю монітор не винний, до того ж його можеш як під`єднувати так і від`єднувати на ввімкненому системному блоці (це так просто до речі) Ну і взагалі причин може бути ще декілька, наприклад оскільки комп наскільки я зрозумів давній подивись чи немає "вагітних" конденсаторів на материнській платі.
Додано (21-Бер-2011, 18:20) --------------------------------------------- Мало не забув, перегрів центрального процесору (теж як варіант), допомагає заміна термопасти під радіатором.
Збираня, налагодження, обслуговування та ремонт комп`ютерної техніки.
Дякую. Є один "вагітний"... Але чесно більше схиляюся до поганих дров із "Звіра". На 64 мб відео дров не ставить взагалі, На 4 мб. якісь ставить, але wy выдео Р-СІ (пісіайне, чи як там правильно). Спробую поставити голу вінду, Питання із того самого дистрибутіва що користуюсь (на іншому компютері і 2-х ноутбуках працює), без дров можна поставить?
Всілякого роду збірки з інтернету - ЗЛО, Чистий Windows скачаний з сайту MS + дрова з офіційного сайту виробника заліза запорука нормальної роботи ОС. Quote (Sergij)
мені один товариш розповів, що в нього WinZver DVD працює вже 2 роки без збоїв.
... не вірю в силу Слова Я, а вірю в силу піз...лін страшних. Подерев’янський Лесь
як в анекдоті: Дзвінок в сервісну службу Майкрософта: -Доброго дня. -Доброго дня. В мене вже 2 роки працює без жодного глюку Windows Vista. Підкажіть що я роблю не так?
мені один товариш розповів, що в нього WinZver DVD працює вже 2 роки без збоїв.
Якщо комп не вмикати то і 10 років "пропрацює". WinZver DVD вигодний тільки для продавців компів, швидка установка і демонстрація роботи компа. Мое ІМХО по ОС - мелкософт ставить закладки для своїх спецслужб і її трудно використать рядовим кульцхакерам, товаріщ "WinZver" ставить ще й свої які доступні багатьом + багато косяків. Любий взлом софта стоє грошей, на Вашу думку яка йому вигода розповсюджувати безкоштовно софт?
- Але, это служба технической поддержки? - Да. - Как бы нам поиметь вашего специалиста? - Вы уже начали это делать!
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.