Форум міста Лохвиця
П'ятниця, 10-Лют-2012, 15:40
Лохвиця
Вітаю Вас Гость | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 2 з 3«123»
Модератор форуму: Stepan, Бабай 
Форум міста Лохвиця » Технології » Програми » Не працює комп`ютер? Перша допомога. (Що потрібно зробити в першу чергу при відмові системи.)
Не працює комп`ютер? Перша допомога.
tolik286Дата: Неділля, 07-Лют-2010, 22:57 | Повідомлення # 31
Група: Пользователи
Повідомлення: 529
Репутація: 5  ±
Замечания:  ±
Нагороди: 3
Quote (Yanushevich)
бомж из Кемерова Леонид Коновалов

Ну, мабуть у мене з ним багато чого спільного. Він, це доказ того що серед бомжів і алкашів теж є ЛЮДИ.
І гарний піджак з краваткою не доказ таланту.

Повідомлення овідредагував tolik286 - Неділля, 07-Лют-2010, 23:00
ПочемучкаДата: Вівторок, 09-Лют-2010, 19:24 | Повідомлення # 32
Повідомлення: 29
Репутація: 0  ±
Нагороди: 0
Щодо Samsung-ів сказати чогось поганого не можу, працюють надійно, як до речі і решта вищевказаних жорстких дисків, хоча як то кажуть в будь якій сім`ї не без потвори. Проте саме в них є один (на мій погляд) недолік - важко піддаються відновленню битих кластерів, в деяких випадках не піддаються взагалі. Я розумію - придбати новий і забути про проблеми. Але зараз час скрутний, купівельна спроможність впала, до того ж повернути до життя - справа принципова.
Однак тема створювалась саме для вирішення проблем і повернення працездатності встановленому обладнанню, а не спонуканню до найкоротшого шляху - придбанню нового. І що в кого встановлено звісно ж цікаво, нехай працює якнайдовше на радість господаря, проте це не головне. Головне, що робити тому, хто потрапив у халепу. Не всі народилися з "мишою" в руках, дехто тільки опановує комп`ютер, і кожне "зависання" чи виліт у синій екран - як ніж в серце. Тож запрошую до співпраці, чекаю розумних і дієвих порад. А обговорювати обладнання гадаю можна не одну годину і до спільної думки так і не дійти. Тільки бажано робити це не в даній темі.

Збираня, налагодження, обслуговування та ремонт комп`ютерної техніки.
tolik286Дата: П'ятниця, 12-Лют-2010, 15:47 | Повідомлення # 33
Почемучка, Який "бюджетний" блок живлення посовітуєш. Якраз зібрався придбать, не знаю який вибрать.
ПочемучкаДата: Субота, 13-Лют-2010, 08:14 | Повідомлення # 34
Якщо дуже бюджетний - то 450W Codegen (реальних 350-360W будеш мати), ціна близько 150 грн. Трішки кращий 360W Microlab, ціна на 100 гривен більша. Для домашнього ПК (один жорсткий диск, один оптичний привід, відеокарта не дуже енергоємка), повинно вистачити навіть першого. Але чомусь мені здається ти це і сам знаєш.

tolik286Дата: Субота, 13-Лют-2010, 09:06 | Повідомлення # 35
Мене цікавить відношення ціна/якість, тому що
Quote (ivanovic)
А з мого досвіду саме блок живлення - на першому місці. Кількість замінених мною материнських плат, дисководів і жорстких дисків десь пропорційно однакова - а блоків живлення вже ніде складати.
хотілось би знать які бренди в першості по відмовах. Так би мовити - статистику з власного досвіду форумчан.
SPICILISTДата: Субота, 13-Лют-2010, 17:36 | Повідомлення # 36
Повідомлення: 78
Репутація: 2  ±
Нагороди: 2
Не бери колорсит,ну и гембёрд нежелательно...

Меня не интересует мнение людей,разбирающихся в данном вопросе.Меня инересует мнение людей что-либо сделавших по данному вопросу!
ПочемучкаДата: Неділля, 14-Лют-2010, 09:36 | Повідомлення # 37
Стрибок напруги може вивести з ладу практично будь-який, тому звісно ж краще використовувати блок безперервного живлення. Які мені подобаються (ціна-якість) - написав. А стосовно гори непрацюючих, то 90% підлягають ремонту. Якщо Quote не знає куди їх подіти - нехай викине або подарує, наприклад мені smile , буду вдячний.

clapsДата: Вівторок, 16-Лют-2010, 11:00 | Повідомлення # 38
Повідомлення: 91
Репутація: 1  ±
Досить часто використовую FrimeCom 400W 3 кулером 80мм (так написано), а бо DELUX 400W,3 кулером 120мм - ціна в роздріб близько 200 грн, для повного буджету ставлю Gembird 330W, близько 150 грн

Додано (16-Лют-2010, 12:00)
---------------------------------------------
За 2 роки лише один користувач звернув на БП увагу, довелося поствавити СoolerMaster 460W , (сам таким користуюсь) правдаи ціна "кусається" близько 500 грн, Всі інші звертають увагу на зовнішній вигляд корпусу.
Microlab вроді відрацьовують сої гроші повністю - нелюблю, бо перший раз як придбав - "полетів" на 1 день після збірки машини, довелось бігти в найближчу, контору і купляти дорогущий Термалтейк, (чи як там), Правда він того вартий.

... не вірю в силу Слова Я, а вірю в силу піз...лін страшних.
Подерев’янський Лесь
tolik286Дата: Вівторок, 16-Лют-2010, 18:57 | Повідомлення # 39
Сьгодні згоріла материнка, в прямому розумінні. Тепер мабуть, прийделься мінять комплект - материнка+проц+пам"ять.
Приєднання: 3442275.jpg(259Kb)
ПочемучкаДата: Вівторок, 16-Лют-2010, 21:23 | Повідомлення # 40
Гарне фото... А чий комп? Цікаво що кажуть господарі, чому і як це трапилось. Щось "підключили" по USB?

SPICILISTДата: Вівторок, 16-Лют-2010, 22:12 | Повідомлення # 41
Quote (tolik286)
Сьгодні згоріла материнка, в прямому розумінні.

"Маму" надо?В таких случаях обычно горит только она - уже неоднократно такое было...
Штук 5 таких валяется...

Меня не интересует мнение людей,разбирающихся в данном вопросе.Меня инересует мнение людей что-либо сделавших по данному вопросу!

Повідомлення овідредагував SPICILIST - Вівторок, 16-Лют-2010, 22:17
ZARAZAДата: Вівторок, 16-Лют-2010, 22:39 | Повідомлення # 42
Повідомлення: 163
"Маму" надо?В таких случаях обычно горит только она - уже неоднократно такое было...
Штук 5 таких валяется..
. SPICILIST, а , що треба всим 5-яти штукам робити,щоб таке сталося?

Повідомлення овідредагував ZARAZA - Вівторок, 16-Лют-2010, 22:41
SPICILISTДата: Вівторок, 16-Лют-2010, 23:03 | Повідомлення # 43
Quote (ZARAZA)
SPICILIST, а , що треба всим 5-яти штукам робити,щоб таке сталося?

А хрен его знает... Не спрашивал...
Поменял,да и все...

ZARAZAДата: Вівторок, 16-Лют-2010, 23:13 | Повідомлення # 44
Повідомлення: 163
SPICILIST :Ясно,що непонятно! дякую за детальне пояснення.

Повідомлення овідредагував ZARAZA - Вівторок, 16-Лют-2010, 23:16
SPICILISTДата: Вівторок, 16-Лют-2010, 23:32 | Повідомлення # 45
Quote (ZARAZA)
SPICILIST :Ясно,що непонятно! дякую за детальне пояснення.

"Заходи,если что..."
Приєднання: 9255321.gif(17Kb)

aboubyrДата: Середа, 17-Лют-2010, 18:25 | Повідомлення # 46
Повідомлення: 392
Репутація: 4  ±
Дайте пораду. З вінчестером проблеми.Хочу замінити на інший. В моєму підключення IDE , анинішні більш потужніші через SATASch. Яким чином можна вийти з даного положення.

Листопад
"... в каждом из нас живут ангел и демон,и голоса их порй неразличимы".
"Ангел же заставляет нас размышлять о наших поступках, и ему иногда нужны чьи-нибудь уста,чтобы высказатся."
tolik286Дата: Середа, 17-Лют-2010, 20:01 | Повідомлення # 47
Quote (Почемучка)
А чий комп? Цікаво що кажуть господарі, чому і як це трапилось. Щось "підключили" по USB?

Комп підприємства, а що підключали ніхто ж нерозповість, мовчать як партизани, по іншим данним - заряджали мобільник через USB.
Quote (SPICILIST)
Маму" надо?

Який сенс брать у когось б/у маму з підсохшими конденсаторами? Бо на материнки такого класу якісні деталі не ставляться, вона ж вже років чотири як не випускається.

Додано (17-Лют-2010, 21:01)
---------------------------------------------

Quote (tolik286)
З вінчестером проблеми.Хочу замінити на інший.

Вам треба не вінчестер, а системний блок мінять.ІМХО
ПочемучкаДата: Середа, 17-Лют-2010, 23:10 | Повідомлення # 48
Для підключення SATA жорсткого диску на "стару" материнську плату існує декілька варіантів: плата що становиться в PCI роз`єм і має інтерфейс SATA або перехідник безпосередньо з IDE на SATA. До речі останній можна придбати навіть у Лохвиці, хоча ціна самі розумієте. Ще є варіант універсального адаптера, що підключається на USB-порт (можна підключити як старі IDE 3,5`` (звичайні), так і старі IDE 2,5 `` (ноутбуки) і звичайно ж SATA. Проте в постійному режимі працює не досить жваво, більше підходить для перенесення інформації.

aboubyrДата: Четвер, 18-Лют-2010, 06:43 | Повідомлення # 49
Повідомлення: 392
Репутація: 4  ±
Дякую за розяснення.

Листопад
"... в каждом из нас живут ангел и демон,и голоса их порй неразличимы".
"Ангел же заставляет нас размышлять о наших поступках, и ему иногда нужны чьи-нибудь уста,чтобы высказатся."
SPICILISTДата: П'ятниця, 19-Лют-2010, 22:58 | Повідомлення # 50
Quote (tolik286)
Який сенс брать у когось б/у маму з підсохшими конденсаторами?

А поменять на новые чё - не судьба?

tolik286Дата: Четвер, 25-Лют-2010, 16:24 | Повідомлення # 51
Комп з материнкою Asus P5B-VM замучив. Приблизно двічі на місяць регулярно не вмикається. Вмикається тільки після витягування батарейки і збросу біоса. БІОС переписував на новіші весії, міняв настройки - нічого не допомага.
-----------------
Друга проблема - комп інколи без видимої причини вимикається і почина повторну загрузку системи. БП-Codegen 300w, проц не гарячий, в мережі скачків напруги нема, підкючений через UPS. Материнка - WinFast 6100K8MB.
ПочемучкаДата: Четвер, 25-Лют-2010, 21:54 | Повідомлення # 52
По другому питанню - перегрівання відеоадаптера (наприклад) або збій роботи оперативної пам`яті. В будь-якому випадку відключи автоматичне перезавантаження при збої системи, повинен з`явитися синій екран подивись який код помилки.
А по першому скажи комп не вмикається (взагалі не стартує) чи не завантажується зупиняючись на певній стадії?

tolik286Дата: Четвер, 25-Лют-2010, 22:01 | Повідомлення # 53
Quote (Почемучка)
А по першому скажи комп не вмикається (взагалі не стартує) чи не завантажується зупиняючись на певній стадії?

Взагалі не стартує, не вмикається БЖ.
ОлександрДата: Неділля, 28-Лют-2010, 01:49 | Повідомлення # 54
Повідомлення: 9
(...Перехідник безпосередньо з IDE на SATA. До речі останній можна придбати навіть у Лохвиці, хоча ціна самі розумієте.)

Не така вже й висока - 85 грн.

valeraДата: П'ятниця, 05-Бер-2010, 10:20 | Повідомлення # 55
Повідомлення: 27
ох, Лохвицькі ціни ..... lol
ОлександрДата: П'ятниця, 05-Бер-2010, 12:49 | Повідомлення # 56
Повідомлення: 9
Quote (valera)
ох, Лохвицькі ціни .....

Ось київські:

Приєднання: 9766112.jpg(38Kb)
tolik286Дата: Субота, 06-Бер-2010, 09:02 | Повідомлення # 57
Вчора уграв материнку, міняв проц і куллер S775. Наслідки мікротріщина в районі цоколя. Причиною вважаю поєднання хренової материнки -яка виготовлена з неякісних китайських хімікатів (якщо зрівняти з інтеловською "білої" зборки - матеріали дуже різняться) і пропрацювала вже два роки (зміна фізичних якостей матеріалу від часу, "висихання" текстоліту(?)) та боксового куллера, конструктори якого вперто працюють над погіршенням дизайну,
останній писк моди [img]http://img.alibaba.com/img/product/27/50/46/26/275046266.jpg?1263456000000[/img]
надзвичайно жорстке, суцільно-пластикове кріплення яке натягує материнку як грузин хохлушку.

P.S. Цей меседж - намагання заспокоїти самого себе, а то остьвся неприемний осад на душі.

clapsДата: Вівторок, 16-Бер-2010, 10:45 | Повідомлення # 58
Питання, - чи буде працювати "машина" без збоїв у майбутнбому - з БП 400W FrimeCOM, якщо стоїть 9800GT Gren (без додаткового живлення) і Athlon X2 5200+

Подерев’янський Лесь
SergijДата: П'ятниця, 18-Бер-2011, 15:32 | Повідомлення # 59
Повідомлення: 3
Хай! цікава у Вас тема. Підкажіть і мені.

Комп. Атлон 3000 64 хп,
При загрузьці вінди тмяніє екран і все висне. При перестановці вінди загружається нормально, все ставиться і працює до перезагрузки, або нового включення.
Міняв оперативку одну 512 одну 1024 і рако і боком. Міняв відео. і 256 і 64 і 4 на пісі слот, раритет гордость, все одно безтолку. Ставив винду на "e" диск, те саме.
Думаю монітор помінять на кабелі не має однієї ніжки. монітор ЛЖ 17 БФ. , але ж біос працює нормально. Підкажіть

clapsДата: Субота, 19-Бер-2011, 19:06 | Повідомлення # 60
А блок живлення пробував замінити ?

Подерев’янський Лесь
Форум міста Лохвиця » Технології » Програми » Не працює комп`ютер? Перша допомога. (Що потрібно зробити в першу чергу при відмові системи.)
Сторінка 2 з 3«123»
Пошук:
Нова відповідь
Ім'я:
Текст повідомлення:
Опції повідомлення:
Код безпеки:

Copyright Лохвиця © 2012Створити сайт безкоштовно