На шельфе Черного моря нашли газ, которого Украине хватит на 1,5 тысячи лет Немецкие и украинские ученые нашли в украинской экономической зоне Черного моря залежи газогидратов, которыми можно обеспечить Украину энергией на протяжении 1,5 тысячи лет. Об этом сообщил завотделом радиационной и химической биологии Института биологии южных морей доктор биологических наук Сергей Гулин. Он был в составе команды украинских и немецких ученых, которые делали исследования залежей на дне Черного моря. Деталі тут ! Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
Бабай, Та підніметься зразу, після виборів. Ну, як завжди... Ми ж з вами не УкрГаз і не УкрЕнерго. Навідь укладені угоди між споживачами (нами) і цими монстрами не передбачають нашого права на санкції при односторонній зміні тарифів. "Как дядя хочет - так и ....т"
[size=8]Нагавкав...
Я не боюсь умереть. Просто противно присутсвовать при этом...
На шельфе Черного моря нашли газ, которого Украине хватит на 1,5 тысячи лет
Прочитав -осмислив -але знаете ни.....я незігріло і на кишеню при оплаті легше нестало..... И для чого нам 1500 років -один хрін у 2012 дрова нам усім\\а в гробу як відомо опалення непотрібне
Украинцы, потребляющие в месяц электроэнергии более 150 кВт/ч, будут платить в два, а то и в три раза больше. Об этом пишет газета "Сегодня". Тариф на электроэнергию для населения повысится в 2 раза Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
ляка друге з чого ті потвори будуть стригти Буу wacko дЖеТи
Бюджет - це гроші призначені для людей. А чиновники, як відомо, за людей нікого крім себе не вважають ...
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
Національна комісія регулювання електроенергетики вирішила підвищити тарифи на електроенергію для населення, яке споживає щомісячно понад 150 кВт/год. на 30% з 1-го лютого.
13.01.2011 [ 13:35 ]
для населення, яке споживає щомісячно понад 150 кВт/год. на 30% з 1-го лютого.
Ці норми знову примінятимуться через дупу. Якщо в 1 будинку живе 1-2 чоловіка - це одна справа, А в 2 будинку 5 - 6 чоловік ? Лічильники стоять однакові, і норма однакова ?
Страшніше законів в нашій державі - це практика їх застосування !
Зараз поміряв напругу в мережі -195 вольт і так кожен вечір і це ще не зима. Накопив грошей на пральну машину і перем вручну бо при такі напрузі машине відмовляється працювать. Що робить Х.З.
Зараз поміряв напругу в мережі -195 вольт і так кожен вечір і це ще не зима. Накопив грошей на пральну машину і перем вручну бо при такі напрузі машине відмовляється працювать. Що робить Х.З.
- а шо немона якусь "хрень" поставити шоб напругу піднімала-опускала, чи при потужності машини "хрень" буде коштувати як сама машина.
... не вірю в силу Слова Я, а вірю в силу піз...лін страшних. Подерев’янський Лесь
Спробувати звернутися в РЕС. Якщо не відреагують, то другий раз доведеться йти з вилами ...
Нормальна "хрень" Що працює ,коштує від 4500 грн. до 7000 грн. ! На мою думку власники РЕСІВ ,якщо не можуть забезпечити стандартну напругу в 220 Вт , повинні кожного споживача , за власний рахунок , забезпечити такою "хренью". От і в мене нині працює один лише комп і телевізор , так телевізор із-за недостачі напруги в мережі відключивсь. Виходи з нас ,лохвичан ,беруть як за якісні послуги , а надають ... , чим відрізняються РЕСІВЦІ від базарної торговки з "фарцовими" вагами , обвішують на скіки совісті вистача. І до того ж ще й тарифи піднімають.
Написав заяву в РЕС з підписами багатьох мешканців. Був приємно здивований коли на другий день провели ще одну фазу (була всього одна на вулицю). Спасибі що швидко відреагували.
Подати до суду, САМОГО СПРАВЕДЛИВОГО В СВІТІ.
(Зібрати команду терпил і роз"яснити місцевому керівнику ЕНЕРГО у відсутність енерго свої проблеми) Я не боюсь умереть. Просто противно присутсвовать при этом...
2012 рік. Після довгих переговорів про ціну на газ Янукович погодився-таки приєднати Україну до Росії. Азаров: - Вітя, навіщо ти це зробив? - Розумієш, Коля, я хочу не просто посадити Юлю, а таки відправити її прямо в Сибір!
Можливо пізніше... (Фантастичне). До Вас настирливо "вламуються" представники РІЗНИХ єнергетичнмхх компаній. (Не менше трьох). З пропозиціями свого товару. Продумайте тенденції.
Зараз здають і продають те, що легше вкрасти. Ну як у "пацанів" після "смика". Найшли баригу, (у вигляді "шановних") який приймає на реалізацію все, що його гешефт вимагає. Все інше - в дамп.
Я не боюсь умереть. Просто противно присутсвовать при этом...
Повідомлення овідредагував РК-86 - Середа, 14-Гр-2011, 23:42