03 июля, 2009 в 08:10 За рулем разрешат выпить 50 грамм водки По сообщению начальника департамента ГАИ МВД Украины Сергея Коломийца, в настоящее время госавтоинспекция планирует установить допустимый уровень алкоголя в крови водителей на уровне 0,3 промилле. Другими словами, водителям будет позволено употребить немного спиртного прежде, чем садиться за руль. Для контроля за содержанием алкоголя в крови планируется введение в действие специальных измерительных устройств, которые будут измерять допустимый уровень алкоголя и не будут зависеть от "человеческого фактора". Как сообщили "ФЗ" в Министерстве охраны здоровья Украины (МОЗ), эквивалент 0,3 промилле алкоголя в крови равен двум бокалам пива (0,5 л), стакану красного не крепленого вина либо 50 грамм водки. В том же МОЗ отметили, что пик объянения водителя до 0,3 промилле будет приходиться через час после употребленного спиртного. Специалисты медицины высказываются категорически против введения новых правил, равно, как и многие водители, судя по опросам украинских телеканалов, не довольны инициативой ГАИ МВД.
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
Ви сміетесь чи просто прикалуетесь \які 50 гр.?Усім нам відомо що наш чоловік незахоче цим і в роті завонювать-а прийме як мінімум 250 гр.Так що безпечно себе можуть почувати тільки піонери -після 2-3 пляшок пива чи молодичка -що їде від подруги(і то не кожна).
Ви сміетесь чи просто прикалуетесь \які 50 гр.?Усім нам відомо що наш чоловік незахоче цим і в роті завонювать-а прийме як мінімум 250 гр.Так що безпечно себе можуть почувати тільки піонери -після 2-3 пляшок пива чи молодичка -що їде від подруги(і то не кожна).
Ну це, дивлячись, як хто вихований...
І про жінок також...
Я не боюсь умереть. Просто противно присутсвовать при этом...
Крупный чиновник, сбивший на своем авто двух человек на пешеходном переходе, спрашивает судью: - Какие последствия теперь будут? Судья: - Ну, тому, кто пробил головой лобовое стекло, дадим лет пять за нападение. А вот тому, кто отлетел в кусты, пожалуй, добавим еще года три за попытку скрыться с места происшествия. Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
Пане РК-86, Ви не зрозуміли. Це не анекдот. Це реалії нашого життя. На анекдот дійсно схоже, але це наша реальність. А сміятися чи плакати - самі вирішуйте.
Ні, не треба. Я ж їх наводив. Будьте увжніші на дорозі. П"яний дурень у формі і за кермом - реалія. Винні будуть тільки постраждалі. Навідь мертві. Приклади - приватно. Або з дозволу рідних. Ще живих.
Міліція - це ще не все, що потрібно для охорони порядку. Ще потрібен порядок в самій міліції.
Міліція - це ще не все, що потрібно для охорони порядку.
Ну тоді давайте кинемо заклик до братви. Там вдношення до порядності дещо інше. Може і підійде. Хоча часи "Старого знайомого" вже минули. Намагалися і намагаються, і будуть намагатися зсучити нас, в першу чергу. Не сьому владу, а наші мізки, пересічні. Що, на превиликий жаль, успішно і відбулося. Ну по принципу: Нет, нет, мы хотим сегодня. Или: Хапай сейчас. Або: "Умри первым, я - после". Жодна більш-менш розумна структура в суспільстві з подібними принципами не буде існувати в період історичний.
А янукович знову залітає до мого вуха з проповідями про закон і порядок. Що це? Де жавю, чи канал "Інтер". Ну, ось знову триндить про захист прав громадян... А за гоп-стоп з хазяїном так і не добазарився...
Додано (06-Жов-2009, 20:56) --------------------------------------------- Ні, відучили(ся) за базар відповідати... Знову ця мальвіна вякає. Де ж бабла на ящик нарубала?
Жодна більш-менш розумна структура в суспільстві з подібними принципами не буде існувати в період історичний.
Правосуддя ми не пам"ятаєм. Кривосуддя ми вже наїлися під зав"язку. Попереду залишилось тільки безрозсуддя, і самосуддя. Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
На жаль, я цього не застав. Можливо предки й пам"ятали ...
"Погані ви діти..."
Подуріли? Втратили пам"ять? Навчалися і свогоі чужого, так і не навчившись? А що взагалі у Вас є у пам"яті? На чиї ноги спираєтесь? На які? Власні? А очі теж запозичені? Як і чим сприймаєте оточення?
Давайте, розберіться... Вже потім про суд, право і правосуддя. Бо відсутній у нас спільний знаменник. Системи координат несумісні.
Які вже є. А Ви значить гарні ? Читаючи Ваші пости цього не скажеш ...
Украинских водителей начал ловить американский радар 06.10.2009 С сегодняшнего дня в Киевской области начинает работать новый лазерный измеритель скорости TruCAM. По заверению Госавтоинспекции - этот прибор полностью автоматический и лишен тех недостатков которые есть у "ВИЗИРя". В управлении ГАИ Киевской области говорят, что механизм защиты информации очень надежный - флешка, которая туда вставляется пломбируется пломбой, которая разрушается при вскрытии. После вскрытия карта с 16 000 фото опечатывается и сохраняется как доказательство. Прибор якобы получил все сертификаты и прошел проверки в соответствующих службах. Тут.
флешка, которая туда вставляется пломбируется пломбой, которая разрушается при вскрытии. После вскрытия карта с 16 000 фото опечатывается и сохраняется как доказательство.
Нагадать про подібне у касовому апараті? Всовують і висовують ЛЮДИ, не роботи. І в резултаті всовувуння і висовування виходить звісний зазадалегідь результат...
Це може у копів все о"к, у ментів - ні. Навіть дублювання флешки через кожні 15 сек. в процесі заповненя до декількох баз не вирішить питання про капкан для "крутих" ідіотів-учасників руху. Не з того боку у голову шпигає...
Не тільки можливо, але й ПОТРІБНО . Тільки хто ж в нас цим займеться ?
ну да, забыл дописать. я спросил как-то министра внутренних дел Грузии Вано Мерабишвили. о том, могут ли такие реформы быть в других странах Совка. он усмехнулся и ответил - а кто им позволит...
Дуже пророчі слова ...
Еще раз о грузинской полиции. См. видеоролик. И лица-то стали какие-то американские. http://olegpanfilov2.livejournal.com/1306366.html Уважаемые хохлы! Разорвите с советско-совковым прошлым и перестаньте сосать русскую сиську!
І розмовляють всі чомусь рідною мовою !!! І нічого в тому поганого не вбачають. А наші, навіть рідну мову не всі знають ... Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
Еще раз: там 5 лет назад уволили ВСЕХ совковых ментов и создали новую полицию:
а таки так\\Луценко теж себе в груди бив і запевняв що корупції немае ........немае????????? ви пане Yanushevich самі в Грузіїї були і спілкувались з їхніми поліціянтами???сильно сумніваюсь Якщо у нас хтось небере-він або хворий або святий\\а як нам усім відомо -*таких неберут в космонавты* і негодуйте нас своїми постами з сумнівних ресурсів....
Для порівняння потрібно з'їздити хоча б в Росію, росіяни, бідолахи, навіть в Україна не вимикають фари вдень, і випить бояться. Критикувати ДАІ чи закони потрібно, але у нас це ще м'яке покарання. А не хочеш давати гроші, не давай, хай буде по закону. Так в тому й справа, що і по закону не хочеться.
А ви помітили що за останній місяць в районі немае "чужих"ДАЇ-шників по чуткам хтось прикрутив гайки\\а то вже лізуть до нас з усії області-кому не лінь-і протоколів не пишуть -а тільки дай ============ закрутившому гайки -респект і уважуха!!!!