Кохання- це у деякій мірі спасіння... Непогано б було зараз, під час кризи, закохатися по самі вуха. Щоб у аморфному стані нічого не бачити і не чути...
Щоб у аморфному стані нічого не бачити і не чути...
В таком состоянии есть большой риск растратить свои последние сбережения...
Уважаемые хохлы! Разорвите с советско-совковым прошлым и перестаньте сосать русскую сиську!
Однако в жизни чаще бывает не так: тратят деньги на чужую женщину. У которой уже (или еще) имеется супруг.
Справедливое замечание. Ощющение опыта. Ну а разговор о самцах и самках, которые втюриваются сходу. Без ритуала ухажиания и пр. Без свадебных игр, если угодно. Цинично? Да. Ваши коментарии...
Я не боюсь умереть. Просто противно присутсвовать при этом...
Мне кажется, что любовь с первого взгляда - это что-то из прошлого. Из каких-то очень старых фильмов. Нынче люди более прагматичные. Нынче все всё знают с младенческого возраста о сексуальных отношениях.
Уважаемые хохлы! Разорвите с советско-совковым прошлым и перестаньте сосать русскую сиську!
Мне кажется, что любовь с первого взгляда - это что-то из прошлого. Из каких-то очень старых фильмов. Нынче люди более прагматичные. Нынче все всё знают с младенческого возраста о сексуальных отношениях.
Сушествует. И пусть гормоны с феромонами будут присыпаны толстим-толстым слоем разума, но не рассудительности.
Не думаю ,що така любов породження розуму.Похоті- так.
Листопад "... в каждом из нас живут ангел и демон,и голоса их порй неразличимы". "Ангел же заставляет нас размышлять о наших поступках, и ему иногда нужны чьи-нибудь уста,чтобы высказатся."
aboubyr, Я не про розсудливість, розрахунок, інше... Любов з першого погляду без мізків (розуму) в обох черепках називається злучкою...
Повідомлення овідредагував РК-86 - Середа, 21-Січ-2009, 20:17
Цікава думка. Та-ак . Прийдеться жорновами пошевелити.
Листопад "... в каждом из нас живут ангел и демон,и голоса их порй неразличимы". "Ангел же заставляет нас размышлять о наших поступках, и ему иногда нужны чьи-нибудь уста,чтобы высказатся."
Хлопці, оце добалакалися! Діти прочитають- реготати будуть... Тема називається "Кохання з першого погляду". Якщо ви про своє забули, бо вік відповідний, то це не означає, що молодь не закохується з першого погляду. А потім їх стосунки переростають у любов, повагу, де вже підключаються мізки. І причому тут тваринна термінологія?
Додано (26-Січ-2009, 16:40) --------------------------------------------- Був я трактористом Славився я цим Їздив я по лісі був чучуть дурним. Приглядів там дівку, познайомились, посадив на трактор Сіла біля мене почала співати.
Співала вона довго поки неохрипла.
Пригляділа білку став я біля неї. Бігала за нею поки не стомилась. Сіли ми на трактор і помчались далі ..... Якусь ірунду придумав, небуде з мене поета =)
Додано (26-Січ-2009, 16:41) --------------------------------------------- Сдаётся мне, джентльмены, это была... комедия.
Життя - гра. Задумана хреново, але графіка - шалена!
Любовь с первого взгляда - это что-то из индийских фильмов.
я не вірю в кохання з першого погляду, тому що перше враження про людину в більшості випадків хибне.
Життя - гра. Задумана хреново, але графіка - шалена!
..але кохання з першого погляду .......як свідчить досвід!!!!! - фата моргана, проснувся і говориш :,А що це було?" Світ нас оточуючий не лише матеріальний який ми сприймаємо очима , а й духовний. Його наповнення в житті відіграє набагато значимішу роль ніж тлінний образ .
Кохання з першого погляду - це не значить: *Кліп-кліп очима......Ооооо, гарна - кохаю її, а потім проснувся і говориш :А що це було?*. Це перше враження про людину. Інколи достатньо перших 5 хвилин, щоб зрозуміти, що це твоє.
.... достатньо перших 5 хвилин, щоб зрозуміти, що це твоє." Яка наївність . Почитай Т.Драйзера "Американська трагедія". До речі таких хвилин , до одружання, може бути n в N степені.
Я думаю тут треба уточнить: кохання з першого погляду (...з першого знаймства) може залишитися на все життя, і не обов'язково воно закінчиться відносинами чи одруженням. *До речі таких хвилин , до одруження, може бути n в N степені.* - не треба путать кохання з захопленням. Не всім дано навіть один раз за все життя по-справжньому кохати!