Самці нікого не кормлять. Самці лише оплодотворяють. А кормить вони не вміють, бо для цього треба пахать.
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
ну ви пацани і договорились......... Немає нічого більш нестійкого, ніж діалог двох жінок, оскільки він миттєво розпадається на два монологи
Життя - гра. Задумана хреново, але графіка - шалена!
Самці якщо я не помиляюсь, полюють і здобич приносять в нору соїй сімї. Чи не так у природі? Є звичайно навпаки тварини жіночої статі полюють, але це рідкість.
КОТЯТКО, Бабай, Давайте я подведу черту в Ващем обмене мнениями. 1. КОТЯТКО, Вам знакомо поведение в психофизиологическом плане самца homo, изучали ведь! Такие мы, так записано в генах. 2. Бабай, У самки homo высшей прерогативой является продолжение рода, при этом обеспечивать безопасность и комфорт ребенку и, соответсвеено, свою.
За чей счет это осуществляется - зависит от женщины. От ума женщины, ее рассудочности. Да Бабай, мы иногда (а может и всегда) этого не замечаем. Или делаем вид...
Я не боюсь умереть. Просто противно присутсвовать при этом...
Ти ба, ще є люди, яким потрібен слабенький вироджуючийся самець ? і яке ж від нього потомство ? Та ще й забезпечувати безпеку і комфорт для нього ... Не знаю - не знаю ...
Ти ба, ще є люди, яким потрібен слабенький вироджуючийся самець ? і яке ж від нього потомство ? Та ще й забезпечувати безпеку і комфорт для нього ... Не знаб - не знаю .
Вікова цензура і співввідношення чоловіків і жінок з кожним роком стає відчутніше не на користь чоловічої статі
Женщин можно сравнить только с цветами. Они стараются обратить на себя внимание как можно большего количества пчелок, и прожить жизнь рядом с каким-нибудь лопухом.
- О какой работе вы мечтаете? - Хотелось бы стать трутнем. Я бы перелетал от пчелки к пчелке...
вибчаюсь, як кажуть і тут Остапа понесло....... повертаюсь до основної теми.... Я нічого поганого в тому не бачу. То сама стара професія. але треба ії легалізувати, і звичайно оподаткувати..... Ти зайди в будь-який чат. Кожен другий жіночий ник - на продаж себе. Кожен другий чоловічий ник - виставляє свою платоспроможність. Адже там тисячі і тисячі
Життя - гра. Задумана хреново, але графіка - шалена!
Самых недоступных и неприступных девушек взламывают только очень злобные и упорные хакеры!