Уважаемый Бабай!!! 2 месяца назад взял землю под поместье Родовое. район Зеньковский, природа чудо, как у Вас. Только вот крайний месяц идет мне информация а лучше сам прочти: - метод Кошастого; - доктрина Кошастого; - Мухин "Наука управлять людьми" и многое другое попутно встретишь ты.
Шановні, ЕКОГАРМОНІЯ (Екопоселення, життя в гармонії з природою) на мою думку означає зовсім трохи не те. Ну, наприклад, думка про вміння прибирати за собою, послід. Не треба забувати про наші лінощі і забудькуватість. Насправді підтирати(ся) треба набагато більше ніж здається на перший погляд, враховуючи і спадок і неминучі прорахунки прийдешніх поколінь. Нам якісно предки вправляли мізки? Ми робили розумні вісновки? Ага, папаня, заполучи Чернобыль в обе жмени взамен твоих проповедей... Десь така дизгармонія...
Я не боюсь умереть. Просто противно присутсвовать при этом...
Уважаемый Бабай!!! 2 месяца назад взял землю под поместье Родовое. район Зеньковский, природа чудо, как у Вас. Только вот крайний месяц идет мне информация а лучше сам прочти: - метод Кошастого; - доктрина Кошастого; - Мухин "Наука управлять людьми" и многое другое попутно встретишь ты.
Так оце і ВІДПОВІДЬ.
Смальцю не є - не берись! Власне відчуття повинно бути присутнє. Підозрію, що навіть і часник, посаджений власноруч зараз, на власній ділянці, вродить незовсім в наступному році...
Летом проехал по всему южному побережью Финляндии - от Тампере до Турку. Также большой кусок по Швеции. Там сплошная экогармония и везде только экопоселения. Причем уже давно. Да и в остальной Европе примерно так же. Так о чем речь? Надо ли что-то выдумывать?
А ведь Финляндия находилась 120 лет вместе с Украиной в составе росс. империи...
Уважаемые хохлы! Разорвите с советско-совковым прошлым и перестаньте сосать русскую сиську!
Повідомлення овідредагував Yanushevich - П'ятниця, 16-Жов-2009, 12:22
Хочу бути вашою сусідкою, екопоселення вже планується чи все ще на етапі знайомства майбутніх поселенців? Якщо вже то де саме, яка природа, річка ліс, поле, болото, луг, що поряд є?
Lanau2516 Мир дому твоему прекрасная Богиня! Про поселенья спрашивала ты? Где создаются, где сотворяются, В зависимости от людей-творцов, Насколько мысль быстра и чисты помыслы. Например в Лохвицком районе в с. Шевченко, "Лохвицкий" подробно может описать Тот образ жизни, что создать он хочет. Еще возле Кукобовки, и в Глинске. В местах проблемы нет, Люди не готовы жить в гармонии с собой, с природой.
На німецьке Різдво гостював у Мюнхені. Ходив до онуки-студентки. Живе в "давньому" будинку в центрі міста, на другому поверсі. Трьохкімнатна квартира. в кожній кімнаті по одному студлентові (два хлопчики і дівчина). Кухня, ванна, кладова загальні. Якби ви бачили яка чистота? Все на місті, нічого лишнього і ні пилинки. Настояща екогармонія. До цого часу нудить як згадаю туалет в нашому студентському гуртожитку в Дніпропетровську... То може діло в генах? Може нам направити зусилля щоб обновити генофонд?
Radcenko
До цого часу нудить як згадаю туалет в нашому студентському гуртожитку в Дніпропетровську... То може діло в генах?
Есть хуже. На Кавказе и в Средней Азии туалеты - это горы говна и озёра мочи, и там это считается нормой. В Китае и в Индии справляют нужду в любом месте, не стесняясь никого.
Кстати, не замечали ли еще одно: в православно-постсоветском ареале молодые люди на улицах постоянно сплёвывают и харкают по сторонам. По всей ЕВРАЗИИ - плевки. Иной раз хочется спросить у этих молодых людей: вы больны? у вас нарушение слюноотделения? почему слюна течет?
Уважаемые хохлы! Разорвите с советско-совковым прошлым и перестаньте сосать русскую сиську!
Повідомлення овідредагував Yanushevich - Вівторок, 29-Гр-2009, 12:50
Гріх плювати на землю. По дохристиянським звичаям, Земля - це богиня мати. Плювки на землю прирівнювалися до плювка в лице Матері. За це карали ...
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
Якби ви бачили яка чистота? Все на місті, нічого лишнього і ні пилинки. Настояща екогармонія.
А може звичай не жити свинями? Вас же готували ще з совкового Дніпропетровська... Жити інакше. Не помічали? Позгадуйте...
Бабай, ЕКОГАРМОНІЯ (Екопоселення, життя в гармонії з природою) означає баланс в екосистемі. З мінімальною кількістю дестабілюзуючих факторів у вигляді паразитів безкришових. Інакше не виходить. Закон про збереження єнергії не дозволить. Інакше не виходить. Ну хоч в...я.
РК-86 Писака! Читать научишься когда? О том, что думать не умеешь видно.
Прочти сначала тему, Затем ответь на 3 вопроса: Что доброго несет та информация о чём ты хочешь написать? А жизнь в гармонии с природой тебя интересует? Что можешь дать ты Людям-Творцам прекрасного на Матушке-Земле? И если есть тебе о чём сказать по теме - говори, А нет - так лучше помолчи.
Ніяк не можу збагнути, що воно таке Екогармонія? Може це більш-меньш стабільна система, об*єднуюча рослинний і тваринний світ з кліматичними та іншими умовами? Зайці, лисиці, вовки та інші тварини теж знаходяться в якійсь гармонії з природою. У людей по іншому. Нам дано не тільки відбивати сточуюче середовище в своїй свідомості, а і усвідомлювати це, тобто нести відповідальність за свої діяння. Тут хто як розуміє, той так і діє. Із давна люди намагаються здержувати свої інстинкти з допомогою релігійних та суспільних законів і правил. В любій людській організаціїйній системі є свої правила поведінки, кожному відомо, що можна, а чого ні. Наприклад, колгосп - на мій погляд демократична система, голову обирали, уражай по трудодням ділили, жили по нормам марксистсько-ленінської ідеології, існувала якась гармонія з природою. Або монастир – свій устав (як і в колгоспі), ідеологія релігійна, теж гармония. Або Тевтонський орден – ідеологія католицька, правила рицарські, дисципліна і порядок німецькі, гармонія. Можна наводити ще багато такого типу систем і усі вони основуються на якійсь ідеології. Яка ж ідеологія мусить лежати в основі Екогармонії, акщо кожна людина має своє уявлення про гармонію? І ще одно. Із літератури і досвіду знаю, що той хто учився і працював у місті, в сільлькому господарстві працювати не буде, бо не звик до відальності перед тваринами і землею, тут гармонії чекати нічого. Хоча можуть бути винятки
Radcenko
Додано (06-Січ-2010, 20:12) --------------------------------------------- Не тільки амбіції, а і знання з досвідом. Дужий голос - не аргумент. А також трохи смальцю в голові і окуляри...
За душею щось треба мати... Додано (06-Січ-2010, 20:12) --------------------------------------------- Не тільки амбіції, а і знання з досвідом. Дужий голос - не аргумент. А також трохи смальцю в голові і окуляри...
А я вважав, що в голові має бути не смалець, а щось більш корисне, на зразок мізків ... Та ще бажано вміти ними користуватися. Хоч інколи ...
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
Экогармония ? ЭКО - с греческого дом, Дом в котором ты живёшь, Не только спишь, ешь, готовишь пищу, а всё вокруг. ГАРМОНИЯ - уравновешенность.
ЭКОГАРМОНИЯ - уравновешенность всех энергий, чувств, Живого, неживого, всего вокруг на Матушке-Земле.
А начинать с себя - гармонии в Душе. Но с помощью чего ты можешь весь комплекс энергий, чувств вселенских уравновесить? Только с помощью Божественной Любви.
Для умного сказанное выше все понятно, Для дурака не хватит, если всю жизнь ему писать, Всего хорошего, гармонии тебе и близким.
Пане МАГ, даремно нервуєте. В Вашій кормпетенції я ніскільки не сумніваюсь. В словарі і енциклопедії дивитися не буду, хоча як тлумачити використані Вами вирази «Божественная любовь», «комплекс энергий», «вселенские чувства», “душа” не розумію. Напевне, я належу до тих, яким треба довго писати... От якби Ви зрозумілими словами пояснили різницю між Екопоселеннями та колгоспом, православним монастирем, сільською общиною, Тевтонським орденом то міг би зрозуміти не тільки я.
Radcenko
ЭКОЛОГИЯ [гр. oikos дом, родина Ч- ...логия] - 1) раздел биологии, изучающий взаимоотношения животных, растений, микроорганизмов между собой и с окружающей средой; э. организмов одного и того же вида называется аут(о)экологией, э. сообществ - синэкологией; 2) социальная э. - раздел социологии, в котором рассматриваются проблемы взаимоотношений человека и среды. .........................................
Кое-кому следует почитать Ж.-Ж.Руссо. Уже всё описано задолго до нас!
Додано (11-Січ-2010, 14:03) --------------------------------------------- Кстати, почему бы не назвать одну из улиц Лохвицы, носящую погано-савецкое название, улицей Жана-Жака Руссо?