Цікаво знати думку громадськості про нашу районку. Особисто моя думка - неодхідно кардинально міняти стиль. Найцікавіше в цій газеті - оголошення. Зовнішній вигляд просто жахливий. По надрукованих фото можна зрозуміти хто це, тільки прочитавши підпис. Ціна підписки - занадто висока, як на 2 аркуші паперу на тиждень.
Нет, скорее всего дело в том, что економят на бумаге!Да, она действительно если низкого качества, то намного дешевле!Но в этом случае, приходиться переплачивать за печать на этой бумаге раза в 3-4!И отсюда и выходить такая вроде необоснованная цена: получить доход хотят все!!! Вот и выходит, скупой платит дважды!))))И стиль менять таки надо!))))))Причем, я даже думаю кардинально! Мужчины всегда правы, а женщины никогда не ошибаються! А.Екзюпери
Ну, газету конечно менять надо, но все таки было б хуже если б ее не было!А разве не так?!)))) Мужчины всегда правы, а женщины никогда не ошибаються! А.Екзюпери
Ну вот!))))Более перспективно, заняться выпуском новой газеты, или же поменять стиль этой!!!))))Но лично я очень сильно сомневаюсь, что кому то захочется менять уже существующей, все таки стоит уважать пенсионеров,наших бабушек и дедушек, которым она по прежнему нравиться!!!))))))Не буду говорить за всех, но лично моя бабушка все таки ее читает и даже с интересом!))))) Мужчины всегда правы, а женщины никогда не ошибаються! А.Екзюпери
Ну, комусь така газета подобається, комусь за рангом службовим потрібна. Тираж її значно перевищує "Свободу" і "Базар" разом узяті. Звичайно, її тематика і зовнішній вигляд бажають , аж кричать, кращого. То давайте повпливаємо на нашу"Зорю"! Пропоную для початку не просто критикувати, а реально обговорювати, що там друкується.
anna
Ну, комусь така газета подобається, комусь за рангом службовим потрібна. Тираж її значно перевищує "Свободу" і "Базар" разом узяті. Звичайно, її тематика і зовнішній вигляд бажають , аж кричать, кращого. То давайте повпливаємо на нашу"Зорю"! Пропоную для початку не просто критикувати, а реально обговорювати, що там друкується.
Полностью согласна!!!!И возможно таким образом мы сможем повлиять на стиль публикаций в ней и сможем сделать ее лучше!!!))))Лично меня вот интересует такой вопрос, а по сути на какое поколение рассчитана газета?На старшее!А поччему в газете нет того, что может реально заинтересовать молодежь?!)))
Мужчины всегда правы, а женщины никогда не ошибаються! А.Екзюпери
А хіба молоді не цікаво прочитати про призначення і виплати допомоги сімям з дітьми? "Зоря" про це вчора так детально "розжувала"! Доступно, на прикладах. Думаю багатьом цей номер було б цікаво прочитати. Шукайте, доки ще не все на загортання сала любителі природи розтягли. До речі, сало у друкарську фарбу загортати не зовсім безпечно для здоровя. Краще вже особливо економним в газетний папір загортати шапки від молі на літнє зберігання.
А хіба молоді не цікаво прочитати про призначення і виплати допомоги сімям з дітьми? "Зоря" про це вчора так детально "розжувала"! Доступно, на прикладах.
Согласна!Но почему интересным может быть только статья или публикация?!Интересной и популярной должна быть газета!А то ведь так можно покупать газету в зависимости от того, что там собственно написано!))))Но тогда возникает другой вопрос: как безошибочно определить, что молодежи будет интересно читать?!)))
Мужчины всегда правы, а женщины никогда не ошибаються! А.Екзюпери
Мені сподобалася пропозція Анни. Критикувати газету можна, а от зробити її потрібною для більшости важко. Звичайно треба читачам впливати на газету, писати замітки, запитання,тобто бути активними.А журналістам прислухатися.
Radcenko
А ось мені газета подобається, особливо якщо по півроку не бувати у рідному місті
Да, нет, газета нормальная, что то мы ее все совсем затравили!)))Просто надо ее несколько модернизировать, так сказать, сделать интереснее и красочнее!Вопрос только в том, как....!))))))))) Мужчины всегда правы, а женщины никогда не ошибаються! А.Екзюпери
Газеті потрібно добавити якість друку, а особливо якість друку фотографій, але на нинішньому обладнанні це навряд чи можливо.
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
Возможно в кого-то осталась наша районка еще старые выпуски,когда она только начинала свои выпуски или хотябы 10-летней давности,и найди 5 отличий -не получится,это же одно и тоже,так что изменений нам наверное не дождаться
У газети два шляхи, подобатися людям або не дратувати можновладців. Останній варіант для стабільного і довгого життя, який і обрала районка. Були випадки, і не один, шо щось траплялось в районі серйозне, весь район на "ушах" і слухами повниться а, газета а ні пари з вуст. Друкують в останню чергу після обласних газет.
Це називається "Моя хата скраю, я нічого не знаю", і робиться по принципу "Як би чого не вийшло". А раптом комусь із "верхв" не сподобається якась стаття чи просто різка критика, то газетуи можуть і прикрити, або замінити керівництво "на прохання трудящих", як у нас все завжди робиться. Є ще варіант - довести до банкрутсва, і продати "своїм" за копійки, як робиться з центральними газетами та телеканалами,та й взагалі з усіма невгодними, які чимось не догодили ВЛАДІ.
Не зовсім згоден з Eteli. "Зоря" і 15, і 20 років тому була такою самою. Інформативність газети для читачів старшого віку - розділ некрологів; для читаів середнього - об'яви. Для молоді - сумнівно.
Районна газета при слаборозвинен1й мереж1 1нтернету мае грати важливу роль в 1нформац1йному забезпеченн1 жител1в району,особливо людей старшого в1ку.1снуе багато важливо1 1нформац11 для жител1в села,як по розвитку особистого господарства,так 1 по багатьом 1ншим напрямкам життя. Ц1каво,на цьому сайт1 бувае хто небудь з прац1вник1в редакц11? Возлюби ближнього свого,як себе самого.
В усьому світі видавництво газет є прибутковою справою, редакції змагаються за читача, приваблюючи якістю, оформленням та змістом газет. Може тепер і в нас, нарешті, щось зміниться на краще .
Як дружно всі погоджувалися з тим, що треба підказувати нашій районці, як змінитися і стати кращою!!! Ну і які пропозиції прозвучали? Якість друку покращити? Звичайно, може покращиться із зміною господаря, а значить і способу друку - з прадавнього на сучасний. А далі? Хто щось про конкретні публікації сказав? Тему, може запропонува чи адресу, про що написати?! До речі, а як же районна влада погодилася продати газету? А раптом вона почне співати не під їх дудку? Навряд, що це з власної інііціативи "Зоря" загодовує своїх нечисельних читачів суцільними нарадами, звітами і т.д. Тільки що не пиуть, де хто позіхнув..., а так дуже детально, аж занадто. Тому і нецікаво. Якби просто написали, що сесія відбулася, а то суцільна стенограма. Де таке є і поки у нас буде? Я, як передплатник, не хочу, щоб за мої кошти Пенсійний фонд свої методички розповсюджував, статистика звітувала,... Або пишуть це хай цікаво і доступно.
anna
КОРИЦА, Вот и повлияем, давайте! Предлагаю темы, которые Вы прозевали на этом сайте.
"Мене дуже цікавить цілий ряд питань, пов'язаних з харчуванням. Наприклад: 1. Вам зустрічалося деінде хоч одне повідомлення, призначених для широкого загалу, на тему вілучення на базарх наших міст неякісних харчових товарів з повідомленням реквізитів виробника та реалізатора (продавця)? 2. Зустрічалося попередження відповідних служб у ЗМІ не про гриби, а про появу в магазинах конрафактних продуктів та виробів? Невже так чітко десь працюють, що до нас, як кажуть, на периферію нічого зроду не потрапляє? "Свежо преданье, но верится с трудом". ВИ наведете такі приклади? ВИ бачили на упаковці хоч одне застереження про те, що до складу входить інградієнт, одержаний з генетично модифікованої сої, генетично модифікованих тварин і т.д. і т.п.? Без Вас відомі заслуги академіка Амосова перед світовою кардіохірургією... А у наш час, коли раптово помирає порівняно молода людина, бабусі, а не лікарі (ті помовчують), ставлять діагноз: "Та, мабуть, пив і курив". Далее.
Додано (24-Чер-2008, 23:53) --------------------------------------------- Для всіх, не тільки КРУ.
Загадка. Відгадайте з першого разу.
Яка різниця між аспірином (ацетилсаліцилова кислота) і аспекардом (ацетилсаліцилова кислота). НЕ вгадали... Не назви.
Так. Назви різні. І виробники. У першого - фармацевтична фірма "Дарниця", у другого лікарського засобу - Донецке ТОВ "Стиролбіофарм". Не вгадали ... Не виробники.
Так. Так!!! Третє... Аспірин входить до обов'язкового переліку ліків, що повинні бути в аптеці ці аптечному кіоску. НЕ ВГАДАЛИ.
З таблетки (0,5г.) звичайного дарницкого аспірину можна віготовити 5 (п'ять) таблеток аспекарду по 100 мг. діючої речовини. 10 таблеток аспекарду коштують (вірніше, коштували, коли купував останній раз, місяців шість тому, зараз, мабуть, ще дорожче ) 97 копійок. Це - дві, підкреслюю, ДВІ таблетки звичайного аспірину.
А яка різниця між нітросорбідом (ізосорбіду динітрат) виробництва Борщагівського хіміко-фармацевтичного заводу і препаратом "Кардікет" (ізосорбіду динітрат)іноземного виробництва? Та така сама! ЦІНА. Саме цікаве те, що лікарі, зверніть увагу на множину, призначають, в першу чергу доргі ліки. Може вони керуються першою заповіддю "Не зашкодь"? Здоров'ю - ні. Напряму. Ліки сертифіковані. А опореседковано, через гаманець хворого? Яка буде довіра до лікаря? Їх же вчили: Вдвох, лікар і пацієнт, проти хвороби. Тут не лізе ні в які ворота, ні КЛЯТВА СОВЕТСКОГО ВРАЧА, ні тим більше нині на жаль забута, клятва ГІППОКРАТА...
Є у районі владна структура, яка хоч трохи може щось зробити, у межах своіх повноважень, для припинення цих неподобств? Чи це "голос вопиющего в пустине"? Хай би "зоря" перевірила ці факти і подала матеріал до друку... Впевнений, що поява таких матеріалів хоча б раз на місяць, зняла б проблеми тиражу..."
Ну почему же??? Материал проверяется очень легко. Особенно с аптеками и аптечными киосками, еще проще взять интервью в соответствующих структурах управления, контроля, власти. Или они отсутствуют? (Структуры). Появись материал подобного рода на страницах газети, качество печати и толщина бумаги не ...
На мою думку, краще б вже зробили її більш нормально оформленою, використовуваоли б папір кращої якості - тоді я б краще доплатила. А там зара навіть не купую.