Дуже хочеться провести зустрiч так,щоб всiм було цiкаво i корисно.Маю велику надiю,що наш форум пiсля зустрiчi стане значно цiкавiшим i активнiшим, а ми станемо друзями на довгi роки! Возлюби ближнього свого,як себе самого.
Повідомлення овідредагував Лохвицький - Середа, 13-Серп-2008, 18:13
Вiтаю всих лохвичан (жителiв району) з найважливiшим святом украiнського народу - Днем Незалежностi Украiни! Для тих, хто боровся за Святу Ки1вську Русь, це значна под1я на фон1 в1к1в жорстко1 боротьби за престол Киева. Ще сьогодн1 ми е св1дками протистояння двух могутн1х св1тових 1мпер1й за контроль того престолу. Розум1ння того в1кового протистояння стане явним ближчим часом. А сьогодн1 ми з вами маемо нагоду бути учасниками водовороту Великого Колеса Iсторii. По1зд Життя мчить нас у Майбутне!Але одн1 знаходяться в тому Рухов1,а 1нш1 залишаються звичайними спостер1гачами на маленькому перон1,вдовольняючись спадщиною дарв1н1зма ))) Бажаю всим у кого гаряче серце,хто не бо1ться пригод долучатися до потягу життя 1 ставати творцями Iсторii. Возлюби ближнього свого,як себе самого.
Повідомлення овідредагував Лохвицький - Вівторок, 26-Серп-2008, 06:01
Вітаю Вас форумчани - нарешті домовились про зустріч, а тепер подивіться скільки часу ви домовлялися і оце вам і є відповідь на те, чому ми так живемо і чому у нас або нічого не робиться або дуже довго. Сподіваюсь, що вірус від політичних діячів на вас не перейшов і дату зустрічі змінювати не будемо.
Скажу свою думку: Зустріч нічого не дасть, а може принести небажане. Краще залишатися вільними, незалежними, спиратися на аргументи , свою совість, любов і Бога в душі, як дехто чаже. Комунікація по інтернету дає таку можливість, а "лицем до лиця" - багато що обмежує.
Radcenko
Шановні друзі! Зустріч форумчан пропонується розпочати 21 вересня о 15-00 при центральному вході РБК. Координатор Бабай.
Возлюби ближнього свого,як себе самого.
Масяня, Я вважаю, це для того, щоб форумчани прийняли участь у ВІЧЕ, адже це досить активна частина Лохвицької громади, чи я помиляюсь ?
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
Якщо не помиляюсь, хотіли поспілкуватися форумчани, а так змішаеться все до купи. Навіщо були дебати, запрошувать керівництво чи ні?
Обираємо серцем!!!!
ВІЧЕ провели ,а зустріч форумчан була?Приєднуюсь до Масяні не треба змішувати грішне з праведним.І якщо зустріч форумчан організовували тільки для того щоб було більше народу на віче тоді це просто смішно,писати одне а організовувати друге.І на сайті зараз спілкуватися нецікаво,тому що декілька людей ведуть себе не зовсім чемно по відношенню і до місцевої влади і до форумчан а інколи просто використовують сайт для нав"язування іншим своЇх політичних поглядів.Є тема "політичне життя району" пропоную перенести всі питання політики туди , не політикою єдиною живуть люди в районі. Крім того пропоную зробити політичну рекламу платною.А адміністратору та модераторам сайту рекомендую більше слідкувати за порядком на сайті ,інколи просто соромно за те що написано.
luba, А чому Ви самі не прийшли ? Ні на зустріч ні на віче ? Мабуть легше лежачи на дивані критикувати за помилки тих, хто щось робить ! Адже той, хто нічого не робить, той і не помиляється ! До речі, про політику в цій темі до Вашого повідомлення не було й згадки, тому не зовсім розумію, до чого це тут ... Для цього створена окрема тема.
Quote (luba)
,інколи просто соромно за те що написано.
А от тут я з Вами цілком згоден !
Пани - товаришечки!!! Зустріч учасників форуму - не є зустріч учасників віче. Однозначно. (Казав один не єврей з Росії). Цілі, інтереси не полярні, дещо інші. Однозначно треба підтримувати і ідею про ВІЧЕ. Хай. Окрема існуюча сторінка. Розмаїття інтересів, уподобань, поглядів учасників форуму набагато ширше обсягу регіональних питань на ВІЧЕ. На ВІЧЕ про поезію, чи про косметику, чи про скайп, чи про ІР-адреси? ДУРДОМ. ОДНОЗНАЧНО. Бабай! Давайте ДАТУ-2.
tolik286, А серьозно - треба спілкуватись. Це скотство та занудство коли такі різні люди ніяк не можуть відірвати свої дупи від стільців а очі від дісплеїв та поспілкуватися on-line.
Додано (22-Лис-2008, 04:55) --------------------------------------------- Ого, як прилипли... Мабуть штанці шкіряні і пиво баварське...
Я не боюсь умереть. Просто противно присутсвовать при этом...
Бабай, Давйте, спочатку, спробуємо почути думку людей, тих людей, які тут товчуться. Організуйте ГАРЯЧЕ опитування. Не "за" і "прти", а розвернуте. Бо після першого організаційного кроку залишилося негативне враження. Потрібно зважати і таке. Переважна більшість користувачів сайту - індивідуалісти. Не буду входити в подробиці, які пояснюють цей висновок. Зробіть з Root такий проект.
Мало активних користувачів на форумі. Може всі зайняті проблемою виживання ? Ви самі можете побачити, скільки людей спілкуються через форум. Та й з тих, не всі живуть поблизу.
Бабай, Сама тема зустрічі... Я перегляну, але кому ця ідея першому впала на голову?. Яким має бути сам стрижень спілкування? Побачити один одного без ніків? Яка ціль, користь? Ну знаю Вас, ще десь 8-м людей особисто... Спілкуємся тут, захочемо - де інде. No problem... Вас я ніяк не сподоблюсь побачити, хоча - "вільний козак"... Так складається.... Та і у відгуках по темі видно без опитування. (Це має назву: Заднім умом).
Новор1чний вогник форумчан в РБК.Можна бал-маскарад,якщо хто бажае сп1лкуватися 1нкогн1то. Про В1че н1 слова!На все св1й час. 1 не цуратися кер1вник1в м1ста,району та й взагал1 запросити вс1х бажаючих лохвичан.Адже не сьогодн1,завтра вони теж стануть форумчанами. Обов"язково столики за 1нтересами.Ну це так,думки... Сп1лкуйтеся друз1!В сп1лкуванн1,в дискус1ях зароджуеться 1стина. 1 звичайно репортаж в "Лохвицький край" Возлюби ближнього свого,як себе самого.
А чому Ви самі не прийшли ? Ні на зустріч ні на віче ? Мабуть легше лежачи на дивані критикувати за помилки тих, хто щось робить ! Адже той, хто нічого не робить, той і не помиляється !
А хто Вам надавав право ментора? Ви маєте ПРАВО диктувати правила поведінки іншій ОСОБІ? Чому у Вас безпідставні, образливі придумки до поведінки рівноправного учасника форуму? Чому присутній тиск?
root, достатньо зауважень? Це я про Пушкінську куму...
Чи процитувати класика?
А в тому фільмі знімався Миколайчук в головній ролі, а дідусем, який видав фразу про аероплан і хванеру був зовсім ветеран українського кіно. Остання роль. В його житті. Ну не бачили, не чули - не судіть. Все шукайте в класиці...