Я вважаю, що це одна з можливостей достойно подолати кризу. На будівницві стадіонів, готелів, доріг будуть робочі місця, і нормальна оплата. На впорядкування інфраструктури теж. Якщо 450 дармоїдів не використають цей шанс порятунку держави і людей - це буде великий гріх. Бог дає нам шанс, то чого ж ним не скористатися ...
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
Шановний пане Бабаю! Не треба в голос лаяти депутатів, називати їх дармоїдами. Цим Ви нічого не покращете. Сами ж їх вибирали. У нас на форумі молодь. Вона буде задоволена, якщо її батьки і діди будуть поводит себе достойно, згідно із тими правилами поведінки, які вчили в школі. Уже обговорювалося, що треба витримано відноситися до чужих світоглядів шукарти зближення, вибачте, знову забув як назитається такий тип моральної свідомості, що Ви знаєте. Тільки Ви ж на мене не обіжайтеся. Я таких повідомлень писати не буду, якщо Ви не будете лаятися.
Radcenko
Пане grigori37, тоді підкажіть, будь ласка, як можна назвати "шановних" людей, які або зовсім не ходять на роботу, або якщо ходять, то хіба трибуну блокують, або дулі один одному тикають. За це прем"єр назначила їм зарплату в 40 разів більшу ніж ми отримуємо.
Quote (grigori37)
поводить себе достойно, згідно із тими правилами поведінки, які вчили в школі.
Я й так намагаюся поводити себе достойно, по відношенню до "шановних". Бо дуже хочеться взяти вила, і сходити до них в гості ... (Але це вже мабуть буде недостойно ...) А що так їх називаю, так то для них ще похвала, а не лайка. Насправді їх треба називати набагато гірше. Просто я стримуюся з усієї сили.
Quote (grigori37)
треба витримано відноситися до чужих світоглядів
Якби ж то це відносилося лише до світогляду, то це було б прекрасно. А вони ж поставили державу і народ в позу прачки і всі гуртом "на виду планети всей ..." ... ... ... ... ...
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
на станніх виборах вибирали не їх, а обіцянки, що пропонували партії та блоки. Більшість взагалі голосувала за лідерів (Ющ, Люля, Яник і т.д.). І те що вОНИ з країни вертеп зробили - відповідальність в першу чергу цих самих лІДЕРІВ. По темі: думаю Е2012 таки відбудеться в Україні, це ж таке поле діяльності для політтехнологів та їх замовників...
Не парьтеся Євро буде на наших стадіонах, а якщо і ні то подивимося по телику. Але ж якби ви знали яка атмосфера на переповненому стадіоні! Я УКРАЇНЕЦЬ! Я знаю багато таємниць, але я не знаю усіх відповідей...
Повідомлення овідредагував АЛЕКС - Вівторок, 23-Гр-2008, 17:19
Нажаль, АЛЕКСЕ, багато дармоїдів наживеться на цьому мироприємстві... Але, надіюсь, що та честь, яка випала нашій Україні, не буде заплямована. У 2012 році саме ваше покоління буде активними учасниками цього дійства... І бажаю особисто тобі, АЛЕКСЕ, відчути атмосферу переповненого стадіону під час Євро 2012! А воно так і буде!
Україна з Польщею навряд чи повернуть більше 50% вкладеної суми, але ефект від такого турніру відчуватиметься довго, будуть створені робочі місця, поліпшиться інфраструктура, зросте кількість іноземних туристів.
Життя - гра. Задумана хреново, але графіка - шалена!