Цікаво якими првойдерами ви користується? Я знаю декілька способів виходу в всесвітню мережу: 1.Укртелеком Dial-UP 2.Укртелеком ADSL 3.Супутникова телевізійна антена+DVB-карта(для комп'ютера)+мобільний телефон з встроєним модемом. 4.Мобвльний GPRS(На даний момент Life самий дешевий) 5.Супутниковий інтернет від DataGROUP (і прийом і передача відбувається через супутникову антену)
Я користуюсь мобільним (з огляду на відсутність стаціонарного телефону). Оператор - МТС Тарифи: гіпер.нет (5 грн./доба + 5 коп./Мб.), гіперактив (100 грн./місяць + 1 коп./Мб.) Дорого в порівнянні з "ОГО!", але...
Дааа....я тогда про себя промолчу!Мнне повезло, живув Киеве, есть дом.телефон, поетому пользуюсь через модем!Но когда бываю в Лохвице, то только мобильный!))))А с Джинсом это сильно дорого.... поетому вот решила со следующей недельки переползать на лайф!))))Скажите владельцы, это реально выгодно?Я имею ввиду именно инет, а не мобильные аськи!)))))
Мужчины всегда правы, а женщины никогда не ошибаються! А.Екзюпери
Рассценки я видела, я имею ввиду как4ая там скорость, не долго ли страницы грузяться, и вообще не выкидывает ли с сети, как часто бывает в Джинсе!)))
В нас на Лайфі скорость досить прийнятна, і не вибиває. Базова станція розміщена в дворі ПОЕ, абонентів Life поки що не так багато і станція обслуговує нормально, в Харкові пробував підключатись - отстой, так як під студмістечка сидить на інеті від Life EDGE - не перевіряв, так як телефон його не підтримує.
Ну как я поняла, лайф все таки более выгодный?!))))Я незнаю как у кого, но с Джинсом у меня проблемы и в асе, и в нете!в асю мало того, что дорого, так и зайти невозможно нормально, гдет полчаса грузиться!!!А с нета вообще выбрасывает минут через пять после загрузки....!(((((
в асю мало того, что дорого, так и зайти невозможно нормально
Якщо це про асю з телефону (джимм, квип і т.д.) то це НЕ ДОРОГО, а звичайно (всі оператори при стандартному не акційному підключенні до інету беруть 5 гр./мегабайт, плюс/мінус копійки). Дорого може бути через зайвий трафік, що передає асікю-клієнт. Викидає з інету через загруженість мережі, не правильні настройки.
Доречі, Лохицю Лайфа еджом не накриває.
Питання до користувачів Лайфа: активація ЖПРС+/ЕДЖЕ+ прискорює передачу даних, чи це тільки реклама + викачка грошей?
Якщо це про асю з телефону (джимм, квип і т.д.) то це НЕ ДОРОГО, а звичайно (всі оператори при стандартному не акційному підключенні до інету беруть 5 гр./мегабайт, плюс/мінус копійки). Дорого може бути через зайвий трафік, що передає асікю-клієнт. Викидає з інету через загруженість мережі, не правильні настройки.
А ты уверен?Ну что касается 5 грн за метр, это да, но в джинсе существует такая фишка коннект-совместимость!Тоесть если у меня на телефоне например джим, а у человека с которым я общаюсь квип, то у меня берет раза в три дороже так как, у нас разные аси!А плюс к этому, еще и размер контакт листа очень влияет!Если он больше 20 кб, то это уже дополнительные 30 копеек!)))Причем без общения! вот так, а у лайфа этих приколов нет, но при этом он ведь как оператор не очень!Хотя, может я и не права!Незнаю, не пользовалась!))))
но в джинсе существует такая фишка коннект-совместимость!Тоесть если у меня на телефоне например джим, а у человека с которым я общаюсь квип, то у меня берет раза в три дороже так как, у нас разные аси!А плюс к этому, еще и размер контакт листа очень влияет!Если он больше 20 кб, то это уже дополнительные 30 копеек
Вперше чую... При всій повазі, не могли Ви надати посилання на джерела з яких почерпнута дана інформація...
Плата знімається за прийнятий/переданий трафік. Якщо для квотування (стиковки) програм різних виробників необхідно більше інформації, ніж для однакових програм, то кількість прийнятих/переданих байтів буде однакова в усіх операторів (+/- мінімальна різниця за рахунок особливостей реалізації та мінімально тарифікованих об"ємів). Стосовно контактлиста - теж саме. Чим він жирніший, тим більше передається інфи про статуси та інш.
Quote (reclean)
Питання до користувачів Лайфа: активація ЖПРС+/ЕДЖЕ+ прискорює передачу даних, чи це тільки реклама + викачка грошей?
Повідомлення овідредагував reclean - Четвер, 03-Кв-2008, 09:36
ну что касается насчет этой фишки, то я лично звонила оператору, чтобы узнать почему иногда снимается больше денег со счета за асю, и он мне вот так обьяснил!Еще сказал, что такое есть у всех операторов, но тарифи разные, и у других операторов, это малозаметно!Вот так!И насчет всего остального, да, согласна я знаю так и есть!И контакт лист потому и беред денюжку(ну если он большой), потому как это прием инфы в телефон!Вот!Но незнаю, я к джинсу так привыкла, что даже такие тарифи уже мало волнуют!
Не согласна... Попробовала после ДЖИНСа и плевалась , плевалась , плевалась ... И щас плююсь... (Это мое ИМХО) И к тому же подключалась
Quote (root)
На Life 350 Mb - 35 грн.
попробовать на сколько мне его хватит, и когда через 10 дней он у меня закончился, пыталась возобновить - то ..... не получилось, потому что можно раз в месяц, да и в придачу я немного вылезла из 350 Мb и сняло кучу денег... Поэтому мне ДЖИНС больше нравится, чем ЛАЙФ... :-)
Користуюся Life. Хоча швидкість дуже низька Хто знає, чи існують в ЛОХВИЦІ безкоштовні точки доступу Wi-Fi
"... точно знают только тогда, когда мало знают. Вместе со знанием растет сомнение" (Гете)
Хто знає, чи існують в ЛОХВИЦІ безкоштовні точки доступу Wi-Fi
Наврядли!(((Это выгодная штука, и позволить ее могут себе те, у кого куча денег, и кому выгодно приманивать этим клиентов(((((А классная таки штука!)))
Я користуюсь супутниковим інтернетом, прийом через DVB, запрос через мобілку. Швидкість до мене 1 Мб/с. Для перегляду сторінок, спілкування на форумах, закачки файлів невеликих розмірів до 40 Мб кращого і не придумаєш. В грошах на рік получається гривень 200-300. Ну а хто хоче день і ніч качати файли то тоді на ОГО.
по поводу "чи існують в ЛОХВИЦІ безкоштовні точки доступу Wi-Fi". є ідея в центрі на криші пятиетажки поставить точку доступа, до якої буде йти інет 4 Mbit + місцева локалка. зараз шукаю дешевеньке обладнання....
Повідомлення овідредагував musiccat - Вівторок, 22-Кв-2008, 18:57
musiccat А непоганно б було. Якраз придбав моб. SE P1i з підтримкою технології Wi-Fi. У Києві, наприклад існують місця (кафе, ресторани) де можна скористатися послугою безкоштовно.( Що постійно і роблю за пляшечкою пива, тобто чашечкою кави ). Але відвідувачі, відчувши "халявку" біжать із своїми ноутами і просто не продихнути. "... точно знают только тогда, когда мало знают. Вместе со знанием растет сомнение" (Гете)
Ага, все конечно хорошо, но Wi Fi лучше!)))А ОГО дорого, как мне кажеться, но с другой стороны, скорость конечно, оч хорошая!)))