Create site free
Форум міста Лохвиця
Четвер, 09-Лют-2012, 20:54
Лохвиця
Вітаю Вас Гость | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 3 з 4«1234»
Модератор форуму: Stepan, Бабай 
Форум міста Лохвиця » Технології » Інтернет, телебачення і т.п. » Internet в Лохвиці (хто чим користується?)
Internet в Лохвиці
strangerДата: Понеділок, 17-Лис-2008, 08:00 | Повідомлення # 61
Група: Пользователи
Повідомлення: 19
Репутація: 1  ±
Замечания:  ±
Нагороди: 0
1. Цікаво, як можна придбати пляшку пива нелегально? smile
2. Не передав би пляшку пива "повнолітній, іншій особі" "хоть он дерись" (цитата из "Буратино")
3. Тепер по суті питання. Людська природа влаштована так, що ,підписуючи любий договір, у якому, як правило, існують пункти "права та обов'язки сторін", далі "прав" ніхто вже й не читає. А коли виникають цілком логічні питання, найбільш популярна фраза: "Ой, а я й не знав!"

P.S. Протягни сусідові паралельний телефон і УТК тобі точно медаль не дасть smile

tolik286Дата: Понеділок, 17-Лис-2008, 15:44 | Повідомлення # 62
Повідомлення: 529
Репутація: 5  ±
Нагороди: 3
Quote (stranger)
Протягни сусідові паралельний телефон

То ж порушуються фізичні властивості лінії і таке інше.
musiccatДата: Неділля, 23-Лис-2008, 23:55 | Повідомлення # 63
Повідомлення: 51
ніхто не хоче користуватися "на халяву". а може пока шо у лохвиці ноутбуків мало....
БабайДата: Понеділок, 24-Лис-2008, 11:39 | Повідомлення # 64
Група: Модераторы
Повідомлення: 3472
Репутація: 12  ±
Нагороди: 4
Ноутбуки дорогі, тому в Лохвиці їх небагато.

Умное выражение лица, еще не признак ума !
цитата из фильма.
musiccatДата: Понеділок, 24-Лис-2008, 23:34 | Повідомлення # 65
Повідомлення: 51
Ноутбуки дорогі, тому в Лохвиці їх небагато.

зайдіть у тему "Купи-Продай", а там продаю свій б/у ноутбук, не дорого (якраз для для користування інетом).
(Для модератора: це не реклама свого ноута, а я вставив свої 5 копійок для підтримки розмови smile )
БабайДата: Субота, 13-Гр-2008, 11:31 | Повідомлення # 66
Народ, підкажіть будь ласка, як можна виміряти реальну швидкість інтернету, яким користуєшся ?

цитата из фильма.
tolik286Дата: Субота, 13-Гр-2008, 17:04 | Повідомлення # 67
Quote (Бабай)
як можна виміряти реальну швидкість інтернету

Наприклад цим
БабайДата: Неділля, 14-Гр-2008, 07:52 | Повідомлення # 68
Дуже дякую. Так я і підозрював. Платиш за одне, а маєш інше.

цитата из фильма.
jafarДата: Неділля, 28-Гр-2008, 13:58 | Повідомлення # 69
Повідомлення: 231
Репутація: 2  ±
Нагороди: 1
*телеком*натягуе нас -по повній програмі/півроку платив 200 гр за 2Мбіти-потім виявляеться щоотримував тільки 1 -пояснили що мовляв порт нерозрахований на таку швидкість-так тоді чому дали перейти на таку швидкість.І грошики справно брали -а мовчали.Тепер начебто з портом все гаразд але змінивши швидкість на 1-маю в релі 500-700максимум,перехожу на 2+ і знову стара пісня стабільна 1 с причіпом -навіть 1,5Мбіт невидае.Як з цим боротися-хз-\адже вони монополісти хрен....Я згоден платити -але чому коли спізнюеся на один день з оплатою-тебе тупо рубають\а брати гроші за ненадані послуги????.............. devil devil devil devil devil devil devil devil devil

strangerДата: Неділля, 28-Гр-2008, 22:33 | Повідомлення # 70
jafar,
Ой, тримайте мене!!!! Цей "хакер" haha пів-року не міг дізнатись про реальну швидкість інету!!! lol Як правило, такі користувачі натягують самі себе (якісь гімнасти!!!)
*телеком*натягуе нас

по-перше, намагайся відповідати тільки за себе
порт нерозрахований на таку швидкість

щоб ти знав, стандарт ADSL2 підтримує до 8 Мб/сек, ADSL2+ - до 24 Мб/сек (причому майже 100-відсотково обладнання УТК підтримує стандарт ADSL2+, інакше не було б і мови про IPTV)
змінивши швидкість на 1-маю в релі 500-700максимум,перехожу на 2+ і знову стара пісня стабільна 1 с причіпом -навіть 1,5Мбіт невидае.Як з цим боротися-хз-

по-друге, навчись елементарної етики спілкування, - це дуже тобі допоможе в розмові зі службою підтримки УТК (звісно, якщо є бажання отримувати те, за що платиш), інакше -
хз

\адже вони монополісти хрен

і на додаток, якби не УТК - в районних центрах з Інтернетом був би, як ти кажеш, натуральний "хрен"!!! Бо ніякий провайдер не вкладе таких грошей в проекти, які себе ніколи не окуплять!!!

Додано (28-Гру-2008, 23:33)
---------------------------------------------
jafar,
І ще одне,

тебе тупо рубають\а брати гроші за ненадані послуги????

напиши, будь-ласка, коли ж тобі "тупо рубонули" інет за несплату вчасно???!!! Наскільки я знаю, можуть відключити телефон, але ніяк не доступ до Інтернету!!!
tolik286Дата: Понеділок, 29-Гр-2008, 07:51 | Повідомлення # 71
Quote (stranger)
Ой, тримайте мене!!!! Цей "хакер" пів-року не міг дізнатись про реальну швидкість інету!!!

Люди може не знали, що до Укртелекому треба відноситься як до базарних кидалів 90х років - замісь джинсів можуть всучить одну штанину.
Quote (stranger)
щоб ти знав, стандарт ADSL2 підтримує до 8 Мб/сек, ADSL2+ - до 24 Мб/сек (причому майже 100-відсотково обладнання УТК підтримує стандарт ADSL2+, інакше не було б і мови про IPTV)

Теоритично може й так, в лабораторних умовах може й буде до 24 Мб/сек. Подай мені хочаб 4Мб/сек (не на бумажці, а в дійсності) я тобі медаль дам, і будем мера просить щоб твоїм ім"ям вулицю назвали biggrin
Quote (stranger)
і на додаток, якби не УТК - в районних центрах з Інтернетом був би, як ти кажеш, натуральний "хрен"!!! Бо ніякий провайдер не вкладе таких грошей в проекти, які себе ніколи не окуплять!!!

Це дуже очікуваний меседж. Спасибі УТК що вони є на цьому світі! А то був би наприклад якийсь «Deutsche Telekom», так би ніхто й не взнав би що таке УТК.
strangerДата: Понеділок, 29-Гр-2008, 08:39 | Повідомлення # 72
tolik286,
Це дуже очікуваний меседж. Спасибі УТК що вони є на цьому світі! А то був би наприклад якийсь «Deutsche Telekom», так би ніхто й не взнав би що таке УТК.

Точно, а 9 травня зробити днем трауру, бо якби перемогли німці, то зараз у нас було б таке життя...
В слов'янській народній творчості взагалі більшість казок про те як "іван" лежить на печі і його бажання збуваються, "золоті рибки" сльозно просять загадувати бажання і т.д і т.п.
Дуже я сумніваюсь, щоб той «Deutsche Telekom» зразу так і кинувся ложити тобі оптику до хати, бо ти будеш йому платити аж 100 грн.!!!! в місяць.
До речі, є можливість користуватися послугами мобільного інтернету, будеш "співать оди" оператору з приємним жіночим голосом як ти взагалі міг без нього обходитися раніше...
Подай мені хочаб 4Мб/сек (не на бумажці, а в дійсності) я тобі медаль дам, і будем мера просить щоб твоїм ім"ям вулицю назвали

Не треба так скептично, все залежить від параметрів фізичної лінії. Коли будеш відкривати вулицю, не забудь, саджаючи деревце, "рубонути" магістральний кабель, - після його спайки у абонентів швидкість інтернету різко зросте - це дуже популярний спосіб...
Люди може не знали, що до Укртелекому треба відноситься як до базарних кидалів 90х років - замісь джинсів можуть всучить одну штанину.

Оце дійсно "очікуваний меседж"!!! Кожний випадок потрібно розглядати окремо і без емоцій, а як походив в 90-х в одній штанині, то мої тобі співчуття!
tolik286Дата: Вівторок, 30-Гр-2008, 21:06 | Повідомлення # 73
Quote (stranger)
можуть відключити телефон, але ніяк не доступ до Інтернету!!!

Шо? Інет працює при відрізаній дротині?
Quote (stranger)
як ти взагалі міг без нього обходитися раніше...

Життя змінюється, і змінюються й потреби, комусь це цяцька, а комусь необхідність для роботи.
Quote (stranger)
ніякий провайдер не вкладе таких грошей в проекти

Св"яте місце пусте не буває, в Ч/з оптоволокно вже тягають, якщо зараз по великих містах є декілька провайдерів, то років через кілька (..надцять?) і в маленьких буде вибір.
Quote (stranger)
якби не УТК - в районних центрах з Інтернетом був би, як ти кажеш, натуральний "хрен"!!!

На Новий Рік випю до дна, за наше рідне УТК!!!
БабайДата: Середа, 31-Гр-2008, 11:07 | Повідомлення # 74
Quote (tolik286)
На Новий Рік випю до дна, за наше рідне УТК!!!

А я випью і за наших Форумчан ! Шануймося, бо ми того варті !

цитата из фильма.
РК-86Дата: Вівторок, 06-Січ-2009, 02:58 | Повідомлення # 75
Повідомлення: 1573
Quote (stranger)
напиши, будь-ласка, коли ж тобі "тупо рубонули" інет за несплату вчасно???!!! Наскільки я знаю, можуть відключити телефон, але ніяк не доступ до Інтернету!!!

Можу подати у відсканованому вигляді з підписами усіх відповідних "дядь" УТК.
"Тупо" рубають все.

Quote (tolik286)
Шо? Інет працює при відрізаній дротині?

В УТК так і думають...

Безвідповідальне, безлаберне, не загострене, безініціативне чиновництво державного гатунку. Навіть знаку якості не потрібно ставити.

І хамовите на додаток. Ну школа відчувається...

Тут дядьків не переконаєш ні в чому. Не чують просто. Він задивився на якийсь відомчий циркуляр - і все. Ніякий оториноларинголг вже не допоможе відновити слуховий апарат. Хронічно. А відносно совісті... У любого психолога в першу ж мить з"їде власний дах. ПРГНОЗ : тяжкий.........

Отакі, ІМХО, справи у УТК.

Додано (06-Січ-2009, 03:50)
tolik286,
Ну не ризикуй, хай з пацієнтами ризикують лікарі відповідної спеціалізації. І хай за ризик, не за якість наданої допомоги, здеруть за мірками УТК.

Додано (06-Січ-2009, 03:58)

Quote (tolik286)
Наприклад цим

Я не включив до списку окуліста...

Я не боюсь умереть. Просто противно присутсвовать при этом...
БабайДата: Субота, 10-Січ-2009, 13:51 | Повідомлення # 76
Quote (РК-86)
Я не включив до списку окуліста...

А до чого тут окуліст ?
Тут же про інтернет !

цитата из фильма.
tolik286Дата: Понеділок, 19-Січ-2009, 21:38 | Повідомлення # 77
Щось дійсно тут сильно відхилились від теми.
Краще скажіть чи є крім УТК інші провайдери, наприклад ВОЛЯ, супутникова система вже непідходе для Skype з відео і мобілка мабуть не потяне (непробував).
РК-86Дата: Середа, 21-Січ-2009, 04:38 | Повідомлення # 78
Quote (Бабай)
А до чого тут окуліст ?

Бо які б опади не потрапляли до їхніх очей - все рівно божа роса...
Дійшло?

krasik68Дата: Середа, 21-Січ-2009, 17:15 | Повідомлення # 79
Повідомлення: 34
tolik286, ВОЛЯ-це суто київський провайдер,а мова йде про Лоханжелес biggrin , а УТК потрібно подякувати що "притягнув" хоч який небудь інтернет в наше болото. Так високі швидкості у нас не підуть - це однозначно ! І я б не совітував би особливо покладатися на ІР-телебачення, білше 4 МБіти не видавлять, і то це в центрі. Кабельні споруди у нас не такі як потрібно, а такі як були на складі в УТК :). А в загалі лохвицький ЦЕЗ молодці ! Респект їм і уважуха ! Все може бути набагато гірше ніж ви думаєте, або може і взагалі не бути.... cool
РК-86Дата: Середа, 21-Січ-2009, 19:43 | Повідомлення # 80
krasik68,
Коли продають залежалий товар - то і реклама і ціна відповідна.
Швидше позбавився побитого міллю - швидше завезеш свіже. Завезли, здається, універсальний клей і пролили на стільці. На яких сидять.

Додано (21-Січ-2009, 20:43)

Quote (Бабай)
А до чого тут окуліст ?

Зрозуміли?

elipolДата: Понеділок, 26-Січ-2009, 08:31 | Повідомлення # 81
Повідомлення: 90
То скільки реально сьогодні коштує в Лохвиці місяць інтернету по стаціонарному телефону?

Олександр
tolik286Дата: Понеділок, 26-Січ-2009, 21:01 | Повідомлення # 82
Quote (elipol)
То скільки реально сьогодні коштує в Лохвиці місяць інтернету по стаціонарному телефону?

Тарифи описані отут
БабайДата: Вівторок, 27-Січ-2009, 15:48 | Повідомлення # 83
Гривнів 140-150 в місяць, з абонплатою за телефон.

цитата из фильма.
РК-86Дата: Понеділок, 16-Лют-2009, 22:30 | Повідомлення # 84
ХОЧУ:
1. Прозорий договір хоч з бісом.
2. В угоді чітко, конкретно, з фіксацією технічних параметрів буде охарактеризований товар (у вигляді доступу до мережі), за який я погджуватимуся платити.
3. Перелік (номенклатура) товару повинна бути найширшою.
4. Відповідальність продавця за цю послугу в частині якості повинна бути жорсткою.
5. Користувач не повинен казати "Фу, як тхне!", нюхати повінен продавець, до того як запропонувати на продаж.

А взагалі, на мою думку, ще існує вавка з совкових часів, пов"язана з вільним обміном інформацією. Ніхто з тих "посидельців" з УТК дуже не постраждає за поганий розвиток Internet-технологій, які їм не потрібні, заважають, викликають бажання чухатися.

Додано (16-Лют-2009, 23:30)
Люди! А хто мені пояснить про розцінки віддаленого доступу? Там почасова оплата, а швидкість обміну від 5-ти до 15-ти відсотків від декларованих в угоді? Це УТК.

Повідомлення овідредагував РК-86 - Понеділок, 16-Лют-2009, 06:28
1234Дата: Субота, 21-Лют-2009, 02:32 | Повідомлення # 85
Повідомлення: 1
Репутація: 0  ±

Скучно читать отдельные сообщения данной ветки форума. Устроили себе т.н. "жилетку"! 3 мин. общения с местной техподдержкой УТК (заметьте, нормального и без наездов) - получаю то, за что плачу (ударение, кстати, на последнем слоге smile в отличие от вас sad ) Я их прекрасно понимаю - при таком количестве клиентов - невозможно проконтролировать каждого. Для этого и существует служба техпотдержки. Просто нормально общайтесь и вам будет счастье smile И напоследок, заметили - "Server: Los Angeles, CA"

Додано (21-Лют-2009, 02:55)

Я в том смысле, что КАЖДЫЙ может узнать РЕАЛЬНУЮ скорость на порту yes

P.S. Модем: ZyXEL Prestige 600 series

Додано (21-Лют-2009, 03:32)
tolik286,
Ваша скорость соединения в данный момент 3938.2 kbit/s, что в байтах составляет 482.6 килобайт/сек.
Это на http://www.hot.ee/vp/speedtest.htm
Думаю, не стоит пользоваться данным ресурсом, дабы не вводить себя в оману...

РК-86Дата: Вівторок, 24-Лют-2009, 05:58 | Повідомлення # 86
А такий млинець хтось зустрічав? Не можу зайти на сайт memorial.kiev.ua? Зараз. В цей час.

Додано (24-Лют-2009, 06:58)
За те "Прект Россия" - будь ласка...

Повідомлення овідредагував РК-86 - Вівторок, 24-Лют-2009, 05:54
tolik286Дата: Вівторок, 24-Лют-2009, 20:59 | Повідомлення # 87
Quote (РК-86)
А такий млинець хтось зустрічав?

Глюки? А, час писання меседжу - 06:58. РК-86, не засиджуйтесь, а то вінегрет уже виходить, добре що "секс за гроші" сюди не вплили.

Quote (1234)
Это на http://www.hot.ee/vp/speedtest.htm Думаю, не стоит пользоваться данным ресурсом, дабы не вводить себя в оману...

Да, дійсно speedtest.net точніше відображає реальність інету.
Quote (1234)
Ваша скорость соединения в данный момент 3938.2 kbit/s, что в байтах составляет 482.6 килобайт/сек
А з цим я не дуже згоден, швидкість підключення ( наприклад локальна мережа - 100Мбит, модем - 33,6Кбит) і реальний трафік інформаційних пакетів, це різні речі.
РК-86Дата: Вівторок, 17-Бер-2009, 23:49 | Повідомлення # 88
tolik286, Та знову до офтольматолога... Все Божа роса. Береш файл конкретної довжини, вимірюеш час скачування, проробляєш елементарну арифметичну дію... І так декілька разів (для статистики, посилаючи подалі всі тест-примочки), і одержуєш реальну швидкість обміну. Не зрозуміло одне. В розцінках УТК, за адресою http://my.ukrtelecom.ua/ua, яку Ви надали, жодного слова про якість, швидкість, відповідальність. Чистісінька постсовкова реклама. Мов влізь, потім ми тебе помаємо...
1234, Це мої "5" до Вашого марення...
angry2

Додано (05-Бер-2009, 18:44)

Quote (tolik286)
Глюки? А, час писання меседжу - 06:58. РК-86, не засиджуйтесь, а то вінегрет уже виходить, добре що "секс за гроші" сюди не вплили.

Не глюки, дійсно було зачинено.
Зараз зайшов...

Додано (05-Бер-2009, 18:48)
Ага, дійсно існує, memorial.kiev.ua/expo, memorial.kiev.ua/content/view/234/173, інші.
Зайти зараз не в змозі...

Додано (05-Бер-2009, 18:49)
Знову...

Додано (18-Бер-2009, 00:49)
Та ледве прорвався щоб процитувати зараз, дивіться час появи посту, Володимира Семеновича. Це не ті вже іграшки, в які повинні забавлятися відповідальні люди. А Висоцький про наш бардак і складав вірші і співав...

stryzhkoДата: Субота, 21-Бер-2009, 17:18 | Повідомлення # 89
Повідомлення: 5
Репутація: 0  ±
Я віддаю перевагу Utel. Швидкість звичайно не висока в роумiнгу Beeline(ЕDGE чомусь оператор не налаштував в місті, зекономили на обладнанні:-) ) Але для серфінгу в інтернеті, Вконтакті, ICQ і ціна 25 грн/міс цілком влаштовує. І ще одна перевага - інтернет завжди під рукою, адже працює на всій території України, де є покриття Вееlinе чи Utel.
kwashaДата: Вівторок, 07-Кв-2009, 16:27 | Повідомлення # 90
Повідомлення: 13
Я так зрозумів, що тепер за І-нет треба нашому цеху телекому з березня платити наперед на місяць? Цікаво, це законно вони таке вводять?
Форум міста Лохвиця » Технології » Інтернет, телебачення і т.п. » Internet в Лохвиці (хто чим користується?)
Сторінка 3 з 4«1234»
Пошук:
Нова відповідь
Ім'я:
Текст повідомлення:
Опції повідомлення:
Код безпеки:

Copyright Лохвиця © 2012Створити сайт безкоштовно