Это маловероятно (слишком большие финансовые затраты), а вот ретрансляция какого-нибудь радио возможно. На сколько знаю в городе можно поймать Ретро-FM, но это явно откуда то к нам "залетает".
Кто рано встает...тот не высыпается
Операція „Зачистка” - Кабмін у декілька разів підвищив вартість ліцензій для телерадіокомпаній [17-07-2008 09:10] Кабінет міністрів у декілька разів підвищив вартість ліцензій для телерадіокомпаній, внаслідок чого вже зникло кілька каналів.«Нас самих шокував розмір нових ліцензійних зборів. Але ми не можемо впливати на постанову Кабміну», - бідкався член Нацради Віктор Понеділко. Подробиці тут. Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
утопія (на жаль, но факт). на чому тримаються фм станції? на рекламі (на скільки я розумію). у нас, для нашого регіону (я беру лохвицький район, так, як дальність дії однієї фм станції, однієї вишки з антеною, приблизно 30 км в радіусі, шо якраз покриває район), це неактуально так, як підприємств на території нашого району, які б розраховували на збут товару (який би конкурував) в нашому районі не має - тому капут (населення району зменшується "на очах" - не має потенційних покупців товару) :-(
Максимум на що можна розраховувати, це на ретрансляцію чиєїсь станції, та й на це потрібні серйозні кошти, яких просто нема. Єдиний вихід, це зацікавити якусь станцію, щоб вони самі включили наш район в свій план розвитку . Тоді ще може й буде діло.
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
Вся надія на вибори (президентські, парламентські) - перед виборами дивись щось і зроблять - то дорогу десь підлатають, то канал якись відкриють (ТРК УКРАЇНА) ...
А СУПЕР РАДІО ЛОХВИЦЯ уже начало работать? Я сам живу в Днепропетровске, но родители в Лохвице. Хотелось бы знать как там с радио, есть сдвиги?
Кто рано встает...тот не высыпается