| Отпуск... | | ДЯДЬКО | Дата: П'ятниця, 26-Гр-2008, 12:39 | Повідомлення # 46 |
Група: Пользователи
Повідомлення: 348
| А я б навпаки... Рвонув би до Вас в Санкт-Петербург... Молодість згадати...ЕХ...Білі ночі...
| |
|
| | | Yanushevich | Дата: П'ятниця, 26-Гр-2008, 14:13 | Повідомлення # 47 |
Повідомлення: 941
| Quote (ДЯДЬКО) А я б навпаки... Рвонув би до Вас в Санкт-Петербург... Молодість згадати...ЕХ...Білі ночі... Приезжайте. Гостем у меня будете.
Уважаемые хохлы! Разорвите с советско-совковым прошлым и перестаньте сосать русскую сиську!
| |
|
| | | ДЯДЬКО | Дата: П'ятниця, 26-Гр-2008, 23:30 | Повідомлення # 48 |
Повідомлення: 348
| Дякую за запрошення! Ви дуже гостинна людина. Надіюсь, коли Ви доїдете на лохвицьку землю, ми обов*язково зустрінемося...
| |
|
| | | РК-86 | Дата: П'ятниця, 02-Січ-2009, 05:26 | Повідомлення # 49 |
Повідомлення: 1462
| ДЯДЬКО, Про море і бали не буду розповсюджуватись. Давйте таку картину. Яшники, стариця Сули, острів, палатка. Вночі вовчики підвивають. Але не страшно. Цілий роман міг би надрукувать про ВІДПОЧИНОК. Крутіше Пітера і чорної калюжі. Хай мені Ялта (ВЕЛИКА), вибачить. Додано (02-Січ-2009, 05:26) --------------------------------------------- ДЯДЬКО, Може знаєте призвісько "Робінзон"? БУЛО ІНКОЛИ ОБЕРЕГОМ. А частіше - кличем. Це в тему відпочинку. Приймач. телевізор з чемпіонатом світу по футболу, маг з записами потрібних фонограм. Бібліотека з комфортним бібліотекарем. І острів. ВАШ. Це Вам не Ялта, і не узбережжя Криму, і не чудові білі ночі. Це можливість відчути своє. Свое вилуплення. Ну не має тут місця. В Ялті був тричі. Відтягувався по повній. Але кайф одержав лише на Острові...
Я не боюсь умереть. Просто противно присутсвовать при этом...
| |
|
| | | КОТЯТКО | Дата: П'ятниця, 02-Січ-2009, 14:06 | Повідомлення # 50 |
Повідомлення: 142
| Quote (ДЯДЬКО) Форумчани! Кому як відпочивається у відпустці за свій рахунок? Поділіться. В Криму.Село. Рибаче це між Алуштою і Судаком. Чисте море, горний клімат, в минулому році платили 60 грн. за сутки з трьох разовим харчуванням. Якщо хочете спокійного відпочмнку то потрібно шукати дім де хазяєва не беруть дітей, а якщо покуролесить то вибір великий.
| |
|
| | | РК-86 | Дата: Вівторок, 06-Січ-2009, 05:20 | Повідомлення # 51 |
| КОТЯТКО, Згадую жительку Великої Ялти, яка у приватній розмові зі мною, відпочиваючим, досить переконливо виказала відразу до ЮБК... Мріяла вилізти в середню полосу Росії, до витоків рідних. Завжди переміна місця означує ВІДПОЧИНОК? Може тікаємо від чогось, створюємо іллюзію позбавлення проблем, які накопичились? Вам не здається, що можлива і ситуація з підміною понять? Я про відпочинок і втечу...
| |
|
| | | Бабай | Дата: Вівторок, 06-Січ-2009, 11:34 | Повідомлення # 52 |
Група: Модераторы
Повідомлення: 3217
| Багато кримчан приїздять відпочивати до нас. В Сенчу, в Луку ... А ми прем туди, в Крим ...
Умное выражение лица, еще не признак ума ! цитата из фильма.
| |
|
| | | РК-86 | Дата: Середа, 07-Січ-2009, 21:03 | Повідомлення # 53 |
| Quote (Бабай) Багато кримчан приїздять відпочивати до нас. В Сенчу, в Луку ... А ми прем туди, в Крим ... Бабай, гола константація голого факту. Ми тут про ВІДПОЧИНОК розмовляємо?
| |
|
| | | Бабай | Дата: Четвер, 08-Січ-2009, 11:38 | Повідомлення # 54 |
| Quote (РК-86) Бабай, гола константація голого факту. Ми тут про ВІДПОЧИНОК розмовляємо? В назві теми вказано : Дозвілля. Відпочинок. Отпуск. (Где, как, кому нравится его проводить...) Чи я неправильно прочитав ?
| |
|
| | | КОТЯТКО | Дата: Четвер, 08-Січ-2009, 22:07 | Повідомлення # 55 |
| Quote (РК-86) Завжди переміна місця означує ВІДПОЧИНОК? Може тікаємо від чогось, створюємо іллюзію позбавлення проблем, які накопичились? Вам не здається, що можлива і ситуація з підміною понять? Я про відпочинок і втечу... А я про відпочинок. Щоб добре пахать требе добре відпочивати. Та і після Криму не хворію простудними захворюваннями і це мабуть для мене найважливіше.
| |
|
| | | Бабай | Дата: П'ятниця, 09-Січ-2009, 11:02 | Повідомлення # 56 |
| І я про відпочинок. А в горах, на озері , на річці, чи на морі, то вже особисте діло кожного ...
| |
|
| | | РК-86 | Дата: П'ятниця, 09-Січ-2009, 21:11 | Повідомлення # 57 |
| Quote (КОТЯТКО) А я про відпочинок. Щоб добре пахать требе добре відпочивати. Та і після Криму не хворію простудними захворюваннями і це мабуть для мене найважливіше. Відчуття можливості відпочити у Вас прямо пов"язане з терміном "попахати"? Спробуйте інший режим... Слово "отпуск" набагато змістовніше для Вас, ніж Ви собі його уявляєте. Ну справді...
| |
|
| | | Бабай | Дата: Субота, 10-Січ-2009, 11:53 | Повідомлення # 58 |
| Quote (РК-86) Спробуйте інший режим... Ну вот поели - теперь можна поспать. Ну вот поспали - теперь можно поесть .
| |
|
| | | КОТЯТКО | Дата: Неділля, 11-Січ-2009, 21:09 | Повідомлення # 59 |
| Quote (РК-86) Слово "отпуск" набагато змістовніше для Вас, ніж Ви собі його уявляєте. Ну справді... Змістовніше? Наприклад? Так виходить що робота така і після відпочинку з"являється більше енергії, особливо коли навколо красота и "лепота"тобто ні однієї пики навкруг і глаз "оддихає" А море і гори це класно! Чисте повітря, гори, мені все це як кажуть надає сили,енергії але вже через пів-року душа і тіло знову требує відпочинку. А ще дуже хочу побачити океан, Ніагарський водоспад, побувати в Карпатах, знайомитися з культурою різних народів, покуштувати різні національні страви. А в ідеалі купити б собі такий малесенький будиночок на березі моря От написала.
| |
|
| | | Бабай | Дата: Понеділок, 12-Січ-2009, 11:52 | Повідомлення # 60 |
| Quote (КОТЯТКО) покуштувати різні національні страви. А от з цим треба дуже обережно. Вони іноді бувають аж надто екзотичні, типу якихось там жучків, чи личинок ...
| |
|
|
|