Пане Бабай, ви із інших тем не зрозуміли моєї позиції? Я для наглядності показав те що говориться у правлячих верхах християнства. А те що принесло християнство на Русь, то в інших моїх коментарях (зримый и незримый геноцид, матерям та їх донькам і т.д.) Хіба там не зрозуміло? А в тому що тут трішки вище, то де вказано що я це підтримую? А що до aboubyrа, то я бачу що він і в ділах церковних "професіонал".
намою думку віруюча людина нета,що в церкву ходить а та що вірить в бога,і хто справді вірить той обійдиться без посереднеків будь то церква,мічеть,синагога.
Повідомлення овідредагував ZARAZA - Четвер, 02-Чер-2011, 14:06
Що, не можна мати власної думки?
Листопад "... в каждом из нас живут ангел и демон,и голоса их порй неразличимы". "Ангел же заставляет нас размышлять о наших поступках, и ему иногда нужны чьи-нибудь уста,чтобы высказатся."
И спросил Андрей Ионин, ученик Его: «Равви! каким народам нести благую весть о Царствии Небесном?» И ответил ему Иисус: «Идите к народам восточным, к народам западным и к народам южным, туда где живут сыны дома Израилева. К язычникам севера не ходите, ибо безгрешны они и не знают пороков и грехов дома Израилева»
Палестинці? А чому не берете взагалі до уваги Слов'ян. Всі тільки не ми.
То я "прикалуюсь". Тому що Біблію і Тори писали люди, да мудрі люди, але ж вони такі ж як і інші. Не треба всьму написаному вірити буквально, як постулатам.
Палестинці? А чому не берете взагалі до уваги Слов'ян.
Примечание: палестинцы не являются отдельным этносом. Палестинцев вообще нет, это название арабов по местности, как напр., волынцы.
Славян тоже нет как этноса. Славяне - крупная этнолингвистическая группа в Европе.
Уважаемые хохлы! Разорвите с советско-совковым прошлым и перестаньте сосать русскую сиську!
Інтересно пан Yanushevich до якого етносу належить? Можливо тоді стане ясно його позицію.
Я належу до українського етносу. А що? Українці є, а слов'ян - не має.
Уважаемые хохлы! Разорвите с советско-совковым прошлым и перестаньте сосать русскую сиську!
Цікаво \\а хто може із 100% впевненістю сказать шо він наприклад словьянин-ну так коліна до 10??? у мусульман прийнято знати своїх предків до якогось там коліна і вони цим дуже пишаються -а ми знаем максимум прабабцю то про що тоді тут сперечатись\\всі ми діти божі і брати\\а іноді навіть і сестри
Згоден що це великий недолік у тому що сучасні більшість українців не пам'ятають далі дідуся із бабусею свої предків. Однак цього недоліку немає у старовірів. Ті бережуть у пам'яті багато предків. А нас відучили. Це є генетична пам'ять. А про те що ми браття та сестри, та я б радий, але ж....
А нравствєнно начало. Мужик, хоча й дурний, але святий, Його ї....ь, а вiн внiманiя на те не обраща, І, хоч, полєзного не робить н....я, Но i не злобиться. І любить все кругом: Растєнiя, звiрят i пташенят, також Дiтей, людей, дiвчаток, молодиць І бога. Бога не чiпай. Сидиш собi в болотi iз блядями, І ящиком горілки Кiряєш, як мудак, i лупиш комарiв На товстiй пицi. Не можна П.....ть про бога в такому положен’ї. Та, крiм всього, навiщо богу здався ти, Неграмотний козьол, що тiки вмiє, Що кiрять та жiнку п....ти? Якби отут сєйчас з’явився бог, Чи, може якийсь святий, Шо б ти сказав йому? Нiчого б ти не видумав, окрiм “Сiдай, давай кiрнем”.
Церква один з інститутів суспільства. Яка церква такі й ми. Така й наша нинішня вотчина. Що говорити про чужі "церкви" вони кращі за наші? Потрібно повчитись в мусульман , вони горою за свої мечаті та Алаха. Наша ж православна , згубила свій стрижень свого призначення. Основна задача - прихід ( комерція ). Філософія буття пейшла в рейтиг другорядності. Чужа ,руська,як і мова , несе в нш дім лише розбрат. Комусь значить це потрібно!
Листопад "... в каждом из нас живут ангел и демон,и голоса их порй неразличимы". "Ангел же заставляет нас размышлять о наших поступках, и ему иногда нужны чьи-нибудь уста,чтобы высказатся."
tolik286, ДІЮЧА КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ РОЗДІЛ II ПРАВА, СВОБОДИ ТА ОБОВ'ЯЗКИ ЛЮДИНИ І ГРОМАДЯНИНА Стаття 35. Кожен має право на свободу світогляду і віросповідання. Це право включає свободу сповідувати будь-яку релігію або не сповідувати ніякої, безперешкодно відправляти одноособово чи колективно релігійні культи і ритуальні обряди, вести релігійну діяльність.
Ну при чому тут tolik286? Там мова про служителів культа, а Ви, вибачаюсь, про конституцію... Ви її дуже добре вивчили? Основні закони інших країн читали? Читайте.
Тут мова йде про ВІРУ, ЦЕРКВУ, ПІДГРУНТЯ ЦЕРКВИ, а не про засади, які дозволяють появам різних церков.
Церква один з інститутів суспільства. Яка церква такі й ми. Така й наша нинішня вотчина. Що говорити про чужі "церкви" вони кращі за наші? Потрібно повчитись в мусульман , вони горою за свої мечаті та Алаха. Наша ж православна , згубила свій стрижень свого призначення. Основна задача - прихід ( комерція ). Філософія буття пейшла в рейтиг другорядності. Чужа ,руська,як і мова , несе в нш дім лише розбрат. Комусь значить це потрібно!
Тут, як кажуть, і "собака зарита". Одному батюшка не подобається, другому - мулла. Та ВСІ, без виключень церкви (молельні дома, мечеті, і таке інше) збирають ОДНОВІРЦІВ. Ну тих людей, якому Господу їм в голову прийшло ПОКЛОНИТИСЯ. Підкреслюю, ПОКЛОНИТИСЯ. А молиться, звертається, жаліється, просить, ВІРУЄ - кожна душа ВИЩІЙ СИЛІ ВЛАСНІЙ, бо не буває ідентичних людей і душ. Посперечайтесь. П"яний батюшка іноді і на... не потрібен. Окрім випити чарку і поговорити на богословські теми.
Я не боюсь умереть. Просто противно присутсвовать при этом...